Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramonika spune:
azi intru in saptamana 10. 
fac cinste 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
myrella_21 spune:
Ma uit si eu ca proasta si nu imi vine sa cred....acuma nu ca nu cred dar sper sa nu fie adevarat....poate s-a facut vreo confuzie ...stie cineva exact si sigur ce s-a intamplat???
Adica ma gandesc ca poate nu e adevarat si ca doar are concediu si nu poate sa scrie si de asta nu vede ea ce se intampla aici.....

tot incerc si eu sa gasesc o explicatie pentru ca de real nici nu poate fi vorba.....mie tot nu imi vine sa cred....
Doamne sa ai grija de ea si ea de familia ei!!!
Condoleante familiei si sincere pareri de rau!!!
10+
adisore spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Adisore ti-am citit mesajul. Felicitari pentru bebitza. Eu am aceeasi DPN ca tine 17 decembrie. Si eu am fost la dr la 6 saptmani si 4 zile si embrionul avea doar 3.4mm. Mi se pare diferenta cam mare intre intre 3.4mm si 2.5cm. Esti sigura ca e vorba de cm? Eu am gasit pe un site cal 7 saptamani ar trebui sa aiba 1/8 dintr-un inch. Stiam ca e bine. Dar tu m-ai pus pe ganduri. La mine s-a vazut inimioara dar nu am ascultat-o. Hm, am intrat un pic in panica. |
Ieri cand am fost la ecografie aveam 7 saptamani si 4 zile dar mi s-a spus ca bebeul arata de 7 saptamani si 6 zile deci un picut mai mare. Asta am gasit eu pe un site care nu pot sa-i dau numele despre sarcina la 8 saptamani:"Bebelusul tau are acum 2,54 centimetri lungime, cam de marimea unei boabe de fasole. El se misca, desi tu nu vei simti nici una dintre aceste minunate activitati pentru inca cateva saptamani. Coada embrionara incepe sa dispara si pleoapele ii acopera practic ochii. Inca incomplet formate, degetele de la maini si de la picioare se lungesc.". Acum banuiesc ca fiecare bebelus se dezvolta in felul lui si daca medicul a zis ca totul e ok si eu cred la fel pentru ca am incredere in el.
In asteptarea puiului meu!!!
7+http://bd.lilypie.com/EONEp3.png
Puiutul
myrella_21 spune:
Sunt si eu tare emotionanta....maine mergem la consult dupa 1 luna si o saptamana.....si speram sa fie totul bine...am sa va scriu dupa sa va spun...tineti-mi pumnii....va pup.
10+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Larisel, as vrea eu salateee...dar nu imi priesc, am gastrita, si orice cu rosie, acritura, otet nu imi priesc.Chiar ieri mi-am trantit o mare salata de verdeturi si un strop ffffoaarte mic de otet..si am crezut ca nu imi mai trece, mi se intorcea tot inapoi, arsuri peste arsuri..etc..nasol tare.. Lidia74, tot m-am holbat eu pe listuta de la inceputu'cap da nu am reusit sa te gasesc... Ca voiam sa stiu data UM 'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones Laura, 13+poze |
Daca imi da datele Lidia o trec

12+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dankutza Adisore ti-am citit mesajul. Felicitari pentru bebitza. Eu am aceeasi DPN ca tine 17 decembrie. Si eu am fost la dr la 6 saptmani si 4 zile si embrionul avea doar 3.4mm. Mi se pare diferenta cam mare intre intre 3.4mm si 2.5cm. Esti sigura ca e vorba de cm? Eu am gasit pe un site cal 7 saptamani ar trebui sa aiba 1/8 dintr-un inch. Stiam ca e bine. Dar tu m-ai pus pe ganduri. La mine s-a vazut inimioara dar nu am ascultat-o. Hm, am intrat un pic in panica. Simina_kin ce rabdare ai avut sa nu te duci la dr atata timp? Se spune ca mama simte ce are in burtica. Asa ca e foarte posibil sa ai fetitza. Eu ar trebui sa ma duc la 8 saptamani si ceva si deja de abia mai pot sa astept. Si, eu sper sa fie fata. Numai sa ma vad eu ca ajung la 12 saptamani. Traiesc cu asa o frica. Data trecuta am fost la control la 8 saptamani si ea se oprise la 5 saptamani. A fost ou clar. Numai sacul gestational si nimic inauntru. Chiar daca dr spune ca e ok, e tot mor de frica de la o eco la alta. Nici nu pune eco inauntru ca deja sar cu intrebarile pe ea. Cami_pus felicitari ca bebitza e bine. Alexia imi pare tare rau. 7+ |
Draguta crede-ma ca nici eu nu stiu cum am stat atat fara eco , dar dc doctorul mi-a zis ca ne vedem la 13 sapt , ce puteam face??...in alta parte nu ma duc..am incredere in el, + ca am avut simtome intr-una ca sa nu intru la banuieli sumbre.
Am sunat ieri la cab sa-mi fac programarea pt vineri dar nu se poate ca-i plecat la un congres, asa ca tocmai luni ma duc.
Stau si numar zilele pana atunci
[b][blue] Alexa

imi pare tare rau!!! Ce sa zic in astfel de momente??...Sa reusesti sa treci peste durere , si Domnul iti va trimite un bb cat de curand, iti spun din proprie experienta!!

12+Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Simonette , de ce crezi tu mami ca te incadrezi la ian-feb cand ai DPN-ul pe 20-12-2009?????? Nu stii ca vei naste si mai devreme de 20??????????![]()
Sau vrei sa-l tii la dospit mai mult??
Eu zic ca nu te sterg din listutza pt tot cu noi vei naste, si-ti vom face galerie!!!

Acu dc vrei tu sa mai vb si cu fetele nu ma supar , da de la noi nu te sterg, si gata, poti sa ma rogi cat oi vrea!!!!

12+
Mariana
Mazarica
dienutze spune:
Neata, gagicute!
Am venit de la analize, sunt beata de somn, analizele pt glandissima mea.
Daaa, Pirelia, o limonadaaa, buuunaa, sar mana!
Mirella iti tin pumnii pt maine! Te inteleg perfec, si eu o sa am f mare intervalul intre eco 4 saptamani si 5 zile, si am facut doar una pana acum! Abia pe 19 am programare si mooor de curiozitate, ce face bebe acolo!!! Ma bate gandul sa merg sapt asta undeva in oras la un eco, nu la dr meu.
Cammy, hai cu noutatile, vezi ca DD ne iubeste!
Ramonik, bravo pt cele 10 saptamani! La mai mare si sa ne vedem cu bebeii sanatosi la piept!
Apropos de lenee, eu nu ii zic asa, dar asta e de fapt, am o lipsa de vlaga, as dormita pe mine non stop...
Hai ca va pup!
Sa aveti o saptamana frumoooasaaa!
E interzis la vesti rele saptamana asta, da!
Pup!
9+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
dienutze spune:
![]()
Asa Simina, nu o sterge pe Simonete, o sa ii vina ei dorul de casa :))
9+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
Ramonika spune:
ma intreb pe unde umbla krelia?
asa zic si eu, cine are DNP-ul in decembrie ar trebui sa ramana aici. intr-adevar uneori ai impresia ca vb singur
insa e pentru ca suntem asa de multe... ceea ce e un lucru bun, nu?
si la odiseea de ian-febr se vor strange multe fete si va fi la fel ca aici. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Ca voiam sa stiu data UM