Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Si pentru ca eram restante rau, anuntam si noi POZICI, in albumul 15-18 luni. Sa-mi ziceti daca a mai crescut :-))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ce frumoase poze am vazut , a mai crescut Sofia, si ce poezie ai facut' prin denumirea pozelor.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare zuzici!
Mai dam si noi pe aici...
Dana, ce bine imi pare ca ai mai scris. L-am vazut, cu ocazia asta si pe bebe Darius (ca nu-l vazusesm pana acum). Este un frumos si jumatate si impreuna cu fratiorul si surioara lui alcatuiesc un mic buchetel de floricele tare frumoase!
Nici de noi nu prea este dor la nimeni...

Am vazut Pipetelul umblator si tare-i scump so dragalas! Bravo ei!

La Multi Ani si multa, multa sanatate Miri si Mary! Sa fiti iubite!

Noi am petrecut 1 Mai frumos. Am fost la Kids Planet, la ziua unui baietel si ne-am distrat de minune!

Roxi, of mami...Sper ca sunteti bine amandoua! Si eu traiesc cu frica de a nu maimpiedica si cadea cucopilul in brate pt. ca ma stiu nu impiedicata, foarte impiedicata...

Elle, cum este Eva? Abia asteptsane dezvalui "the secret"!

Honey, imi pare asa rau de micul AJ ca este tristut si plange! Il pupam pe obrajorii lui frumosi sa-i treaca, orice ar fi!
Cum mai merge cu job-ul si scoala?

Matei s-a obraznicit rau de cand am venit aici...cateodata ma aduce in ipostaza de a-i mai trage cate una la fundulet sau deamai tipa la el...prea este de tot! Si nu vreau sa dau in el sau satip dar ma innebuneste...imi vine sa plang, ca zic ca nu-l merit daca am ajuns sa dau in el..la cat l-am asteptat de mult..
Face ca toate animalele padurii..in special cand ma vede pe mine. Cat sta cu mama este cel mai cuminte copil..cum ma vede incepe si urla si se agata de mine, si face tot felul de fite (inclusiv la masa), sezbate, imi dapeste lingurita de-mi zboara toata mancarea pe mocheta mamei (care-i obsedata de curatenie si strange non-stop dupa Matei..i-am zis ca nu-i normala...pai in ritmul asta isi rupe spatele pana plecam)..ce mai..zici ca este alintatul pamantului...si nu este..

Eu sunt cam amarata...Am zis ca vin si eu aici si-l mai las pe Matei cu mama si mai umblu sa-mi rezolv problemele sau chiar sa-mi mai spal creierii..Eeee..nu pot. Mama umbla ca disperata toata ziua (cu diverse probleme de rezolvat pt. tata, pt.ea) iar eu raman sa am grija de doi, nu de unul..Si cred ca si profita ca sunt aici (ca pana acum il lua si pe tata dupa ea) ca umbla ore....iar eusunt blocata si nu pot pleca nicaieri..unde sama duc cu copil mic si tata care este tot ca un copil? Si uite asa nu prea am timp de nimic..Nici pe forum nu mai intru cu zilele...
Dar o las ca stiu cat s-a chinuit si ce-a insemnat pt. ea sa se care de fiecare data cu tata pe unde se ducea...
Hai va pup...V-am plictisit cu chestii neinteresante..

Laurici n-a venit?

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Shose, cat e de dragalasa cum merge si danseaza si ce scumpa cat a ezitat la maaarea trecere dintre cele doua mochete Ce bine se descurca la mers, zici ca face treaba asta de nu stiu cand Si Iulia sta cu clamute in par? Numai fata mea le-ar inghiti ep toate?
Vai de mine, Gatta si Roxana, bine ca nu au patin nimic grav fetele (nu au patit, asa-i?)! Doamne fereste de ceasul rau! Roxana tu cum esti cu capul? Ai fost la dr? Pupici pe toate cucuiele sa treaca repede
Dana (danoniq) va pupam cu mare, mare drag Ce frumos cred ca e cand ii vezi pe cei "mari" indragostiti de cel mic Chiar asa: cum e Albert aflat in situatia de a nu mai fi cel mai mic?
Deja mamici de ianuarie-februarie 2010? Doamne ce trece timpul! Imi dau lacrimile! Elle, nu cred sa schimbe titlul, ca mai sunt si ghiocei de martie-aprilie 2009, desi tot ghiocei sunt si cei de 2006, unde am fost si eu.
Elle poate e doar de la ceva ce a papat un pic iritata la fundic. Sa speram ca Eva mica nu are nimic grac
Vali si Thea se trezeste aproape in fiecare dupa amiaza plangand, dar cred ca ploange prin somn, de fapt si se trezeste din cauza asta. Eu nu ma duc la ea imediat ci o las sa se linisteasca (nu plange asa incat sa ma panichez) si incepe sa vorbeasca singurica. Apropos de asta, fata mea s-a trezit ieri noapte la 4,30 vorbind si am tot auzit-o "discutand" in gura mare pana la 5,30 In alta dupa amiaza s-a trezit vorbind tare si razand, de zici ca-si spunea bancuri si radea de ce glume bune spune
Uff, Cati imi pare tare rau ca nu poti sa faci ce ti-ai propus! Incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ajungeti la o intelegere, la un compromis, ca sa poti si tu sa te eliberezi! Cat despre Matei, cred ca asa incearca ei sa ne verifice limitele, ca si Thea imi face asa de multe ori si ajung sa o cert, de-mi fac dupa aia o mie de mustrari de constiinta

Edit: vad ca au schimbat numele in mamici de globulete de ianuarie-februarie 2010

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La mamici de globulete este si Simonette de la noi. Are DPN-ul pe la sfarsitul lui decembrie

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

CE faceti fetelor? Cum va petreceti de 1 mai?
Vad ca ati scris asa mult....am pierdut sirul capitolelor necitite......parca acum nu mai am nici timpul, nici tragerea de inima sa intru asa des ca inainte. Si cred ca sunt in pragul unei depresii.........lipsa Patriciei........probleme la servici.....acasa avem mucegai, vrem sa ne mutam , dar proprietarul asta face figuri , chiar daca e in afara legii.........sper sa rezolvam totul cat mai repede, ca altfel o iau razna........
Hai ca nu va mai stresez, ca-i un week-end lung si petrecaret.

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Dau eu cafeaua azi ca sunt treaza de la ora 6 dupa o noapte cu doua ore de plimbat prin casa.Ati uitat cum e sa faci km cu bebe in brate?Ma bucur ca nu ne-ati uitat si ca v-ati gandit la noi.E tare greu cu trei pitici dar e si frumos.Cand ii vad pe Vanessa si Abi ca il pupa pe capusor sau pe manute pe Darius uit de noptile nedormite.ELLENUTA botezul inca nu l-am programat dar cred ca il vom face in iunie ptr ca tati pleaca in Ro in luna mai.Problema e ca inca nu ne-am decis cine sa fie nasii.Eu am ramas neplacut surprinsa in perioada sarcinii de comportamentul "prietenilor" si rudelor de aici si de asta ezit in alegerea nasilor.Initial am zis ca o voi pune pe sora sotului dar nici de cand am nascut nu e prea interesata de Darius asa ca o las balta.LAURA referitor la comportamentul lui Albert in calitate de frate mai mare nu pot spune sa avem probleme grave.E putin mai marait si mai alintat,vrea mai mult in brate iar gelozia si-o manifesta daca o vede pe buni ca il ia pe Darius sau pe Vanessa in brate.Eu incerc sa stau cat mai mult timp cu fiecare in parte si am impresia ca au inteles ca ptr moment prioritatea e Darius.Va las ca mi s-a terminat pauza.Albert plange la el in camera iar Darius da semne de agitatie la mine in brate. tuturor si am pus niste poze noi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

'Neatza!

danonique multumim de , m dau si eu una, pt cine mai are nevoie..chiar daca am dormit neintoarsa toata noaptea, tot ma m simt obosita, de altfel si Ioana..s-a trezit la 9 iar la 10:15 s-a culcat iar.
Am vazut pozele cu cei 3 copii, si ce frumos e Darius , in poze pare cuminte..dar nu am vazut suzi? sau nu a vrut? La multe lunite si anisori Darius, sa fii sanatos, cuminte si sa fericit alaturi de parintii si de fratiori!

irlandeza noi am petrecut 1 Mai-ul la Bucuresti..off..toate s-au adunat acum..si eu sper sa treci cu bine peste aceste probleme si sa gasiti o solutie pt a le rezolva.. o sa fie bine. Cand o 'recuperezi' pe Patricia?

Avem pozee de 1 Mai petrecut la Bucuresti.

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellloooo

mai primiti o la ora asta? acum am ajuns si eu la job si am un chef de munca .. ca de mere padurete ..

nu stiu ce sa spun de eva .. ieri nu a mai vomitat, seara a baut 240 de laptic si a dormit bine toata noaptea. dimineata a luat 2 lingurite de fructe si le-a dat afara. am mai lasat-o un pic si apoi a mancat fara probleme toata canuta .. kk a facut normal, dar la funduc tot rosiuta e .. am sunat doc si mi-a spus s-o spal cu apa cu bicarbonat, sa-i dau cu oximed, s-o las un pic apoi s-o spal iara si sa-i dau cu sudocreme .. nu am ajuns sa iau inca.

roxanici ma bucur ca buburuza e bine si vesela! ptr tine imi pare tare rau .. sa vezi luni la munca cum or sa se uite colegii la tine .. pupam vanataile sa treaca mai repede.

danutza te cred ca e greu .. toti 3 vor rasfatati, dar mai e un pic de chin .. sa se faca si darius mare, sa mearga si o sa vezi tu ca nu o sa mai ai treaba cu alintatul. pupam piticii. am vazut si pozutele .. e un scump si un frumos, s-a schimbat mult intr-o luna, creste. vanessa si abby sunt superbi .. ai facut treaba buna mami!

shose o sa-i fac o copro luni.

honey pupam frumosul! au perioade si perioade copilasii .. o sa-i treaca, nu-ti face griji.

stancutza ma bucur ca so' e bine! cat despre somn, te compatimesc .. nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu e si ce zombie esti dupa nopti din astea ..

laurici mie nu mi se pare normal sa se numeasca tot clopotei .. pe bune .. acum vi se pare normal? cred ca fiecare odisee trebuie sa-si gaseasca un nume ptr scutece .. un nume neluat, ca sa spun asa .. mi se pare ca si globuletele sunt luate ..

cati uff imi pare rau ca mateias nu te asculta .. cred ca s-a rasfatat tare cu bunicii in preajma. lasa ca isi revine el.

irlandeza apt nu era cumparat de voi? imi pare rau ptr problemute, tin pumnii sa se rezolve. cat despre dorul de patti .. trebuie sa-ti fie greu, dar poate e mai bine asa. pup

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

update ..

stancutza chiar ca a crescut so' .. pe bune, mi se pare schimbata si la fata. e o dulcica .. si e 100% fata lu' mama!

am vazut si pozele ioanei la bucuresti .. se pare ca v-a placut .. tare frumusica e printesa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

update ..

am vazut si pozele ioanei la bucuresti .. se pare ca v-a placut .. tare frumusica e printesa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Multumim , da, ne-a placut la Bucuresti. Era frumos si daca ne intalneam cu una din voi.

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput