Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana daca starea de somnolenta persista si daca apar si varsaturi mergeti la dr .Pup julitele.

Shose e o duce mergareata

Dana bine ai revenit, ne era dor de voi , astept poze noi.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

s-a deschis odiseea mamici de ianuarie-februarie 2010 ...

ghiciti ce nume alesesera ... mamici de clopotei ianuarie-februarie 2010 .. or sa-l schimbe pana atunci ..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136413&whichpage=1

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ....

eva face de ieri un kk cu miros mai ciudat, dar aspect normal .. azi a si vomitat o data .. in plus, saracuta e rosie rosie la funduc .. cred c-o ustura tare ... nu a mancat nimic deosebit zilele astea .. acum 2 seri i-a dat sotu un pic din salata pe care o facusem ptr noi (fattoush) care avea un pic de menta si un pic de condiment din acela arabesc ...

sper sa nu fie vreun inceput de entero ... ceva ca mor ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Helou!

LalaD,
esti life saviour!

Ginette,
sper sa nu fie nimic cu buburuza, si tie sper sa nu iti ramana semn.

Danonique,
sigur ca ne gandim la voi chiar daca nu v-am chemat la apel. Eu cand am o zi in care Benji e un mic taifun, imi zic oare cum o fi cu un taifun, o vijelie si un bebe mic? Noi am crezut ca va prinde bine un pic de liniste dar vrem in orice caz poze cu al tau trio formidabil!

Ellenuta,
nu suna bine ce descrii tu acolo dar eu sper ca pe voi sa va ocoleasca enterocolita!

Noi avem in plan sa iesim la un aqua park, sa facem lansarea la apa a gazei in vederea sezonului de strand si estival dar de ieri ii curg mucii, am stat de straja langa el intre 03-05 azi noapte, azi era un marait si un mucos!
Happy 1 Mai oricum tuturor!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle, da Doamne sa nu fie nimic rau la burtica Evitei.
Daca poti fa'i o coprocultura si vezi imediat ce e.
Si la mine a vomitat Pipe inainte sa faca diaree.
De ieri am terminat sumetrolimul si suntem pe cefalexin.
Doc zicea sa'i dau 5 zile, ea face kk normal acum, ce ziceti sa'i dau 5 sau e suficient 3? (Asta cu 3zile e ideea lu' Buni care nu prea e deacord cu pastile asa multe la bblusii mici).

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare zuzulicilor.

In sfarsit prind si eu un minut sa mai intru pe-aici.

Am citit un cred 4-5 pagini din urma... am vazut papica yummy facuta de Elle........am citit de bufful celorlate zuzici... .... si am vazut pozici frumoase.
Am vazut si un Razvanici nazdravan... care o ajuta pe mami la spalat toaleta si ... auch... a inundat baia sau....??? Cred ca faceam infarct.Oricum, e un frumos frumos... pup eu pe el.

Noi suntem okay, daca se poate spune asta.... pe mine ma doare spatele de mor de vreo 2 zile, la orice miscare inchilozez... e in jurul sirei spinarii... la mijloc/sold.Am dat cu de toate si nu trece... zici ca acum mi se sfarama oasele.

Dan a fost la dentist acum vreo 3 zile... si-a scos toata dantura de sus ( o sa-si puna implanturi ) si e acasa de-atunci cu durere enorma.

Iar Andrew... hmmm.... zici ca nu e copilul meu. Habar nu am daca e vreun prag de crestere acum, ori e doar el.... speriat sau nu stiu. Se trezeste din somn tipand.... nu stiu daca are cosmaruri sau care e treaba. A inceput iarasi sa se trezeasca peste noapte de vreo 2 ori.
Nu reusesc sa-l fac sa se spele pe dinti de nici un fel.
E trist, tresare din orice.... acum rade, acum plange.
Si...de vreo cateva saptamani.... are niste bubite in jurul gatului si pe piept... si... pe manute..... am fost ieri la doctor si a zis ca e o eczema, dermatologica pe fond alergic.
Tacsu are alergii...si cica s-a transmis si la el.

Ne-a dat o crema sa-l dam cu ea in fiecare zi dupa baie,pana ii trec si..... siropel pentru alergii ceva in gen Claritine.
I-au luat ieri si sange sa vedem daca mai avem anemie...si ne-a zis ca e bine sa ii dam vitamine pana pe la doi ani.

Habar nu am ce sa mai cred.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat sa va spun ca totul pare a fi ok cu buburuza; s-a trezit dupa 2h (cam atat doarme si in mod normal, doar ca de la 13:00 la 15:00), de la 12:00.
Cand s-a trezit a inceput sa bombane (tot ca de obicei, deci nu s-a trezit in planset)si i-am dat sa manance.

Pe la 16:30 am scos-o afara, a alergat, a 'vorbit' pe limba ei, a impins trici. Nici urma de apatie sau moleseala. De varsat, nici vorba. Cred ca ea e bine (slava Domnului).

