Mamici si gravidute de Constanta (52)
Raspunsuri - Pagina 4
mav spune:
crisis, eu nu pot spune de acum daca vom participa sau nu... caci pe 9 am un examen si jumatatea de neuron care inca nu mi-a parasit capul... e cam nedormita si obosita... vom vedea.
oricum, sa te astepti sa te vizitam zilele acestea, poate chiar maine, ca sigur vom face un drum pana la strabunicu', cel putin in scop didactic& practic... sa plantam cu sebi rasadurile de tomate pe care le-a pus cu manuta lui la incoltit si pe care le-a udat si ingrijit cu maaare drag... la noi in sufragerie... mai bine de-o luna de zile (abia astept sa scap de ele!)
deci, cand ajungem la valu, trecem scurt si pe la voi.
monica evident ca si la faza cu 'gustatul baltii' am contra-oferta de povestit.... incredibil (la 4 ani jumate si 'prelucrat' de ma-sa fiind!)... asta-vara, la scoica land fiind (probabil chiar la botezul lui gabitu, daca imi amintesc corect)... sebi s-a 'gandit' sa guste apa din lac, luand-o cu lopatica de nisip... dupa ce in prealabil facuse si un tzar de pisu in apa
asa ca nu ne 'luati'... avem mai multa.... esperientza, dom'le!
adriana, nu vreau sa te sperii, dar esti sigura ca s-a eliminat tot
exista si posibilitatea sa mai fi ramas ceva pe acolo... mai bine te mai programezi la alt dr (dr lutescu-ea, dr peteanu-ea, dr ciufu, dr dascalu-- ca tot veni vorba despre), cu un ecograf mai performant... sa nu te superi!
(eu am avut parte de chiuretaj si dupa avort spontan si dupa sarcina oprita in evolutie)
angi, ptiu-ptiu, sa nu va fie de deochi!
adina saru-mana! am primit sms-ul!
mada, ce-i cu tine?(m-am gandit ca ti-ar prinde bine o imbratisare!)
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
selen, ma bucur ca bebita este ok! si tu la fel!
dandusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mav
merci pt grija! are termen de valabilitate pana la 11.2010, am fost atenta mai mult decat de obicei cand am cumparat-o, ca eram gravida |
are dreptate,Mada.termenul de garantie este valabil in cazul in care crema nu a fost desfacuta.dar din mom in care ai desfacut-o, termenul ei nu mai este acel '11.2010',ci 6 luni la unele si 12 luni la altele.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Ce bleaga sunt. STau si imi suflu de zor nasul si am uitat ca pot lua pastile |
nici nu stii cat ma bucur ca santeti bine...,ca ati trecut cu bine...,felicitariiii,mamico!
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mav spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandusa
are dreptate,Mada.termenul de garantie este valabil in cazul in care crema nu a fost desfacuta.dar din mom in care ai desfacut-o, termenul ei nu mai este acel '11.2010',ci 6 luni la unele si 12 luni la altele. .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
nu vad sa scrie ceva de genul asta pe prospect, dar probabil aveti dreptate amandoua... si am dat o caruta de bani pe ea si nici nu prea am folosit-o vara trecuta......
merci ca ai insistat! n-am sa risc!
dandusa spune:
citat din mesajul lui larisel Stiti cumva daca e daunator in vreun fel usturoiul in sarcina? 5 |
din ce-mi amintesc eu,nu.
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
citat din mesajul lui mav nu vad sa scrie ceva de genul asta pe prospect, dar probabil aveti dreptate amandoua... si am dat o caruta de bani pe ea si nici nu prea am folosit-o vara trecuta...... merci ca ai insistat! n-am sa risc! |
Alina,cauta pe tub.daca arata o cutiuta cu un capacel care se desface si scrie 6m sau 12m.despre asta vb
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Isi,
bine,sanatosi,cel mai important lucru.timp ioc,Crinuta vrea sa ne jucam mai ult decat de obicei.nu se prea joaca singura.Raducu ursulet Koala ca de obicei.una,alta prin casa...,iesit afara si gataaa ziua.
multumim de intrebare
Cris,
am vrea si noi sa venim.spune-mi ce sarbatorim ca sa stim cate/cui cadouri luam
Selen,ma bucur ca santeti bine
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
madaluta spune:
Sunt si eu pe-aici, da in fuga..mai bag cate un ochi la ce scrieti dar nu prea am timp sa raspund. ieri am fost toata ziua si jumatate din noapte singura cu copiii, deci nicio sansa de calculator, iar azi am fost in parc vreo 3 ore iar acum am musafiri, e bunicul meu in vizita ( de fapt la consult oftalmologic) si a trebuit sa ma ocup si de el...
am intrat sa vad cum a ramas cu intalnirea de joi si sa va intreb cum sa procedez cu cea de vineri... Eu as fi vrut tot un gratarel tot pe la 10 tot in aer liber si anume in campingul Holiday Inn( primul de la iesirie din Mamaia spre Navodari)caci e tare frumos pe acolo. Conditia e sa fie vremea buna. Ce ziceti? Acum k s-a ivit si invitatia cristinei, nu stiu daca va mai surade si invitatia mea..oricum noi o lansam pentru cine vrea sa ne onoreze...
Ma gandeam sa o mai aman , dar nu mai pot caci mai urmeaza un mot(ii luam finutei noastre ) si nunta la care suntem nasi... deci daca as amana ne-am aglomera f tare...
Rugamintea mea, k si a cristinei de altfel, ar fi sa-mi spuneti in principiu cam cine se inscrie...
va pup si poate mai intru la noapte sa si raspund fiecareia...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita