Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

ai grija k mai toate cremele solare au valabilitate intre 6 luni si un an de la desfacerea flaconului. daca nu scrie uita-te dupa semnul acela cu o cutie si un capac desfacut...

merci pt grija! are termen de valabilitate pana la 11.2010, am fost atenta mai mult decat de obicei cand am cumparat-o, ca eram gravida

are dreptate,Mada.termenul de garantie este valabil in cazul in care crema nu a fost desfacuta.dar din mom in care ai desfacut-o, termenul ei nu mai este acel '11.2010',ci 6 luni la unele si 12 luni la altele.

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

nu vad sa scrie ceva de genul asta pe prospect, dar probabil aveti dreptate amandoua... si am dat o caruta de bani pe ea si nici nu prea am folosit-o vara trecuta......
merci ca ai insistat! n-am sa risc!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

nu pe prospect scrie ci pe flacon e desenata o cutie cu un capac ridicat si o cifra pe capac. cifra indica numarul lunilor de valabilitate de cand se deschide tubul. Toate cosmeticele , mai ales cremele au semnul asta....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mada,
poti sa te bazezi pe noi.venim cu maaare drag
nu-mi vinesa cred ca ai fata de un an...i-am spus Crinutei de party,a inceput sa topaie de fericire "suflam in tortttt"

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mada, evident ca si noi suntem pe lista de onoare! (mai era nevoie sa scriu?)

dandusa, mada, abia acu' am aflat! va vine sa credeti ca habar n-am avut?! nefiind prietana cu cosmeticele...
da, are simbolul respectiv... 12M... deci, e taman buna de aruncat.
hihi... bine ca nu ne-am umplut de bube de la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madalutza eu sunt rau de tot... efectiv nu mi-am dat seama ca e motul Brianei, prima ei aniversare. Scuze. Oricum veniti joi, da? Eu nu am cum sa vin vineri pentru ca e bebe prea mic pentru malul marii dar va vad joi.
Isidora da intalnirea este joi, 7.05, ora.... care vreti voi
dandusa desi e ziua mea vineri nu ma sarbatorim pentru ca eu deja am primit cel mai minunat cadou. Va invit la mine pentru ca pe unele nu le-am vazut de ceva timp, pe unele deloc, este prima mea invitatie din postura de mamica si abia astept sa-mi cunoasteti comoara. Cadouri nu vrem decat urari de sanatate.
Doc e si asta o varianta, eu o sa iau aripioare de pui, mici, carnaciori si bineinteles ca puteti aduce si altceva daca doriti sa papati.
Mav va asteptam si maine si joi, e bine asa?
Angi felicitari! Citisem da' am uita sa scriu.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

hai ca m-ati bulversat... eu intelesesem (nu stiu de ce) ca invitatia la cris era pt vineri si la mada pt joi... sunt dusaaaaaaaaa........
deci nu ma luati in seama......

Mergi la inceput

dandusa, mav:

Crisis, nu e nicio problema pentru mine k ai pus intalneala joi.. la voi e si mai mare motivul de sarbatoare....Numai k nu stiu deocamdata sa-ti spun daca va vom onra cu prezenta caci de luni pentru 2 saptamani , al meu sot va fi plecat din nou la bucuresti. va veni doar in w-end pt aniversarea brianei. Nu stiu cum ma voi descurca singura pana se intoarce el si mai ales nu cred k voi putea veni singura cu amandoi dar daca vom gasi vreun plan salvator, vom veni su siguranta...

larisel, usturoiul nu face rou, dar greata daaaaaaaaaaa...

Mav: daca ai cumparat crema protectoare prin iunie-iulie o mai poti folosi pana face anul...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisis81
[ Cadouri nu vrem decat urari de sanatate.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

pe langa astea stii bine k vom aduce daruri micutei teodora, dar ma gandeam k poate ar fi bine sa faci o lista cu ce ti-ar mai trebui, iar noi sa alegem de acolo si sa luam chestii folositoare. Stiu k ai devenit mamica intr-un timp record, si chiar daca erai pregatita tot iti mai lipsea cate ceva si de aceea iti propun chestia asta...

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor vreau sa votez si eu subiectul nostru dar nu stiu cum. Ma ajutati ?

5

dovada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Crisis noi venim cu mare drag! Numai sa-mi trimiti pe pm adresa si nr. de telefon.

Madaluta...nici nu ma gandesc sa lipsim de la ziua Brianei! sa speram ca va fi vremea buna!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Scrisesem de mult mesajul ca vrem sa venim si noi, dar cred ca nu l-ai bagat de seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

madaluta, putem noi sa fim planul salvator?? adica iti iau eu un copil la mine in masina, de exemplu

larisel, alimentele in general nu sunt contraindicate in sarcina, doar daca greata iti spune cu totul altceva...
si in alaptare e la fel, e dupa cum va vrea copilul sa-i placa sau nu. al meu nu avea nici o treaba

a, mav, nici nu ma indoiesc ca sebi ne ia, doar ne-a luat la atatea capitole (mai ales la capitolul precocitate nu e un reper foarte magulitor pentru nici o comparatie...) a fost din prima speedy gonzales

selen, ma bucur ca totul e bine si ai vazut fetita, vacanta placuta!

eu pot veni sapta viitoare joi sigur, vineri am o intalnire de ne-evitat pe la 15.30 si apoi fug fuguta la bucuresti. deci as fi pe faza cam pana pe la 14.

madaluta, dar oricum ideea ta cu lista de necesitati pentru crisis este buna, si pune manuta fa si tu o lista de cadouri pentru Briana, pentru imaginatia mea suferinda si in pana. eu am facut asta pentru voi de fiecare data, nu?

va pupic cu drag si sa petreceti cu spor si fara ploaie 1 mai muncitoresc!

Mergi la inceput