Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)
Raspunsuri - Pagina 19
laurairina13 spune:
Fetele, mi-am pus in albumul de poze si 2 poze facute pe 1 mai, asa slabanoaga cum sunt acu ![]()
(pt cele dornice sa vada o burtica..care nu se vedeee
)
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
A_driana spune:
laurairina, pozele cu bebe sunt superbe, asa ma emotionez
, iar tu arati fff bine, super silueta, nu esti slaba, arati bine 
am pus si eu niste poze cu mine si una cu sotu, ca sa-mi vedeti si mie ,,mutra'' daca sunteti curioase...toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
9+
strumfulet + poza strumfulet + poze
lorelix spune:
buna laura,
am vrut sa-ti vad pozele noi , dar nu se vad decat cele cu rochita.
care sa fie probl?
lorelix
12+
sa fie sanatos/a
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
simonette spune:
BAU
Ce credeati ca ati scapat de mine??? Pai nu v-am zis ca ma impart?? Ce faceti? Cum va mai simtiti?
Eu ma simt asa si asa, cu stari de greata dar nu cu finalizare la wc, pofta de mancare dar daca ma gandesc la feluri de papa imi trece foamea si cu o LENEEEE! Am visat iar tufe de flori si pe mine imbracata intr-o rochie inflorata cu niste flori superbe![]()
Felicitari ptr bebeii sanatosi tuturor!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
lorelix spune:
gata laura, am reusit!
le-am vazut, esti tare slabutza..!
ai grija de bb
lorelix
12+
sa fie sanatos/a
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinica09 Buna burticile! Nu am scris pana acum aici dar cred ca ma incadrez si eu pentru listuta voastra. DN 01.03.1974 UM 10.03.2009 DPN 15.12.2009 Ma trece si pe mine cineva? Fetelor,eu sunt tare stresata.Ma gandesc tot timpul numai la lucruri rele...ba sa nu aibe bb sindrom down, ba sa nu se opreasca sarcina in evolutie,ba sa nu se intimple ceva cu bb la nastere sau imediat dupa...off,nu stiu de ce sunt asa pesimista.Am fost la dr la 7 saptamani si la eco a spus ca e bine sarcina, fara alte comentarii. Era cam grabit dr atunci,mi-a dat poze cu bb si a zis ca-i bate inimioara cu 163 batai pe minut.M-a chemat iar peste o luna.Voi analizele la cate saptamani le-ati facut?AAA si m-am programat la eco 4D la 13 sapt. de capul meu,auzind o gravi ca vorbea cu asistenta despre asta.Triplu test se face tot cu analizele de baza sau il recomanda dr daca e necesar?Eu am 35 ani si ma gandesc tot timpul sa nu aibe bb ceva. si scuze ca v-am zapacit 8+ |
Bine ai venit la noi in odisee.
Sarcina usoara si bb sanatos si frumos
.Esti in listutza

12+Mariana
Mazarica
Ramonika spune:
adriana - esti foarte frumusica 
laura - arati foarte bine si rochia e superba... 
eu nu pun poze cu mine, is mai secretoasa
daca o vrea careva vreodata, trimit in particoler... ![]()
simonette - ne bucuram ca nu ne-ai uitat
cum sa ne simtim? eu una bine, intotdeauna m-am simtit bine, nici o varsatura, greata extrem de putina, fac sport
ce mai, is chiar normala...
iar lenea de acum n-o intrece pe cea dinainte de a fi
asa ca... n-am de ce sa ma plang... ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Ramonika spune:
daca ai vist flori poate ca e fetita 
eu asa urat am visat aseara...
ca eram pe casa scarilor la etajul 4 si era un copil acolo de un an (nu era al meu copilul) care a cazut printre balustrada pana la parter si a murit...
si parca era sotul meu de vina... naspa... m-am trezit obosita... insa nu prea dau importanta viselor. sper sa nu fie ceva nasol.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Salutare la burticoasee!! Alexia, imi pare tare rauu, sper sa iti revii repede!...uff credeam ca nu mai vine nimeni cu vesti rele.. Dienutze...esti tare cu programarile tale!! hihi ![]() Myrella, nici eu nu suport verdeturile..am mancat duminica o salata de ceapa cu altele in ea..si toata dupa amiaza mi s-a intors stomacul pe dos , naspa taree..Krelia, unde umbli???? Nu mai vrei sa 'placintaresti' aici la noi??? ![]() Fetele sa ma laud...a luat al meu rezultatul azi de la Dublu test!! Si mi-a zis asa prin telefon, risc de varsta parca 1:3000, risc trisomia 21 1:1000, nu stiu ce risc 1:10000..in fine asa cu aproximatie, ca nu am retinut tot! Ideea e ca e ok , din ce mai citeseem pe aici pe forumuri.. ![]() ![]() Asa ca...stati fara griji, si daca doctoru v-a zis ca la eco e ok bebe(asa cum imi spusese si mie), nu are cum sa va iasa rau rezultatul! Eu sunt asa bucuroasaaaaaa'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 13+poze |

ma bucur pt tine!!!
12+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui camy_pus si maine incheiem primul trimestru.... ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |

Bravooo....tine-o tot asa , dar fara greturi si-alte cele!!!!

12+Mariana
Mazarica

, naspa taree..