Mamici si gravidute de Constanta (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

selen, mergi la dr ciufu, explica-i urgenta si te primeste sigur (daca o gasesti la cabinet)!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, am aparut si eu.m-am pus la zi cu cititul.
eu vroiam sa va spun ca nici acum nu mi-a venit CM de pe 11 martie cand am pierdut sarcina.am inteles ca tre sa astept dar totusi mai am putin si fac 2 luni.nu am nici un simptom nici asa nici asa.test negativ, dar totusi nu-mi vine.sa mai stau?
noi plecam maine si ne intoarcem sambata.asa ca urez un 1 mai superb.
si pt Lulu, la multi ani ca poate nu mai apuc sa intru.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madaluta daca tot m-ai dat de gol iti propun sa muti intalneala la mine ca aer liber am slava Domnului, a iesit si niscaia gazon ici colo, si nu ma deranjaza sa sarbatoresc cu Briana... facem o medie si ies si eu mai tanara .
Isi intalneala incepe de la ora 10 (se poate si mai devreme) si se termina a doua zi la ora 10 .
Simona are o problema in familie si de aceea nu are timp sa scrie, dar vine si ea la intalneala.

Ieri a fost doctoritza si ne-a vazut. M-a felicitat ca nu ma iau dupa babe si ca tin copilu' afara atat de mic. Azi din pacate cam bate vantu', asa ca afara este in sufragerie cu un geam deschis (am fentat-o).

Vreau sa incepeti sa-mi confirmati cine vine (toata lumea sper) si sa stiti ca bebeii au unde dormi la pranz (unele fete stiu) asa ca nu va faceti griji. Vreau sa fac un gratarel nimic complicat.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

crisis, eu zic sa faci un "bring your own meat bbq", adica cine ce vrea sa manance, aia sa aduca. sau eu oricum, ma inscriu la asta. daca gasesc scrumbii, e clar ce vom manca, nu??

mamacita , citatul corect e "vieatsa ie complecsa" intr-adevar, e un mare citat. ma trezesc si eu ca ma citez cam o data la 2 zile...(sincer, e preluat de la un prieten medic, dar am dreptul de copyright cedat ).

fetelor, ca tot vorbiti de bone, eu raman fara din 15 mai din motive de sanatate, o sa mai vina (poate) o dupa-masa pe saptamana, deci pregatiti-va sa ne intalnim si sa veniti si pe aici, ca va trebui umplut cumva timpul asta...

selen, e putin probabil sa paeasca bb ceva, e bine amortizat in lichid, dar mergi si vezi. sa fii atenta daca apar dureri sau alte semne de ingrijorare.

alina, cand il vad pe sebi in apa parca mi-l inchipui si pe serban vara asta, numai ca mi-e teama ca se va opri sa mai si guste cata putina....

noi cu sanatatea... azi mucisorii s-au inverzit, am scos cu BB la greu si inca fornaia, dar azi nu a mai facut febra deloc. Adina, mai merg date granulele celea?

pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor multumesc pentru primire.
mav,mamacita Nasterea la Euromaterna sau la Isis este intr-adevar piperata, dar eu inca nu ma gandesc asa departe, adica ce va fi peste 8 luni, pt ca dupa pierderea de anul trecut stau cu sufletul la gura sa trec de 10 saptamani. Iar deschiderea acestor maternitati private chiar mi se pare o alternativa super la spitalul judetean (spun asta doar din ce povesti am auzit despre el si nu din experienta), desi va trebui sa facem niste eforturi consistente pt a face fata acelor tarife dar eu cred ca se merita.
nastasie Eu stiam ca dupa un chiuretaj cm trebuie sa vina intre 35-45 zile. Mie mi-a venit la 36 zie.

toate fetele si toti copilasii

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

larisel, nu am facut chiuretaj.am avut avort spontan si s-a eliminat singura.si asta s-a intamplat pe 11 martie.si suntem iaca maine in 1 mai.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cris, noi venim si ma ofer sa mai aduc pe cineva cu mine, cine are nevoie. Si sa stii ca daca ai gradina de sapat ti-o rezolva Pupicu meu, prietenii stiu de ce :)))

Maaai, nu m-ati felicitat pt baiatul meu cel cuminte Sau nu ati vazut ce am scris in miez de noapte????

