Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

uratico,ieri cand am fost la eco l-am intrebat pe surcica al meu de faza luteala,daca este scurta atunci ea se va putea prelungi cu administrare de progesteron,deci nu cred ca ar fi o problema de implantare,atata timp cat dupa IA se da duphaston sau utrogestan.
azi dimineata dr micu mi-a urat succes,chiar e simpatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

yupiiiiiiiiiiii!!!!
anamy-iubita,nu mai fi sceptica-gandeste pozitiv!si..ia si reversul-daca te-a deschis asa greu-inseamna ca nu au nici o sansa gigeii sa mai iasa de-acolo si o sa mearga drept la sursa!hai iubita..be happy!!trebuie sa fie o printesica frumoasa foc pe-acolo!si binenteles cavalerii ii vor da prioritate si o vor propulsa in fata!ca de..e o domnisoara!
georgie-bafta multa si tie!tinem pumnii!!si domnisorica ta trebuie sa stea la mami in burtica timp de 9 luni!
bruni-vezi ca azi nu se munceste,da??asa ca..mergi si tu la gratar!sa mai punem cateva kg pe noi!
hai fetele la gratar cu voi!mie mi-a venit piciu!si deja e in dormitor la mine si rade cu gura pana la urechi!!e asa scump-mai ales ca face si gaurici in obrajori!sunt topita dupa asa ceva!ma duc sa-l pap tot tot tot!
v-am pupacit fete frumoase!o zi superba sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anamy-de data asta chiar te gravidesti!ca sigur i-a fost frica lui surcica ca il vei pune pe foc azi,la gratar-daca nu te insamanteaza bine!!numai din cauza asta a lucrat el si de 1 mai!
si..referitor la faza luteala scurta-am intrebat-o si pe drita mea de aici!desi nu e meseriasa!cred ca invata mai multe acum de la mine-ca la cate probleme am.......si ea mi-a zis exact ce ti-a zis tie dr-ul!!daca faci inseminare sau fiv..se da tratament..si nu mai e problema cu implantarea!este problema doar in cazul in care ramai natural-asa cum a facut prietena mea..
da oricum,ce mai discutam despre asta?tu deja esti graviduta!!asa ca baga-ti mintile in cap fotomodeala frumusica!
hihi..piciu a facut pe el!asa ca am mai putut sa bag un mesaj!!ptiu..da ce pute...cu siguranta a floricelepuffffffffff..cred ca a mancat fasole!cacacios mic ce e el!ce mai rade!!doar e in libertate acum..in funduletul gol!ce-i place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai sa ma laud, ieri am pus mobila in www.flickr.com/photos/monicahhh/3490119343/" target="_blank">camera fetitelor
Azi ma duc la shopping la Cj. Oare o fi deschis Polus-ul?

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

no am venit ,daca a scos uratica bata la mine , m-am speriat ...
azi ar trebui sa incep closti cate 2/zi iar marti ajung la dr." mare", anamy daca stiam ca e pe acolo dr. veneam si io azi sa ma intalnesc cu el si cu voi 2 dar poate ne vedem marti...mai cand ma duc si io la clinica nu mai e nimeni din gasca
anamy, iubita iti doresc sa-ti vezi visul implinit cat mai repede, of nu pot pune emoticoane....
ziceai de georgi ca-i frumusica, pai la sub. asta si mai ales aici in ardeal suntem fete faine , nu?...facem un miss, cu voi ca io-s cam trecuta...
uratica io la tine asa avea o intrebare : cum de nu faci cateva inseminari inainte de FIV, eu zic ca esti cam tinerica pt FIV
fetele , distractie faina azi si sa papati gratarelul cu moderatie

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

scuze ca bagai si eu nasucul pe aici
iaura,sa inteleg ca ai inceput stimulare pt inseminare?
cite closty iei pe zi (hai ca incerc sa ma uit in urma daca ai scris)
iti urez mult mult noroc si aceasta inseminare sa fie cu succes
anamy,azi ai facut inseminarea?pina la urma citi foliculi ai avut?mult succes ,te astept cu vesti bune
marti am si eu rezultatul
moni,nu rezistai sa nu trag cu ochiul la camera fetitelor ,ff frumoasa ,sa fiti sanatoase toate 3

mult succes tuturor fetelor

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

am reusit sa citesc din urma
anamy,deci pina la urma a ramas doar un folicul?sa fie cu noroc
iaura,schema pt closty e din z3-7 daca iei 100mg il iei intr-o singura doza,apoi cu gonalul va decide dr in functie de rez de la eco
eu cu 100mg/zi de closty am avut un folicul de 25mm in z9,pt endometru nu am mai luat nimic caci era de 8mm in z9,in z10 am facut inseminarea(scuza nu prea merge netul la mine,mai vorbim pe mess)

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

moni, foarte draguta camera!!! o sa fie mai frumoasa cu bebelinele in ea...
inseminatelor noroc, noroc si iar noroc!!! la fel pt georgie!
uratica eu nu ies la padure!!i e ziua unei prietene , se anunta petrecere pe diseara..
sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

ce mai faceti fetelor?tot la gratare? repede , ca vine ploaia.
Moni, e un vis camera fetitelor, va fi foarte frumoasa. A propos , e deschis in Polus, am fost si eu azi.
Sa va povestesc ce am patit ieri...trebuia sa-mi fac "cultura de bacterii " din secretie vaginala. Bun. M-am inteles cu dr Cruciat sa iau un recipient special de la Synevo, sa merg ieri dimineata la clinica sa-mi recolteze si sa-l duc la laborator.Zis si facut...ajung cu proba inapoi la synevo si mi se spune...azi nu mai primim probe ca maine e 1 mai si nu mai lucram, va dam alt recipient sa va colectati saptamana viitoare. Cand mi-a dat recipientul nu mi-a spus nimic, am intrebat pana la ce ora pot sa-l duc si mi-a spus pana la 2-3.Asta e. Am mers la Terramed, aceeasi problema. Apoi la centrul de diagnostic, la policlinica grigorescu, si in final la interservisan unde mi-a luat-o. In fine, sper sa reusesc sa adun rezultatele pana peste 2 saptamani cand voi merge cu dosarul in Austria.
Fetelor, va tin pumnii, Lilicica si Anami, Georgetani, abia astept sa deschideti seria testelor pozitive.
Enni, petrecere frumoasa, felicitari si pentru baieti si pentru aniversarea casatoriei.
Uratica, sa nu papi tot baietelul
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor!
iaura - si eu am facut IA cu dr. Micu, tratamentul era urmatorul: z2-6 closty, o tb/zi, Gonal 75 UI, z 6-8-10, in careva dintre zilele 8-9-10 mergeam la monitorizare, daca foliculul nu era destul de mare, dr a marit doza de Gonal, Pregnyl inainte cu 36 de ore de IA.
anamy, georgetani, maddutz - va tin pumnii, va astept cu teste pozitive, cu cine o sa ma intalnesc la cabinet?
Va pup.

Mergi la inceput