Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

!!!!!

georgetani si la mine a fost la fel. La cea mai mica miscare aveam niste dureri de burtica/ovar de imi ieseau ochii din cap. Era un adevarat chin sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta. Si in plus mie mi s-a umflat burtica de zici ca eram in luna a patra cel putin (la fel e si la tine sau tie nu ti s-a umflat burtica?). Dr. mi-a spus sa beau multe lichide (cel putin 2-3 litri pe zi) si sa ma odihnesc. Asa ca si tu n-ai ce sa faci altceva decat sa staicumintica in pat si sa bei multe lichide. Eu am luat si Medrol la recomandarea dr.-ului, dar nu te sfatuiesc sa faci la fel numai daca reusesti sa vorbesti cu dr. si iti recomanda el.
Abia astept ziua cea mare cand vii cu doua liniute.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Enni mamicuta scumpa multumesc pentru raspuns.
Ai dreptate si burta este umflata dar nu exagerat, parca as fi balonata. Dar durerile cam cate zile tin? am uitat sa spun ca pe mine ma dor si sanii-cam aceleasi simptome ca la CM de aceea am intrat putin la idei dar sper sa nu fie vorba de cm ci poate doar niste modificari hormonale.

Mergi la inceput

am reusit sa vorbesc cu dr. Micu si a spus ca po sa iau antispastic (cum am luat no-spa) si eventual un antialgic
Am luat dar doar amelioreaza nu trece de tot durerea.
dar avand in vedere ca astept un strumf trecem si peste dureri.

Mergi la inceput

restul fetelor ce fac?beeeeiiiiii a trecut pastele, 1 mai voi pe unde mai bantuiti?[colegi voi chiar vreti sa vin dupa voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

Mama mama..cat am dormit!!!!!!!!!!!nu pot sa cred!sa stiti ca am verificat patul-ca nu cumva sa fie ud..si nu e!nu am facut in pat!
hihi..nu am mancat,nu am baut nimic..insa e bine si asa rau!acum ma pun din nou sa dorm!ce viata pe mine!!!nu-i asa?
fetele-va pupacesc si ne auzim maine!sper eu-cu forte proaspete!ca vad ca batranetea isi spune deja cuvantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

georgi iubita, pe mine m-au tinut durerile pana pe la 10 sapt. de sarcina. Dr. a zis ca am facut hiperstimulare ovariana (de aceea s-a umflat burtica si m-a durut ovarul - de altfel am citit si eu pe net si intr-adevar astea sunt simptome de hiperstimulare) si daca se lasa cu sarcina, simptomele dispar cam in 10 - 12 saptamani, si asa a fost. Insa durerile nu au fost la fel de intense toata perioada, mai rau a fost vreo 12-14 zile. Dar sa stii ca am citit ca e de bine daca aceste simtome apar dupa ET. Cica in majoritatea cazurilor se lasa cu . La unele fete apar aceste simptome de hiperstimulare inainte de ET, au fost si cazuri in care s-a renuntat la ET din cauza hiperstimularii ovariene. Insa daca apar dupa ET e de bine. Ai grija sa mananci sanatos si sa vorbesti cu samburelul din burtica sa se implanteze si sa stea cuminte acolo 9 luni ca prea s-a lasat asteptat. Eu am nceput sa vorbesc cu strumfisorii mei din ziua ET.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Buna dimineata fetelor,.... trezireeaaa!
e servita.
Uratica pe unde umbli.....ai absentat cateva zile, sper ca ai motivare.
Anamy scuze ca nu am vazut ca m-ai sunat ieri, dar vorbim azi.
Madutz cum te descurci cu injectiile?
Georgeta cum esti?
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Georgetani, bea 2-3 litri apa/zi si urmareste sa o si elimini. Sa stii ca apa multa face foare bine in perioada in care esti. Durerile de burtica si ovare sunt normale dar pe zi ce trece se vor diminua. Succes cu strumful!!!

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele mele!!ce mai faceti??
hmm..georgie-bafta multa fata frumoasa!sa ai o luptatoare in burtica!!asa ca tine!!sa razbeasca si sa-ti tipe la urechi peste 9 luni!si am absente motivate!am fost mamica timp de 4 zile!!si sa nu va spun cum se comporta un pici in natura!!am fost cu cortul!Doamne..am simtit ca imi sare inima din piept de bucurie-cand il tineam in brate,cand vedeam cum se chinuie sa fuga,cum rade,cum se joaca,cum da el cu sutu la catei..nu pot sa descriu cat de superb a fost!
kry-a fost super in rolul de mamica!am avut 4 zile in care am devorat baietelul!l-am papat pe tot!cred ca nu a fost loc unde sa nu-l pup!l-am piscat,l-am muscat,l-am papat tot tot tot!tare dragalasi sunt omuletii astia!!da..ne vine si noua randul sa ne bucuram de al nostru!in curand!
anamy,lili- si aveti grija de bebeii vostri!imi place ca sunteti tare active!hihi..in curand o sa fiti doi in unu!sau cine stie??trei in unu!!de-abia astept sa vad testele pozitive!
madutzule-tu ce mai faci?cum e in postul de albinuta??
bruni-tu cum esti?ai terminat vila cu picina?
enni-mamicuta frumoasa,cum a fost la botez??le-a placut piticilor?hmm..cred ca mai mult v-a placut voua-tie si sotului tau!!ca de..n-ati mai sarbatorit de mult!
moni-cred ca abia astepti sa iti tii scartietoarele in brate!ce frumos va sta!2 in unu!
iaura-asa fata frumoasa..treci aici la palavrageala!
naida-copilus..mai respira fata draga!mai ai o saptamana!!
criadema-vrem povesti cu piticii!ca la cate am vazut la asta mic.....imi inchipui cum e la tine!mai ales cu 2 bebici in preajma!
uff-eu astept rusii..da mai e o groaza pana la sfarsitul lunii!!disper!insa..nu am ce face!trebuie sa ma conformez!
hmm..apoi o sa trec si eu la fapte!sper sa nu mai apara nici o problema!!ca vreau si eu omuletul meu!
fetele-va pe toate si va urez o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

salutare fetelor, am ajuns pe a 2 a pag...
am fost azi la dr. micu iar in z 7 dupa 5 zile de closti, am folicul de 16 mm deci vineri ma inseminez, nu mai fac injectii ca a luat-o asta mic razna ...
uratica, mi-ai ignorat o intrebare: cum de nu te gandesti la cateva inseminari apoi FIV?
inseminatelor sa stati linistite si sa nu mai cautati simptome
georgeta ai grija de burtica si de strumfic , sa faci ce zic fetele ca ar fi mai bine...azi maine ne dai vestea cea mare
dar restul fetelor unde sunteti, ca demult nu ati mai absentat atata...

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput