Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Cu cat suntem mai multe, cu atat mai bine. O sa fim la mamici ....

Acum, fiecare are dreptul sa forumeze acolo unde se simte mai bine. Si Simonette nu ne paraseste de tot, o sa ne mai viziteze.

Tocmai am aflat ca o colega este si ea insarcinata, dupa ani intregi de incercari. Este foarte incantata. Are abia 4 saptamani. Ce-mi place ca am si o colega la serviciu cu care sa discut despre micutul meu. Si ea tot baiat vrea. Sa vedem ...

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

neata fetelor! aceeasi poveste cu mine.. rau, rau si rau. astept sa treaca.
intrebare! am visat azi noapte ca am nascut o fetita, era superba. stie cineva ce inseamna? sau ii doar dorinta mea care iese la suprafata. stiu ca se zice ca e invers de ce visezi. dar cu o saptamana inainte sa aflu ca sunt insarcinata, am visat ca sunt insarcinata,deci ce am visat aia a fost. nu sunt eu aia care sa se ia dupa vise, dar vroiam sa va intreb daca vi se intampla sa visati deja ca nasteti, sau ce copii o sa aveti..

o zi breeeeton fetelor! v-am pupacit!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna burticile!
Nu am scris pana acum aici dar cred ca ma incadrez si eu pentru listuta voastra.
DN 01.03.1974 UM 10.03.2009 DPN 15.12.2009
Ma trece si pe mine cineva?
Fetelor,eu sunt tare stresata.Ma gandesc tot timpul numai la lucruri rele...ba sa nu aibe bb sindrom down, ba sa nu se opreasca sarcina in evolutie,ba sa nu se intimple ceva cu bb la nastere sau imediat dupa...off,nu stiu de ce sunt asa pesimista.Am fost la dr la 7 saptamani si la eco a spus ca e bine sarcina, fara alte comentarii.
Era cam grabit dr atunci,mi-a dat poze cu bb si a zis ca-i bate inimioara cu 163 batai pe minut.M-a chemat iar peste o luna.Voi analizele la cate saptamani le-ati facut?AAA si m-am programat la eco 4D la 13 sapt. de capul meu,auzind o gravi ca vorbea cu asistenta despre asta.Triplu test se face tot cu analizele de baza sau il recomanda dr daca e necesar?Eu am 35 ani si ma gandesc tot timpul sa nu aibe bb ceva.
si scuze ca v-am zapacit
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Sa stiti ca si eu ma simt inca rau....dimineata ma ridica din pat starea de voma...cred ca intelegeti ce vreau sa zic....vomit putin si gata....dar partea mai nasoala e ca daca printr-o minune nu pot voma dar starea aceea o am...am puso pentru ca toata ziua sunt asa de mii si frica ca sa mananc ca nu vreau sa ma duc dupa la baie ca e tare nasol daca vomiti dupa ce ai mancat....

si mai am asa niste dureri...parca ar fi de ovare cand stau intinsa in pat si daca imi vine sa tusesc in momentul in care ma incordez....e nasol tare ca ma ia o durere care tine vreo cateva secunde....durere ce am impresia ca imi baga cineva un cutit in zona ovarelor.

in rest pofta de mancare cat cuprinde, adica vreau sa zic ca nuu mii rau de la mirosurile de mancare sau sa imi provoace vreun fel de mancare rau...nici vorba ...dar nici nu m-am ingrasat decat 1 kg...aveam 63 si acuma am 64.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

si camy, dupa ce te odihnesti, imi spui te rog la ce clinica ai fost, si la ce doctor. sunt din cluj, si sunt curioasa cum te-ai simtit.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Salutare la burticoasee!!
Alexia, imi pare tare rauu, sper sa iti revii repede!...uff credeam ca nu mai vine nimeni cu vesti rele..
Dienutze...esti tare cu programarile tale!! hihi
Myrella, nici eu nu suport verdeturile..am mancat duminica o salata de ceapa cu altele in ea..si toata dupa amiaza mi s-a intors stomacul pe dos, naspa taree..
Krelia, unde umbli???? Nu mai vrei sa 'placintaresti' aici la noi??? Sper ca nu ocolesti forumul ca numai vesti sumbre au fost pe aici, si eu parca am o strangere de inima cand intru pe forum, de fiecare data, ..imi zic, da DD sa nu se mai fi intamplat ceva rau.. Vino macar si spune ca esti binee!

