Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)
Raspunsuri - Pagina 8
lillyka spune:
Buna fetelor, si eu sunt noua pe aici si noua in campul insarcinatelor, adica prima sarcina dupa vreun an de incercari...
DN 12.07.1981
UM 22.03.2009
DPN 27.12.2009
Sper sa ma adaugati si pe mine la listuta...
Primul control il am marti...cat despre greturi nu mai vreau sa zic nimic...gref, kiwi si capsuni si multa multa apa plata
simonette spune:
Felicitari Simina!!!! tine-o tot asa pana la 40!!!! Doamne Ajuta tuturor!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
floricik spune:
lillyka, larisel bine ati venit
Am fost si noi vineri seara la eco si l-am vazut pe bb .Pare un mosulica. Sotul era tareee fericit. A si pus poza de la eco pe frigider.
Greturile m-au mai lasat dar acum in weekend cand am mancat si m-am odihnit mai mult. Cred ca nu-i place la munca lu' bb meu.
Camy multa bafta la dr.
9
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
nana04 spune:
Buna fetele, abia acuma am intrat pe forum dupa minivacanta si intr-adevar multe vesti triste
Dumnezeu sa o ierte pe Alina si sa aiba grija de bebele ei.
Si voi fetelor sa aveti grija de bebeii vostri si de voi.
Bun venit noilor gravidute.
Nana 6+
laurairina13 spune:
Hop si eu pe aici..raportez o vacanta binemeritata...care e pe cale sa se sfarseasca..
Si de maine urmeaza una din colegele mele sa plece la alt punct de lucru si ramane sa ii tin locul pana ies in concediu la toamna..deja sefii mi-au tot batut apropouri sa fiu cat mai sanatoasa ca nu isi permit sa angajeze pe altcineva, ca ei nu ne-au micsorat salariile cu criza asta, nu au facut restructurari..ca bla bla..adic sa nu indraznesc sa vin cu invoiri si concedii..Nici nu vreau sa ma gandesc
Si..azi am mancat ca sparta o salata de primavara cu de toate verdeturile..si toata dupaamiaza am patimit ca mi se intorcea tot inapoi , de altfel si acum la fel..
Da sa revin intr-un ton mai vesel, trebuie sa ne ridicam moralul, pentru ca Alina nu ar fi vrut sa ne vada niste plangacioase pe aici..
Si asteptam vesti de la fetili ce urmeaza sa aiba eco zilele urmatoare..
Floricik, parca imi si imaginez frigiderul vostru cu poza afisata la loc de cinste, i-am si zis lu al meu ce tatic iubitor are bebelu vostru
O seara placuta, sa mai profitam de seara ramasa din weekendu asta!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura, 12+
poze
laurairina13 spune:
Proba de semnaturaa... -fac maine 13 saptamani da eu...sarbatoresc din seara astaaa!
Fac cinste cu ce va poftesc inimioarele de gravidusse!
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura, 13+
poze
vias spune:
eu ma bag la bere... ca am pofta...
...fetelor, eu am niste emotii de numa' pt maine...
..sper ca bebe sa fie bine
Azi am fost la cimitir si la biserica, m-am rugat si pentru Alina si impreuna cu sotul am aprins si lumanari.
Offf, mie tot nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta, cateodata imi e parca si rusine sa scriu despre Alina la trecut, poate intra pe forum si se supara..
Off...eu si Crisulica azi ne-am odihnit pt ca la noapte plecam la Cluj....Doamne Ajuta sa ne intoarcem cu vesti bune!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
vias spune:
Lillyka, bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc, numai sa scrii ce vrei tu vreo 20 de mesaje ca numai atunci iti vor aparea mesajele in timp real.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
laurairina13 spune:
Camy, sa stii ca si eu ma gandeam..mai speram, poate nu o fi adevarat, si intra Alina si citeste ce am scris despre ea..Vorba ta, parca mi-e si rusine..
Bafta maine la control, poate reusesti maine seara sa mai intri pe forum sa ne zici cum a decurs consultatia si ce vesti bune ai
Laura, 13+
poze