Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

multumesc ramonika

eu am bagat o punga de caramele de fructe, stiu ca sunt foarte sintetice si ,,artificiale'' dar asa bune is.....pana nu-i gata punga nu ma opresc

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

cristinica09 Bine ai venit pe forum. Sa ai o sarcina usoara si s-o duci la termen cu bine.
Despre triplul test eu stiu ca se recomnada dupa 30 de ani. Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1008" target="_blank">aici mai multe detalii.

Felicitari mamicilor cu rezultate bune de la eco.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laura si Adriana, v-am vazut pozele...sunteti niste frumoase!!!! Si niste tinere O sa aveti copii superbi!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, nu am apucat sa va povestesc... am comis-o in w-e. m-am vopsit cu henna.
cica henna saten deschis (cam cum e nuanta mea naturala si cum voiam sa iasa). cand colo... canci... pe parul meu natural de la radacina a iesit roscat inchis, iar pe cel care era vopsit blond de dinainte a iesit roscat deschis.
acuma parca-s o vulpe...

nu-i nimic, mai astept o luna si o comit iar. nu ma las.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

bre..simonette, ce ne speriesi ...
Da' vad ca iti doresti tare mult o surioara la baieteii tai,de visezi numai floricele...Chiar sunt curioasa ce o fi..sa ne anunti cand o sa ai vestea!!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pana cand vin io cu vestea despre fustitaaa!!! Abia astept primele carucioare colorate de pe langa mine!!!

Ah...urmatoarea programare e pe 27 mai dar va spun sincer ca nu mai pot de dorul bobitei din burtica (burtoi)! Ma bate gandul sa cer o programare mai devreme

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Adriana, uitai sa iti spun!! Ce frumosi si tineri sunteti amandoi!!! Mai ales tu..sa iti dea DD o fetita asa frumoasa ca tine!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

mor....de plictiseala nu mai pot...mai am o ora de servici cu toate ca azi am stat numai pe net si nu am facut NIMIC

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Pana cand vin io cu vestea despre fustitaaa!!! Abia astept primele carucioare colorate de pe langa mine!!!

Ah...urmatoarea programare e pe 27 mai dar va spun sincer ca nu mai pot de dorul bobitei din burtica (burtoi)! Ma bate gandul sa cer o programare mai devreme

Simonette
Lamureste-ma si pe mine te rog, tu esti in pozele de pe randul 2? sau in cele 3 de la finalul paginii? Baietii sunt superbi! Sa-ti traiasca!

monis 14

Mergi la inceput