Fetele sa ma laud...a luat al meu rezultatul azi de la Dublu test!! Si mi-a zis asa prin telefon, risc de varsta parca 1:3000, risc trisomia 21 1:1000, nu stiu ce risc 1:10000..in fine asa cu aproximatie, ca nu am retinut tot! Ideea e ca e ok , din ce mai citeseem pe aici pe forumuri.. Asa ca...stati fara griji, si daca doctoru v-a zis ca la eco e ok bebe(asa cum imi spusese si mie), nu are cum sa va iasa rau rezultatul! Eu sunt asa bucuroasaaaaaa

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sunt la servici, ma simt foarte rau, cred ca cel mai probabil de la oboseala, am stari de voma, ametesc foarte tare de-mi e si frica sa merg singura....
Asa ca de la servici merg la medicul de familie sa ma plang ca sa-mi dea concediu medical..
Asa cum spuneam...am vb cu Alina noastra care acum are inmormantarea...asa trista sunt din aceasta cauza...dar ea m-a invatat ce sa fac...asta cu o ora inainte ca tragedia asta sa se intample....
Mi-a zis ca mai bine nu intru in risc maternal...se plateste 75%, apoi in cei 2 ani voi lua 85% din cei 75%...asa ca mi-a spus ca cel mai bine mai bag medicale pana in luna a 6a...apoi pot sa vb cu medicul de familie si sa intru in prenatal....ca pot sa intru si din luna a6a...
Asa voi face!

Alexia imi pare tare rau pentru pierderea bb-lusului tau.
DianeAli am facut mai multe analize...la spitalul judetean...mi-am facut inainte programare, am avut nr de telefon de la medicul meu din Tg Mures...
Iar ca medici au fost 3...Kunde si cumva, Florin Stamatian (ti-l recomand pt eco, e super tipul)...si inca una care nu stiu cum o cheama.

Deci bebe e bine...i-a facut si cu stimuli, reactioneaza bine....e sanatos, nu are nici o anomalie, este perfect...la inimioara nu s-au pronuntat...mi-au zis ca inimiara e "pacatoasa", ca nu se vede atat de bine....si bebe ar trebui sa stea cumintel la eco..plus ca trebuie un profesionist sa vada problemele.

Ca si analiza va recomand MORFOFETALA de trim II...am vb si cu cei din Cluj, mi-au spsu ca aceasta analiza este sfanta, se face intre 18 - 22 saptamani. Mi-a zis ca 4D este spectacol, ca sa-i vezi manuta, piciorusul, fata, dar nu organele. Costa destul de mult, mai bine faceti morfofetala la cineva care stie bine sa citeasca un eco.

Cred ca urmatorul control va fi pe 4 iunie...poate atunci aflu si ce este....abia astept!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Am si eu o intrebare....ca vad ca voi tot scrieti acolo ca ati facut si analiza aia si aia si aia....e drept eu joi fac 11 saptamani si maine merg la dr din nou poate mi-o zice maine de alte analize....dar eu nu am facut pana acum decat urina testele alea de imunologie..bacteriologie...RH, grupa sanguina si din astea aaaaa si toxoplasmoza si urina....dar vad aici ca voi ati facut si dublu test...triplu test....listeria sau nu mai stiu ce analize ca naiba le tine minte pe toate.....ce si cum ii cu ele?? v-a dat dr sa le faceti?
ce se face si cand ca sa stie si astia (ma refer la mine) mai ....ati inteles voi cum....?!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si maine incheiem primul trimestru....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Myrella, dublu test se face asa: cand mergi la eco incepand cu saptamana 11-13 iti face doctorul masuratorile , translucenta nucala, iti spune varsta sarcinii, lungime si nu mai stiu ce, dupa eco iti completeaza o fisa de trimitere la analizele de sange pentru dublu test. In fisa aia trece numele tau, varsta, durata ciclului, si toate masuratorile facute de el acolo.
Cu fisa aia te duci la un laborator de sange recomandat de doctor, iti ia sange , si gata. In 5 zile eu am avut rezultatul!
Dar..acum nu toti medicii recomanda dublu test, altii pot sa iti spuna sa faci triplu test care se face mai tarziu prin sapt 14-18 parca..
Daar..in acelasi timp, te poti lipsi de stresu de a face unul din testele astea, pentru ca cum citisem pe forumuri se intampla de multe ori sa dea rezultate fals pozitive..si te stresezi degeaba, si mai ajungi sa faci si amniocenteza degeaba ca la urma toata bebele sa fie perfect sanatos, iar tu sa stai in stres vreo 2 luni de aiurea..
Si de celelalte analize, ce sa zic..nici eu nu le-am facut pe toate,am facut alea la sange si urina, clasice, toxoplasma, VDRL, hiv, grupa sanguina si rh, toxocara si echinococus cica. Da..nu ma mai agit sa completez cu celelalte, listeria si citomegalovirus, ca din cate inteleg daca as fi bolnava ar trebui sa se manifeste cumva bolile astea..ori eu inafara de simptomele de si sfanta LENE nu am nik!

Camy, ma bucur tare mult ca e totul bine si ai venit linistita de la Cluj!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput