Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Alina, tocmai ti-am citit povestea despre cum ai adus-o pe lume pe Elisa. M-a emotionat asa de mult...si acum imi curg lacrimile pe obraz. Te felicit pt curajul dar mai ales pt puterea, pt taria cu care ai vrut sa iti implinesti pana la capat menirea de mama. Cred ca ai un sot minunat.
Iti doresc o sarcina si o nastere usoara.

Lidia 11+

hormonata cum sunt m-ai facut sa bazai...multumesc,esti tare dragutza,dar dupa ce-ti vei tine minunea in brate vei realiza ca a meritat tot si mai ales ca poti sa o iei iar de la capat...daca DD imi mai da inca odata o asa sansa nu pot decat sa ma declar cel mai fericit om de pe pamant.asa ca stau cuminte in pat si poate reusesc si acum sa duc sarcina cu bine cat se poate de mult....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alina.a Ma bucur ca gandesti pozitiv. Ai grija de tine si stai cumintzica si ai sa vezi ca totul o sa mearga struna. Uite de la mine de incurajare.

ramo_bn Bine ai venit. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si lunga de 40 de saptamani. Cum ti-a spus si simonette, scrie mai repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa scrii in timp real, altfel mesajele tale ar putea sa ne scape ...si sa ai senzatia ca vb singura.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bravo Alina si bravo Elisa!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

imi cer iertare fata de voi, numai ca am fost cu adevarat socata cand am vazut aici pe DC ce s-a intamplat cu Alina.
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

Imi pare foarte rau pentru fetele care si-au pierdut copilasii Gabitasica si Kitzy. Imi pare sincer rau, sper ca DD sa va aline suferinta cat mai curand cu alti copilasi sanatosi in burtica pe care sa-i aduceti sanatosi pe lume.

Maine sunt la Cluj, sper sa aflu ca bebe este bine, sanatos.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Bine ai venit Ramo_bn, iti doresc o sarcina usoara, dusa la termen, cu un copilas sanatos!
Doamne ajuta!

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Alina, ti+am citit si eu povestea si sunt foatre impresionata.. Ai fost foarte curajoasa si te admir enorm pentru asta, dar mai ales ca dupa asemenea experienta ai curajul sa incepi din nou. Din partea mea... Eu am avut o sarcina perfecta, fara nicio contractie, am nascut la termen un copil sanatos de 3,900 kg, cu travaliu scurt de doua ore, si cu toate astea mi-au trebuit patru ani sa ma hotarasc daca mai incerc o data sau nu, din ratiuni egoiste. Din fericire, un context favorabil si dragostea pentru Simona au invins.

Andrutza 12+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor voi la ce varsta a sarcinii ati facut primul eco? Eu vreau sa fac un eco de confirmare sambata viitoare cand o sa avem 6s3z? Sper sa se vada samburelul ca e acolo in cuibusor.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Fetelor voi la ce varsta a sarcinii ati facut primul eco? Eu vreau sa fac un eco de confirmare sambata viitoare cand o sa avem 6s3z? Sper sa se vada samburelul ca e acolo in cuibusor.

5+

asa incepe odiseea mea

e ok...poti sa faci eco...o sa vezi samburelul daca eco e performant

Betty78 12+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, ce se vede la eco la 10 sapt.? ca atunci o sa ma duc urmatoarea data.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

la 10 saptamani se vede ca-i copil, ca misca din manute si din picioruse, daca ai noroc vei cum isi tine si manuta in gurita..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput