Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Maddutz unde incepi tratamentul-in Cluj? la cine? DOAMNE AJUTA sa fie cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
vesti bune: de azi ma apuc de tratament. am fost la control azi, toate erau la locul lor in perfecta stare de functionare! asa ca m-am oprit in prima farmacie, cumparat diphereline si ma apuc sa ma injectez! (ups...mi-am uitat injectiile in masina. tre' sa ies sa mi le iau )
criadema ar fi fost o surpriza, cu adevarat, sa trec pe la voi. mai ales ca era "numai" vreo 11.30. noaptea! hihihi....imi imaginez scena ....cat despre strumfii tai....las' ca fac si io gemeni si voi veni cu carnetelul la tine sa-mi dai sfaturi "cheie". si la ennni. cat despre cocos si gaina...m-am prapadit de ras...si vedeam scena si mutritele lor inocente ce vorbeau serios eu cred ca nici nu se bateau...nici nu se iubeau. se tachinau ...gen dragoste cu nabadai
georgetani tu ce vesti ai?
la toate fetele!
.....ma izgoneste "intrusu" de la calculator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

gerogetani ne-am suprapus cu mesajele aproape
in cluj incep tratamentul, la micu, binenteles. mie imi place tare mult de el. si il apreciez profesional foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Yaura bine ai venit , speram sa fie cu succes venirea ta pentru tine dar si pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

georgetani ms. de primire ,esti draguta, iti urez si io succes la ET, a ramas doar unul, dar o sa fie cel norocos
anamy ,hai pe mes
maddut mult succes la urmatorul FIV , sa ne zici toti pasii ca poate urmez si io curand ...a si sa ne mai zici cate o povestioara cu talc ca tare faine sunt
lilicica ,mult noroc si tie ,presimt ca o sa fie cu noroc la mai multe fete acum...

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..buna fetele!
anamy,georgie bafta multa maine!
madule-sa fie intr-un ceas bun!
yaura-bine ai venit draguta!
hmm..cat despre mine..azi am fost ff ocupata!a venit piciu lui fratemiu la mine!binenteles nu singur!!l-am smotocit si m-am jucat cu el pana acum!e tare dragalas..si are un tignal de mama mama!!aaaaaaaa...si musca mai ceva ca un catelus!ca de..e baiat mare si are si el un inceput de dintisor!
insa..m-a terminat!deja cred ca am slabit 2 kg numai cat am alergat dupa pici!!ma bagam numai sub masa ca asa vazuse el la bunica ca e pisica sub masa!!apoi am fost afara la catel-nebunie mare!era care pe care!unu latra-unu tipa!piciu sa-i dea cu sutu..catelu sa se urce pe el!eu eram la mijloc!insa mi-a placut ff tare rolul de mamica!
hihi..si sa-l vezi pe pici cum merge-are 9 imediat luni si i se impleticesc piciorusele-cade in fund dar nu zice nimic-ci se uita in stanga si in dreapta parca te implora din priviri sa il ridici!!
ufff..o scumpete de copil ce sa mai!!
insa a fost superba ziua de azi!si maine e 1 mai!!si mergem la gratar!!asa ca..urmeaza runda 2!sper sa fac fata!!desi acum sunt ff obosita ptr ca se plictiseste ff repede si mereu trebuie sa gasesti altceva de facut-tot 2-3 strumfi imi doresc!si ii voi avea in curand!ca sunt topita dupa copilasi!de-abia astept!!
fetlor inca odata bafta multa si sa vi se indeplineasca visul cat mai repede!
..acum ma duc la baita sa ma relaxez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

iaura21 bine ai venit, sa ai parte de bebe mult dorit cat mai curand posibil.

georgetani bafta multa maine la ET.

naida87 casa de piatra si sa vina bebe cat mai curand.

Fetelooooooor am uitat sa va spun, sambata - 2 mai - mare chef mare . E botezul strumfilor mei, forfota mare pe la noi, asta a si fost motivul pt care ieri n-am reusit sa intru deloc pe forum si azi abia acum. Deci va poftesc pe toate la un pahar de ce vreti voi , o fripturica , o prajiturica. Haideti ca incepem distractia in 2 mai si nu ne oprim pana pe 9 mai cand continuam cu nunta lui naida87 si o tinem tot asa intr-o distracite si veselie pana vin fetele cu doua liniute.
Va las acum ca mai am putina treaba, dar imi mai fac eu timp sa intru pe-aici sa vad ce faceti.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

enni-ce frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!si noi vrem!!!!!!!
si vrem pozici!multe multe!!si sa fie un botez de basm!hihi..ce mi-ar place sa fiu acolo sa ii vad cum ganguresc si cum scancesc cand ii baga la apa!!grasuneii-nici nu stiu saracutii ce ii asteapta!
enni-sa fie si sa fiti sanatosi toti 4,sa-ti traiasca,sa creasca mari si frumosi si sa va bucure o viata intreaga!!
deci incepem cu betiile..imi dai voie sa incep de pe acum>>ca si-asa am o stare ff euforica azi datorita piciului,iar acum si vestea asta superba!
abia astept nunta copilei noastre si binenteles..SA CURGA TESTELE POZITIVE!!!!!!!!!!!!!!!!
la toate!si somnic usor va doresc fete frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

aaaaaaa, si tot pe 2 mai sarbatorim cu intrusu 11 ani de casnicie. Deci dublu chef, tre sa tina 3 zile si 3 nopti ca prea s-au lasat asteptati bebeii astia ai nostri.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Iaura21 bine ai venit printre noi, iti dorim si tie mult succes la tratamente si binenteles sa se lase cu un strumf sau doi.....curand
Maddutz multumim de capitolul nou deschis si sa-ti fie intr-un ceas cu noroc Fiv .
Georgetani asa va fi....cum zice sotul tau o fetita frumoasa.
Anamy tin pumnii stransi amandoi si ma rog pentru tine sa fie o zi norocoasa maine.
Enni sa aveti parte de copii frumosi si destepti si voi sa aveti sanatate sa-i puteti creste.
Uratica sa aveti pofta maine la gratare si distractie frumoasa.
Va, va doresc o seara frumoasa si un weekend prelungit deosebit.

Mergi la inceput