Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

De Mara nu mai stie nimeni? Oare pe unde umbla de nu mai da pe la noi?
Cred ca au mers undeva la munte, ca iei tare ii plac drumetiile.
Criadema minunati copilasii tai, sa intri sa ne mai scrii despre ei, ca asa ne mai descretim si noi fruntile, eu tare bine m-am distrat cand am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iaura21 acum o ora am ajuns acasa,de aceea nu am intrat pe mess,dar ne pove maine daca nu plec la gratar.
lilicicaesti o scumpa,am emotii chiar daca este a 6 IA ,sambata ma mai duc la eco sa vedem daca am ovulat.tu cum mai esti?ceva simptome de implantare?
georgetanine vedem maine la clinica,iar tu vei veni prima cu II liniute,sant sigura de asta iar noi toate te vom urma.eu voi fii la ora 8,am parul blond,ca sa ma recunosti.

fetele,ma duc la somnic caci tare obosita sant ,noapte buna fetele,ingerii sa va sarute!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele va iubesc pe toate si imi vine sa urlu de bucurie!cate vesti bune si cat avem de sarbatorit!!!!

enni-3 zile si 3 nopti o sa sarbatorim ptr tine..3 zile si 3 nopti ptr pitica de naida..dupa cate tot 3 zile si 3 nopti ptr testele fetelor!!de-abia astept!

anamy-l-ai intrebat pe nea surcica al tau de faza luteala??scuze ca nu te-am intrebat-insa azi chiar am fost cu capul in nori..cu un bebel in brate-am fost in al noulea cer!!

georgie-abia astept sa ne zici ca printesica ta da din picioare in burtica la mami!!

lilisor-hmm..i-ai cam zguduit un pic ieri pe bebeii tai,insa le-a placut cu siguranta!asa ca..ai mare grija de tine si de burticuta ta pretioasa!

bruni-ce mai faci fetita??ai inceput sa pui si gresie si faianta de nu mai dai pe-aici??ne e dor de tine!!

madule-pune intrusu pe fuga si mai pove despre fiv-ul tau norocos si despre tine!ca la cum te stiu..nu ai stat locului o clipa!!

mara-ce faci????????????unde esti?esti bine??

iaura-bafta multa!sa te ia fetele astea cat mai repede cu ele la odisee!

naida-cum mai stai cu pregatirile?hihi..in curand te vom vedea miresica!

criadema-esti o fericita!!!!!!cu 2 minuni in viata ta!!de fapt cu 3-fara discriminari!sa nu se supere sotul tau!cred ca in fiecare zi esti in culmea fericirii!
hmm..o minune atat de mica poate schimba atatea vieti!e ciudat ce poate sa faca din tine un omulet atat de micut!!

kry,apalina,denisu,turqoise,medut,julia,jovana,petruta,duia,dedus-voi ce mai faceti???sunteti bine?va poftim la raport si la o barfa intre timp-asta pana ne gravidim-ca apoi..vom fi teleghidate!

moni-felicitari!!deja 7 luni-nu-mi vine sa cred!!!vei tine rozaliile in curand in brate!!mai e un pic..2 luni..

fetele-in sfarsit voi dormi neintoarsa!sper sa visez numai bebelasi!ca numai la asta imi sta gandul!somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

enni sa aveti un botez ca n povesti!!cu asa strumfi merita sa sarbatoriti 4 zile pt toti membri familiei cate o zi mai ales ca faceti 11 ani de casnicie!!! si in plus R&R!!! ce mai o familie fericita!!! FELICITARI!!! si sa calcam toate pe urmele tale!!! te pupic tale tale si te iubi mult la fel pe toate fetele de aici!!!

Mergi la inceput

si mai fetelor haideti cu teste pozitive!!!
nadia tragem si noi o petrecere aici sa ne pomenesti!!! o sa dantuim si ne petrecem chiar si virtual!!! suntem alaturi de tine!!!
felicitari!!! si casa de piatra !!!! cred ca o sa ti mai spun de cateva ori pana in 9 mai!!
uraticoo te pup fetita frumoasa !! lasa ca ne gravidim noi si vin sa ti prezint nora de mica.. sa nu avem discutii pe viitor ...ca nu o cresc cum trebuie si alea alea...deci sa ne intelegem de la inceput..salutari la intrusul tau , e tare simpatic, cum a plecat el si ne a lasat la povesti , imi amintesc cu mare drag de intalnirea noastra...la fel intalnirea cu maddutz si cu mara!!!
mai vreau... mi e dor de voi !!
maddutz mult noroc si tie!!!
mara scumpi tu de ce nu vi la o cafeluta?? esti suparata pe noi?
lilicica , anamy, georgie, suntem alaturi de voi si ma rog sa treceti la odisee si sa ne asteptati acolo!!!!

Mergi la inceput

pai cum se poate ??eu sunt prezenta doar la rasarit si la apusul soarelui???chiar mai tarziu!!!
abia astept sa va tin companie mai des ca imi lipseste conversatia cu voi si povestile de noapte ale lui maddutz...
oricum eu ma gandesc la voi si va sunt alaturi!!!
pupici si somnic usor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Fetelor va poftesc sa serviti azi minunata licoare, cu zahar, fara zahar, cu lapte fara lapte care cum doreste si pofteste.
Anamy sa-ti fie intr-un ceas bun si cu noroc... doamne ajuta.
Georgeta acelasi ganduri minunate si pentru tine, sa o iei de mana pe Anamy azi la clinica.
Va, sper sa scrieti azi, eu am sa va citesc doar deseara, iesim la gratar.

Mergi la inceput

lilicica, multumim de cafeluta...
trezireaaaa!!!e cald si soare!!! toata lumea la iarba verde!!!
asteptam vesti azi de la fetele noastre frumoase!!! cred ca s au si intalnit deja la clinica..
o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mneata fetele!!!!!!!!!!1
yupiiiiiiiiiiiiiiii!gratarele-alte cele...de-abia astept sa vina piciu si sa plecam la padure!ha!cred ca numai cu fundul in iarba o sa stea!si bai..seamana cu mine si cu frate-miu la ten..e brunetel..si cum tot a stat pe afara..e asa negricios pe manute si pe fata..hihi..zici ca-i tractorist!si are parul negru si ochii verzi ca mine!uff..abia astept sa il strang in brate sa-l smotocesc!
hihi..am dormit neintoarsa!ce bine e sa ai un pici in preajma!
anamy,georgie-mult noroc fetelor!hmm..o sa concepeti bebelasii exact de 1 mai!asa ca sa fie luna inceputa cum trebuie!hihi..pana si de ziua muncii voi munciti din greu!bafta multa gagici!!luati-va d manuta si dati-i bataie!!insa sa ne veniti cu vestile bune!!
lili-tu ai grija cu poftele cand mergi la gratar!si sa te infofolesti bine!altfel iei bataita!
bruni-abia astept sa termini cu ce ai de facut si sa vii sa conversam mai pe indelete!da sa stii ca intrusu are o slabiciune si ptr madutz si mara..asa ca,nu-s ce o sa ma fac cand vor veni bebicii-nici nu stiu cum o sa-i impart!insa cu siguranta se va intampla curand!ptr ca luna viitoare nu voi mai vomita antibioticele-chiar de ar fi sa-mi pun un dop in gat!asa ca o sa ma fac bine-o sa-mi iasa analizele super si voi trece la fapte!e timpul sa scap de ghinioane,ca nu mai pot!
madule-ma omoara intrusu meu,ma dispera!!ba..sa nu ud floricica des..ba..sa nu-i schimb locul..si plus de asta s-a declansat si un razboi in familie datorita tacamurilor de la tine-ca a plecat in delegatie si mi le-a furat!ii sparg fata cand vine!hihi..abia astept sa iti vad micuta carliontata!asa ca..baga mare albinuta!
mara-tu ce mai faci?in afara de munca munca si iar munca??
criadema-ce nazdravanii mai fac picii?ah..ce mi-ar place sa vin sa-i dragalesc si pe ei un pic!da apoi cred ca nu ne mai desparti!
enni-abia astept sa ne povestesti cum s-au comportat piticutii dolofani la botez!si sa vedem pozici!
naida-hai mama lasa emotiile si stresul ca asa repede o sa treaca ziua nuntii!n-o sa-ti vina sa crezi!hmm..si cat trebuie sa te pregatesti inainte!da vrem pozici!
fetele celelalte la raport va rugam!!iaura e valabil si ptr tine!!sa nu crezi ca intri odata si apoi gata!daca nu apareti vin cu la voi!!mare grija..ca vorbesc serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna ziua fetelor!!!!va doresc un 1 mai cat mai frumos,sa va gratariti,sa va bucurati de ziua libera se pare ca nu va ploua,soarele e pe cer!!!
va multumesc fetelor pt cuvintele minunate,chiar aveam nevoie!!!
acum cateva minute m-am intors de la clinica,am facut IA cu 30 mil spermograma,tare greu a mai fost,nu stiu de ce m-a deschis asa de greu,dar am simtit tot,sper sa reusesc dar sant un pic sceptica.maine ma mai duc la eco sa vad daca intre timp am ovulat!!!
azi au facut la gine 3 IA ,si 2 embriotransfer!!!
georgetaiti tin pumnii stransi sa de-a d-zeu sa reusesti!!!
fetelor,GEORGICA a noastra e o scumpa rau si frumusica foc,ne-am vazut azi dimineata,scurt cand o duceau deja pe masa.
sa fie intr-un ceas bun si sa reusim fetelor!!!!

Mergi la inceput