Fiv la cluj 20
Raspunsuri - Pagina 3
brunadria spune:
desteptarea!!!!!!!!!!!!!!
buna dimineata!!!!!
eu m am dus aseara la somnic , eram singurica aici si voi apareti asa pe ascuns?
maddutule mi a fost dor de tine!!!
eu sunt bine in principiu, un pic racita,astept sa incep examenele si sa treaca sa plec apoi in frantia si sa ma bag si eu la fiv..
uratica stiu eu ca ma pot baza pe tine draga, esti baza aici printre noi!!
si fii linistita ca tot iti fac o nora si sper sa ne intalnim cat de curand, mi e dor sa stau la o barfa cu tine
maddutz tu cand vi prin baia mare?? te astept!!!
mara
fetelor o zi minunata!!!
brunadria spune:
maddutz multumim de capitol!!! sa fie unul cu vesti bune si cu cat mai multe teste pozitive!!!
doamne ajuta!!!
uratica spune:
hihihi..cica e dimineata fetele!asa mi-a zis mami care a venit la mine si m-a gasit in pat!
bruni-da eu eram aici..si am raspuns..nu am intrat pe sustache..ca vroiam sa vorbesc cu voi toate!ca va iubi iubi rau de tot,pe toate!si multam fata frumoasa!de-abia astept sa am si eu o micuta thailandeza de la tine!
deci fetele-e o noua zi!cu soare!care o sa-i tina noroc lui anamy!!asa ca hai fetita cu vestile bune!ca deja iar stau pe jar!
gagici..va las acum si ma duc sa imi beau cafeluta!
ne auzim mai tarziu!
criadema spune:
Madd, bine ai revenit, nu pot sa cred ca ai fost atat de aproape de mine si n-ai facut o escala, era o buna ocazie sa ne cunoastem, de la indicator si pana la mine e o zona mult mai frumoasa decat ce ai vazut tu, imediat ce treci intersectia si pana unde locuiesc eu circuli numai printre lacuri, mai erau vreo 15 km, era o adevarata surpriza, dar oricum poate data viitoare.Iti tin pumnii sa ai parte de reusita de data asta, daca tot vrei s-o pui de un tratament.
Copiii mei sunt bine, mai nou in ultima perioada stau minute in sir si ma amuz de felul in care se joaca si povestesc intre ei, pacat ca nu ai venit aveai ocazia sa te binedispui intr-o ora cat sa-ti ajunga pentru o luna, au un stil de a te incarca cu energie pozitiva de nedescris.
Acum daca ai aparut si tu probabil ca in curand o sa ne salute si Mara. Mara, te asteptam.
fetelor.
uratica spune:
criadema-asa ma bucur cand intrati pe aici!macar sa va stim bine si sa ne mai povestiti de micuti!!cred ca sunt tare simpatici,mai ales cum stalcesc ei cuvintele!hihi..si apropo de chestiunea aia cu pusul pe olita a baietelului tau-Sergiu-i-am vandut potul si cumnatei mele!sper sa nu ma acuze micuta ta-Antonia de plagiat!am vrut doar sa fac un bine!
si sunt curioasa daca tine,daca a functionat!abia astept sa ma sune cumnata-mea!altfel cred ca il baga pe pici cu totul in masina de spalat!ca deja are 3 anisori!si mai sta si cu suzeta in gura!
da sunt tare dragalasi la varsta asta!
ufff..sper sa reusesc si eu sa scap de toate belelele si sa trec la fapte!ca doar trebuie sa apara soarele si in viata mea!
criadema spune:
Uratica, cu siguranta o sa te bucuri si tu de ingerasii tai, ar fi ideal sa fie doi sau sa fie la interval mic unul de altul, e mai greu dar apoi pe parcurs recuperezi, ai mei au inceput sa se joace deja impreuna, reducandu-mi simtitor timpul in care daca era unul trebuia sa ma joc si sa povestesc eu, asa ca eu ma distrez de ce debiteaza ei si ce pot sa scoata din capsorul lor.
