Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Anamy, Lilicica voi cum sunteti?
restul fetelor au ramas la padure de ieri?

Mergi la inceput

Enni distractie placuta , iar pentru cei mici ce sa le doresc: in primul rand sanatate ca e mai buna ca toate si apoi fie ca toate cele bune asupra lor sa se adune:destepti, frumosi(sunt deja),muuuuuuult noroc, sa aiba parte de tot ce e mai bun pe pamant iar parintii lor sa fie sanatosi pentru ai putea creste si sa va bucurati ca aveti doua minuni.
SA FITI SANATOSI- LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce fac fetele???
georgie, utrogestanul mie mi l a recomandat intra vaginal...
somnul poate fi semn de gravi...asa dormeam si eu non stop..
tu ai grija de tine si sa nu faci efort fizic ...mamanca sanatos si stai cumintica
va doresc o duminica frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
eu m-am distrat si recreat zilele astea. tare bine au picat acest weekend prelungit
georgetani utrogestanul se ia cate 2 pastilute intravaginal de 3 ori pe zi. si pe mine ma apuca un somn de la el...da' asa bine era...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

georgetani eu am facut IA si i-au 3 intravaginal pe zi,dar la fiv trebuie sa iei 6 pe zi tot intravaginal.
eu stau cuminte in patut,am facut azi un tur scurt la polus center,am dormit,am papat bine si sper sa nu-mi mai vina uratii vreo 9 luni.
azi sant deja 3 zile de la IA ,ma gandesc cu groaza ca in 10 zile s-ar putea sa-mi vina.am o jena la burtica pe acolo pe unde s-a umblat,din cate am inteles e normal sa simt asa,dureri la ovare de la stimulare .
lilicica tu ce mai faci?ceva simptome?de ?mai hai pe la noi!!!
iaura21am avut musafiri ieri la gratar si au plecat putin mai tarziu,de aceea nu am intrat pe mess.ne mai pove la tel,tu cum lucrezi?
uratica,madutz,mara,criadema,bendeljulia,enni,brunadria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetelor
haideti la cafeluta,,cu laptic fara laptic,o ciocolata calda,ceiut cu lamaie si miere,avem de toate!!!
azi d-au eu cafeluta dar de maine va rog,uratica,maduttz,voi o faceti mai buna ca mine!!!!

fetelor fivoase,am o intrebare de curiozitate,cand se face embriotransferul,cum este procedura ca la IA sau e putin mai diferita?
haideti somnoroaselor
,soarele e pe cer!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

[red]Anamy[/red, multumim de cafeluta, aromata si minunata.
Vineri am fost la gratare si iarba verde, sambata dimineata ne-am dus la Lac Brateni la pescuit(vorba vine) de fapt am tinut galerie celor ce pescuiau cu cine am mers noi si ne-am intors duminica seara.
Simptome nu am nici macar unul, este cred prea devreme.
Anamy, Georgeta voi cum va simtiti? poate sunt la voi ceva semne, ca la mine ....nimic.
Va si va doresc o zi frumoasa la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..buna fetele!
am vazut ca ati scris..insa nu ma pun acum sa citesc ca imi cad ochii in gura!nu cred ca as fi in stare sa si intelg ceva-ca sunt un zombi!abia acum am ajuns acasa!si binenteles ca nu mi-a trebuit altceva decat sa intru sa va salut-ca de vorbit nu sunt in stare!culmea,nu???
,o zi buna si ne auzim mai tarzior!ma duc la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anamy poooopici, dar matinala mai esti..
eu ieri am fost toata ziua la iarba verde , seara la servici...dar maine vin la clinica , nu ma intalnesc cu nimeni?
uite acum vad ca am apel de la tine, am fost putin plecata dar sunt acasa restul zilei
off ziua de luni e asa urata...dupa WE asta fain...
fetelor voi ce noutati mai aveti?
pupici la toate ca iar nu pot pune emoticoane

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

ce mai fac fetele mele?
Anamy, Lilicica cum sunteti? la mine vineri,sambata,duminica a fost ok dar de azi de dimineata parca imi ies outele pe ochi de durere-am luat o pastila de no-spa(din cate stiu eu doar asa ceva e voie nu?) dar doar a ameliorat putin durerea ,nu a trecut de tot si azi chiar am stat cumintica tarecaci bodygardul meu nu imi da voie decat pana la baie
Fetele care au mai facut fiv este normal sa fie asa? sau am incercat sa sun la dr. Micu dar nu raspunde. ce ma sfatuiti sa fac ?

Mergi la inceput