(eu, mi-am desinfectat rana cu spirt si mi-am pus un plasture; deja am o urma, asa de 'fard violet natural' pe sub ochi).
Semn o sa am cateva zile - zici ca-mi creste un corn - dar cred ca n-o sa ramana pe veci.

Off, Helene, nu cred sa fie entero; cel putin, la Adela, pe langa miros, avea si aspect 'explodat'.
Dak e rosie, se poate sa fie vre-o urma de condiment; dei nu cred ca i-ati dat o portie.
In afara de cremele care le stii si tu, nu stiu sa-ti zic de alt 'leac'.

Vali-honey, si Adela a avut o perioada, cand, din somnul de dupa-amiaza, se trezea in racnete. Ei i-a trecut de la sine.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Am citit ultimele pagini, am admirat in fuga niste clopotei dulci si am salivat la retete.

Sofia noastra e bine, febra i-a trecut de vreo 2 zile cred (de atunci e asa energica de zici ca are dinamita in fundulet :-)), se mai vad putin petele de pe fata dar e ok.

DAR saptamana asta a fost horror din punctul de vedere al somnului de noapte, pentru ca in afara de maraielile obisnuite s-a trezit in fiecare noapte pt 2 ore (de multe ori, incluziv azi- noapte, ca sa faca kk :-((( ). Azi noapte, fiind taica-su plecat si neavand pe cine sa trimit sa o adoarma la final (de obicei asa faceam) am fost eu la datorie. Asa cum banuiam, e muuult mai interesant sa-si chinuie mama decat tatal, asa ca cele 2 ore au devenit 3 (de la 12.30 la 3.40), cu trezire dimineata fresh la 7. I-am dat si niste laptic azi noapte, pt plescaia pe intuneric si facea "papa" cu gurita si in plus isi lua firimituri imaginare din manuta si mi le dadea sa pap ...aluzie clara la mancare :-))))

Maine si poimaine sunt singura cuc cu ea, nici sora mea nu poate trece pe la mine...premiera absoluta :-)

Daca s-ar linisti noptile, as fi cea mai happy.

Honey, micutul tau pare cam trist ... poate s-a speriat de ceva la gradi? L-o fi bruscat cineva? (nu cred, dar ar fi bine sa investighezi...) Incearca sa fii alaturi de el, jucati-va, tine-l in brate, ca sa depaseaca momentul...Multi pupici lui AJ blondin!

Si pentru ca eram restante rau, anuntam si noi POZICI, in albumul 15-18 luni. Sa-mi ziceti daca a mai crescut :-))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Shose am vazut filmuletul cu Pipetzel, ce bine merge si ce frumos danseaza..acum esti mai linistita ca merge.
danonique sigur ne gandim si la voi, chiar daca nu scriem..bravo Darius pt kg, sa cresti mare si voinic.
ginnette off..ce ati patit.. sper sa nu fie nimic grav.
La 16:30 ati iesit afara? Eu pana la 16 am incercat sa dau de tine , daca nu puteati voi sa fi venit unde eram noi, veneam noi la voi..dar acum alta data..asta e, ne-am hotarat prea repede ca venim in Buc.
Ellenuta sper sa nu fie nimic grav cu Evita..azi am sperat sa va vad.. Multumesc pt site : mamici de ian - febr 2010, cine stie poate voi face parte din aceasta odisee..
honey nu cumva are dureri de la masele/caninii, de se trezeste tipand? asa am patit si patesc eu cu Ioana ..deja cand incepe sa tipe in seara respectiva imi dau seama ca ii sparge vreun dinte/masea.

Acum sa va povestesc cum am petercut noi 1 Mai-ul, dupa cum v-am scris in mesajul anterior, am ajuns la Bucuresti. Ioana s-a comportat f bine, a fost o plimbare placuta (dar f cald in Bucuresti), pe langa asta, am si 'testat-o' pe Ioana daca rezista sa mergem cu ea m mult de 80-100 km (cat faceam noi pana la Ct/ Basarabi), si se pare ca a rezistat. Cand ne-am intors acasa a dormit 1h. Am facut 520 km (Vulturu-Bucuresti-Vulturu). Deci, putem pleca cu ea la munte, sau in orice alt loc, ii place sa fie plimbata.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Shose, Helene,
Ne-am dus spre Mogosoaia, sa lum flori, pt gradina si cand sa intru in sera la aia, n-am vazut ultim treapta si m-am dus intr-un grilaj d-ala de agatat florile.

Ora ei de somn era la 1:00 pm; a adormit la 12:00; n-a mai mancat.
Dup ace am potolit-o din plans, s-a jucat putin cu cheile si apoia adormit.
Asta, in masina, unde era cam cald.

Sa vad cum se prezinta cand s-o trezi.

Pupici

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

imi pare tare rau ca ati patit-o asa urat!cred totusi ca s-a consumat cu plansul daca zici ca a plans jumatate de ora,poate din cauza asta a adormit,oricum s-o urmaresti sa vezi cu se prezinta,si mergeti la doc.sa vezi si de tine!

Mergi la inceput