Scriind asta mi-am amintit de o faza de care m-am amuzat acum recent. Erau amandoi in curtea de pasari a mamei mele: Sergiu explodeaza: "mama, maaamaa, uite cocociu ala lociu o bate pe gaina neaga" "Cum o bate?" "Uite ii da cu ciocu in cap" (viziunea unui baiat) "Segiu, n-o bate, tu nu vezi ca o iubece" ii atrage atentia Antonia (viziunea unei fetite)
Intrebarea: Oare se bat sau se iubesc?......... voi credeti ce vreti nu ati vazut faza, dar cum si eu sunt "o fetita" cred ca se iubesc.
iaura21 spune:
buna fetele
sper sa ma primiti si pe mine ,desi am mai fost pe la voi dar mai demult...
aspir si io la un BB de vreo 4 ani , am 5 inseminari la activ din care 4 la cj. cu dr. micu si una la sibiu, nereusite din pacate...dar inca nu vreau FIV, mai incerc una si poate o sa ma hatarasc dar nu ma prea atrage ideea de FIV...va citesc demult si nu prea ati avut vesti bune cu fivul, recent, desi cand am intrat pe sub. acesta ENNI ne anunta ca are 2 bb-ei in burtica( app. sa-ti traiasca si sa-ti creasca mari, o sa-i caut si io pe panou sapt. viitoare)
deci, sunt z 2 de cm. si nu pot ajunge la cj. sapt asta nici cu dr. nu am vb. dar ma gandesc sa fac urmatorul trat ( la care am rasp. cel mai bine la o inseminare anterioara):z 3-7 sau 2-6 (nu stiu sigur)closty 2/zi, apoi gonal 1/zi -3 zile , sau menopur , pana atunci insa ajung la dr.micu si imi va spune..
voi care v-ati mai inseminat ati facut trat. asta?
criadema si pe copii tai...mi-i drag cand vb. de ei ,io am o afinitate legata de Taga si de Gherla, avand bunici si multe neamuri in gherla , am fost de cateva ori si la taga la pescuit..asa ca imi place sa aud vb. de locurile acelea, io-s din alba...
bun , acum va las, ca poate v-am plictisit...dar daca am intrat in joc o sa mai auziti de mine ,ca de obicei am multe nelamuriri ...
anamy sa auzim vesti bune azi si maine ,da?
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
anamy spune:
iaura21scumpa ma bucur ca in sfarsit te-ai hotarat sa scrii la subiectul nostru!!!pt fetele care nu stiu noi ne cunoastem,santem prietene,ne-am imprietenit aici pe forum.
geogetanima bucur enorm pt tine,daca dr micu a zis ca e ok ,atunci sigur vor iesi 2 gemeni!!!!tin pumnii stransi stransi pt tine,pe cand embriotransferul?
lilicicacu condusul ,ce sa zic,nu cred ca ar afecta o posibila sarcina,dar mai bine neglijeazate pe cat posibil,azi am condus si eu toata ziua prin oras,la traficul care a fost intradevar,e dezastru.am fost la surcel azi si voi face maine dimineata IA ,azi era fol de 19-20.am facut pregnylul pe la 17,surcel a zis sa-l fac imediat dupa ce am plecat de la el pe la 12.30 dar nu am reusit mai devreme.voi merge si sambata la eco.fie ce o fi cu d-zeu inainte ,eu totusi sper dar raman totusi cu picioarele pe pamant ca la IA sant f f f putine sanse.
maddutz ma bucur iubita ca ai aparut,fetelor e slabuta,chiar daca s-a ingrasat madut a noastra tot frumoasa foc e!!!
uratico,fata scumpa,te-ai apucat de antibiotic,apropo eu sant pacienta lui dr.surcel.
brunadria,criadema,enni
anamy spune:
maddutzsa inteleg ca te apuci si tu de tratament de stimulare,faci fiv?atunci iti urez succes si sa fie cu noroc!!!
georgetani spune:
salut fetele mele dragi
Maddutz multumim pentru noul cpitol care speram sa fie cu succes, ma bucur tare mult ca ai revenit
Lilicica, Anamy ce faceti dragutele de voi, sunteti ok?sper sa auzim de da?-promiteti? va doresc din tot sufletul acest lucru, ca dealtfel la toate fetele
Eu din doua ovocite frumoase care se fecundasera aseara amandoua, azi cand am mers la Stela la clinica ramasese doar unul, dar cu siguranta este cel buuuuuuuuunnnn asa ca maine dimineata(Doamne ajuta sa mearga bine) voi face EMBRIOTRANSFER care sigur se va prinde si va iesi cea mai frumoasa printesa-asa vrea sotul meu