Selen, ai fost la dr?

Larisel, si eu sunt de aceeasi parere, merita facut efortul pt ca eu la dna Lutescu nu renunt si vreau sa il nasc acolo pe Alexandru - apropo, nu cred ca v-am spus dar pe viitorul meu baiat il va chema Alexandru Cristian

Doc, ce sa spun, imi pare rau ca ramai fara bona dar ma bucur ca poate asa ne vedem mai des. Eu am pofta de intalneaaaaaala cat mai mult si mai pe-afara, fireste.

Mai ce realizare am facut cu slingul asta, e investitia cea mai buna dpdv material pt baiatul meu, ce carucior, ce patut, slingul, frate, azi mi-a adormit din nou in sling in timp ce ne plimbam in parc, a adormit la 1 si doarme si acum.

EDIT ca am uitat: Adi, nu stiu ce sa iti spun, e cam mult, tu inainte aveai CM regulat? Un control ar fi cel mai bine.

AIn seara asta la 6 am programare la dna L, o sa o trag cat pot de limba in leg cu maternitatea :)

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Angi ,vazui cum sa nu.Felicitari pt. Pupicu cumintelul si sanii cei isteti! Mai ,pana si sanii sunt destepti la tine!
Da'Alexandra Cristiana ce are?

Crisis,eu zic da ,sa vedem cand si in ce echipa...Deci joia care vine,nu?

Doc,ramai si azi si maine pe ferrum si adauga 3 -4 zile, cat e nevoie, sulfur iodatum 9 ch,de 2-3 ori pe zi.Asta din urma impiedica suprainfectarea,celalalt ii reduce cantitativ.N mi-ai spus daca tuseste si cum...

Mav,ti-am trimis mesaj pe tel.

Andata,esti o scumpa dar inca n-am facut nimic...Lucrez insa la asta...

Mamacita,se intampla sa stii o moasa cu scoala de moase ,la etajul 6 sau 7 ? E inalta ,la vreo 40 de ani,are 5 sau 6 copii,parul ondulat natural si ultima oara cand am vazut-o eu era vopsita spre blond...E foarte posibil sa nu o stii din lipsa timpului dar intreb si eu...Si stiu ca ai sa razi de atatea detalii,dar ma gandesc ca cresc sansele sa fi auzit de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai,dar ce spor la scris aveti voi noaptea...
andata,cam absenta,din lipsa de timp...am avut vreo doua zile mai pline...intalnire cu coordonatoarea lui mihaita,seara dupa terapie(dupa 7)plimbari pe malul marii sau in parc...tre'sa aerisim creierul kupilului,sa-si consume energia...
azi am alergat ca o nebuna intre protectia copilului de la gara si directia muncii,pt dosarul lui mihaita...multa birocratie...si un trafic...si sensul unic de pe mircea si tomis,care m-a dat peste cap...
vad ca iar o puneti de intalneala...iar eu nu pot partcicipa,sa cunosc live si eu galusca aia mica si frumoasa..
angi,felicitari pt pupicu...ai baiat mare!si frumos si destept!
adina,mi-am adus aminte ca am promis sa aflu mai multe despre doamna panait si am uitat,saptamana viitoare ma ocup de asta...dar,nu o da pe isi de la 6 ani la scoala,mai las-o...am si eu un fix...
poze

peretii scorojiti si picturile de pe pereti sunt opera lui mihaitza!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi si de gandurile bune ..pana sa vad raspunsurile voastre m-a trimis directorul meu la dna Dascalu....desi apoi am mai citit pe net niste pareri nu prea bune despre dansa, ma gandesc ca nu era nimic atat de complicat de vazut, ci doar ca BB e ok si ca nu sa- dezlipit placenta...ceea ce a si vazut, ca bebelina (da, luni am aflat si sexul ) este in parametri, misca vioaie, colul este lung si inchis, si placenta fara dezlipiri si ridicata.......pot sa plec linistita in mini-vacanta

va doresc si voua un weekend prelungit frumos!

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput