Fiv la cluj 20
Raspunsuri - Pagina 7
georgetani spune:
salut dragutele mele
azi am facut embriotransferul-sper sa fie ok, eu ma simt ok doar ca trebuie sa stau mai mult in pat ceea ce pentru mine e pedeapsa-dar merita efortul.
Va multumesc din suflet pentru sustinere
si va doresc toate cele bune si voua.
acum a plecat soata mea putin afara si eu tusti sa vorbaresc cu voi,nu ma lasa decat la baie sa merg, mi-a spus ca ma leaga cu lanturi de pat
deoarece eu nu prea sunt obisnuita sa stau mult in pat-pentru mine e o pedeapsa dar acum suport eroic
Anamy soata mea a aspus ca esti cam frumusica
si-ti dorim sa auzim de la tine de II liniute, la fel si Lilicica, apoi si restul fetelor
Va las fete dragi ca apare soata cu lanturile si....nu ma risc sa stau 9 luni legata![]()

brunadria spune:
georgie,
, felicitari draga mea!! de acum ai un puiut in burtica..trebuie sa ai grija de el!!! a propos cati embrioni ai transferat? stai cumintica in patuc..
enni , petrecere frumoasa!!! sa traiti cu toti sanatosi si fericiti
anamy spune:
iaura21
sa fie cum zici tu iubita!!!sa reusim cu toatele!!!daca veneai azi dr micu chiar avea timp,se tot plimba pe acolo si puteai discuta cu el despre schema de tratament,dar poti sa-l suni si sa te duci si saptamana viitoare.
bytzi
multumesc iubita,dar inainte tu trebuie sa vii cu testul pozitiv,ne-am inteles?apropo si eu voi primi cam aceeasi schema de tratament luna asta,clomi+menopur,daca nu raman pana atunci!!!tin pumnii si mai hai pe la noi!!
uratica
azi surcica e de garda asa ca pe gratar nu-l pot pune dar maine il pun sa-mi faca eco sa vad daca am ovulat!!
geogetani
nici tu nu esti mai prejos ,mai ales in pijamaluta ta roza tare dulcica erai!!!stai cumintica in pat caci de azi esti pretioasa!!
moniland
superba camera fetitelor,dar stai sa vezi cum va fii cu printesele in ea!!!
restul fetelor

anamy spune:
buna dimineata fetelor!!!
se pare ca ati chefuit un pic mai mult de 1 mai,f f f fbine ,dar eu va d-au cafeluta sa va treziti,caci acum ma apuc si eu de chef!!!

azi dimineata am fost la eco,am ovulat cred eu ieri,am avut dureri si intepaturi pe la 6-8 seara,si azi dimineata aveam lichid in sacul douglas,am vazut trompa la eco,asa ceva nu mi-a fost dat sa vad pana acum.totul e bine pana acum,dr mi-a dat utrogestan 3/zi,incepand de azi,endometrul era de 8,5.doamne ajuta,sa fie bine pt toate fetele!!!!
va 

si o zi minunata sa aveti!!!

bytzi spune:
anamy,superrr deacum important e sa gindesti pozitiv
ca in curind vei fi gravidutza
asta ajuta f mult
hai nu te mai gindi la data viitoare ,caci va fi bine acum
eu am mers doar pe closty
cu gonal 2 /zi nu am raspuns chiar deloc ,un folicul de 16mm in z11(si cind am facut stim cu 1 gonal /zi raspunsel a fost acelasi),doar ca endometru era de 9mm,se pare ca eu raspund mai bine la stimularea sintetica decit la hormoni
la mine urmatorul pas este FIV-ul am deja facute 6 IA ,dar mi-e frica avind in vedere ca nu raspund la stimulare ,dr Isposoiu de la Polisano mi-a zis ca vom incepe cu doza max de 5 gonal/zi...sper sa ma ajute dumnezeu acum si sa nu mai fie nevoie de FIV
si sa auzim de vesti bune
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anamy spune:
bytzic scumpa
,ti-am scris si la subiectul celalalt,in legatura cu IA ,dr meu este de parere ca inca nu sant caz de fiv,am facut pana acum,2 IA ,una cu stimulare 10 gonale,am avut un fol si a 2 IA cu 8 menopur si am avut tot 1 fol,luna asta clomi+menopur,caci asta nu am incercat-o combinat.fie ce o fi cum o vrea d-zeu sa nu ajungem la FIV dar tare ma tem ca asta voi face la vara dupa ce ma intorc din concediu.
tu pe cand te gandesti la fiv?
anamy spune:
totusi 5 gonale pe zi mi se pare cam mult nu?mai bine menopur,am inteles ca da rezultate mai bune sa stii.intreaba-l pe dr,vezi ce zice.
dar sper pt tine sa nu mai fie nevoie,sa ramai acum gravi.
Doamne ajuta!!!
bytzi spune:
anamy,am intrebat si de menopur,dar a zis ca la ei la Polisano nu au avut deloc exierente bune cu menopur
eu avind un FSH peste limita,rezerva ovariana epuizata la 32 ani
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
iaura21 spune:
julia
draguta pe tine si pe BB , sa-ti creasca mare
eu nu mai stiu cate closti am luat la IA nr 3 adica prima stimulata, 1 sau 2 /zi dar tot ca si tine din z 6 am facut 3 gonale...o sa iau totusi 1 /zi sa nu fie mult si sa apuc sa fac si inj. ca parca mi-i dor de ele
( IA le-am facut vara trecuta)
oare daca ma vede dr. la eco in z 7 vede ceva? ca atunci ajung doar...
fetele , v-ati gratarit sau inca mai sunteti , ca io din pacate servesc patria si azi, iar maine urmeaza a 2 tura de iarba verde si papica buna
anamy
iubita ,daca esti pe acasa hai sa ne pove pe mes ca io-s la servi...
uratica
sper ca inca nu te-ai plicti de rolul de mamica pt cateva zile la nepotel...cred ca te distrezi la maxim cu el
georgi
sa stai mamica cuminte la patut sa ai grija de viitoarea mazarica
editez pt. julia: viitorul bebe, deja ti l-am vazut nascut...scz
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
georgetani spune:
beeei voi iar va faceti de cap? pe unde umblati?
Maddutz am si eu o intrebare la tine -acum cum sti tu ca ar trebui sa iau utrogestanul, cum se absoarbe mai bine, cum e mai eficace oral sau intra vaginal?
Bai gagici dupa ce iau utrogestanul cam la 30 min. ma ia un somn de nu mai pot sta in picioare,sincer, asa pateati si voi? in rest sunt ok ma mai doare cate putin din cand in cand dar nu foarte rau, am avut ceva scurgere dar a trecut asa ca eu zic ca va fi bine
, deja vorbesc cu mogaldeata mea,sper sa ma auda ca sa afle ce dorita este si sa stea acolo cuminte pana la 9 luni![]()