Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Laura, esti o scumpa
Stai linistita ca nici prin cap nu mi-a trecut sa ma supar cu tot cu nebunia hormonilor! Stiu si eu cum e la odisee si nu numai ca sunt membru de cativa ani... E vorba de cum te incadrezi de la bun inceput! Stiu si am si spus ca nu e vb de rautate sau ignoranta, sunt om matur si inteleg. O sa vezi ca functie de cum imi va tolera timpul eu o sa incerc sa ma cracanez si sa cuprind sensul celor 2 odisee!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
laurairina13 spune:
Simonette, asta asa e, tre sa te mai simti si confortabil intr-un grup ca sa te poti integra bine...
Ei..si oricum esti veterana pe DC, ma trezii eu sa comentez..ce si cum...
Oricum ne bucuram ca scrii si aici, si la odiseea noua! Important e sa vii cu vesti bune! 
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
monis5 spune:
Multumesc 

Simonette, la mine nu a masurat translucenta nucala, doar pliul nucal (1.7mm). Incerc sa ma uit pe net dar nu ma pot concentra... oare pentru ca am trecut de 14 saptamani ... La mine zice doar 'regiune nucala de aspect normal'... Ce sa zic, doctorul era f relaxat ceea ce mi-a recomandat si mie si a zis ca pur si simplu este mai mare si sa fac bine sa ma bucur.
Laura, asa ma gandesc si eu, poate e mai... lung bebe ca io-s cam subponderala si suntem amandoi inalti si desirati ![]()
. Ce sa zic ma gandesc numai la prostii....
Asteptam cu interes poze si povesti de la nunta ta ![]()
Cami, cand te dregi cu destul somn sa scrii si tu detalii ca tu esti cu UM aproape de mine. Si sper ca esti cu moralul sus 
Concluzia de pe morfo de azi zice asa: fatul are CRL 90.3mm la 14 sapt si 6 zile
Va pup pe toate
si inca un rand de cico 
monis
14
simonette spune:
totul e bine!mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Buna fetelor Am fost la echo... dupa 8 saptamani de tratament si stres, tarat de pe pat pe scaun, din masina in scaunul de la birou, fara sex ![]() ![]() ![]() doar cu stres - raportez yuhuuu totul e bine. Nu am scanner acasa si nu stiu ce se vede din poze, dar o sa incerc sa pun macar 2 zilele viitoare. Intr-adevar e fascinant cum se vede totul la echo numai ca acuma m-a trimis dr la triplu test. Cine mai e la 14 sapt + dintre noi? Cine are valorile scrise? (la morfofetala ma refer) Ca la mine a iesit mai mare... dupa UM sunt 13 sapt si 3 z, dupa echo de azi 14 sapt si 6 z... A, si pentru ca existau intrebari pe aici mai de mult - la mine a incercat echo normala, dar nu vedea mai nimic ca bebe statea in cap, asa ca a trecut la trasnvaginala si a masurat totul asa. Una peste alta cico la toata lumea ![]() ![]() ![]() monis 14 |
eu sunt la 13 saptamani si 1 zi...e f bine ca este mai mare. La mine Mario avea intotdeauna un avans intre 7 si 14 zile. Astfel l-am nascut in loc de 04 sept in 16 aug si avea 3450 gr si 53 cm
Betty78
12+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
monis5 spune:
Simonette
Ce sa zic, neuronul este hai-hai pe aiurea. Pliul este cum ziceam 1.7 mm. Sper sa reusesc sa ma relaxez, ca ma gandesc sa ma duc la triplu test si asta e un nou stres.
Dar chiar asa, unde sunt restul fetelor...?
Pupici
monis
14
monis5 spune:
Betty, chiar ma uitam ca daca e pe asa, poate bebe sa schimbe si zodia, adica se iasa in aia dinainte ![]()
Cred ca am ajuns in halul asta si pt ca nu mai avut parte de
din februarie 

monis
14
bobocel_07 spune:
Buna fetelor,
Azi am fost sa vad daca puiul meu este bine si daca a mai crescut.Nu a mai crescut caci era oprit din evolutie
.
Am facut intrerupere de sarcina si a fost foarte dureros
, so fizic si psihic.Asta e nu vreau sa va intristez, va rog sa ma stergeti dupa listuta.Va doresc bebei sanatosi care sa va aduca nu mai bucurii.Va pup.
alexia_07
Lidia74 spune:
Fetelor eu tot imi fac griji ca am 11 sapt si 5 zile si mi se cam vede burtica fata de altele la care nu se vede deloc inca. Dar pe 7 mai merg la eco.
La ultima eco bebe arata ok (mai mare cu 3 zile)
11+
dankutza spune:
Adisore ti-am citit mesajul. Felicitari pentru bebitza. Eu am aceeasi DPN ca tine 17 decembrie. Si eu am fost la dr la 6 saptmani si 4 zile si embrionul avea doar 3.4mm. Mi se pare diferenta cam mare intre intre 3.4mm si 2.5cm. Esti sigura ca e vorba de cm? Eu am gasit pe un site cal 7 saptamani ar trebui sa aiba 1/8 dintr-un inch. Stiam ca e bine. Dar tu m-ai pus pe ganduri. La mine s-a vazut inimioara dar nu am ascultat-o. Hm, am intrat un pic in panica.
Simina_kin ce rabdare ai avut sa nu te duci la dr atata timp? Se spune ca mama simte ce are in burtica. Asa ca e foarte posibil sa ai fetitza.
Eu ar trebui sa ma duc la 8 saptamani si ceva si deja de abia mai pot sa astept. Si, eu sper sa fie fata. Numai sa ma vad eu ca ajung la 12 saptamani. Traiesc cu asa o frica. Data trecuta am fost la control la 8 saptamani si ea se oprise la 5 saptamani. A fost ou clar. Numai sacul gestational si nimic inauntru. Chiar daca dr spune ca e ok, e tot mor de frica de la o eco la alta. Nici nu pune eco inauntru ca deja sar cu intrebarile pe ea.
Cami_pus felicitari ca bebitza e bine.
Alexia imi pare tare rau.
7+

numai ca acuma m-a trimis dr la triplu test. Cine mai e la 14 sapt + dintre noi? Cine are valorile scrise? (la morfofetala ma refer) Ca la mine a iesit mai mare... dupa UM sunt 13 sapt si 3 z, dupa echo de azi 14 sapt si 6 z...