Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Bravo Bia!!!

Irlandeza, nu-ti pot impartasi din experienta proprie, insa iti pot spune ca mamaia mea (D-zeu s-o odihneasca) a suferit aceasta operatie cand avea 78 de ani. Din cate imi amintesc s-a refacut f repede iar de dureri nu-mi amintesc sa se fi vaitat. Stiu ca a fost cu anestezie generala si a stat in spital vreo 4-5 zile. Insa ia in calcul ca era o femeie in varsta. Si cu toate astea nu mi s-a parut deloc sa fi fost o interventie de anvergura.
Imi pare rau ca esti pusa sa optezi pt asta si sper din suflet sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Iti doresc multa sanatate!

Roli, si mie mi se pare ok Gradina Botanica. Insa ma gandesc la pustii mai mari... Nu se vor plictisi oare?

Laurici, uitasem... Super cadou pianina!! Cred ca sotul meu ar fi reactionat fix la fel ca si tine. Insa eu as fi incantata.
Ca sa va amuz putin... Sa vedeti cum se fac cadourile la noi in familie. A primit Luca de la nasi un mini set de golf. Nu va spun cum zburau mingiile pe la noi prin casa. Sotul era atat de stresat incat de cate ori vedea crosele nu stia cum sa i le ia mai repede. Drept "razbunare" i-a cumparat baietelului nasilor o chitara si microfon . Intr-o saptamana nasul a facut-o pierduta...il lasasera nervii (el care este o persoana f calma ).
Asa ca...vezi ce cadou ii iei si tu nepoatei. (glumesc, evident ).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

super tare faza cu "schimbul" de cadouri!!!

buna si pontul vandut ... din pacate nu-lpot aplica caci pianina mi-a luat-o sora lui iannis care nu e maritata, nu are copii....
daca-l lua cealalta cumnata (romanca) i-o dadeam direct in cap caci cu ea imi permit

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

La noi cumnatii nu presteaza cadouri la nepoti...abia daca i-au vazut de 5 ori de cand s-au nascut si nu ca ar fi venit sa-i viziteze, ci accidental la soacra-mea in casa

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

urat din partea lor....!! si,pierderea lor caci andrei si marc sunt niste copii deosebiti pe care nu ai cumn sa nu-i iubesti...

eu sunt si la acest capitol o norocoasa caci copii mei au o gramada de jucarii si hainute primite de la rudele din grecia. si nu ma refer la fratele si sora lui iannis ci chiar la verisori de gradul 2... pe unii nici nu-i cunosc dar trimit cadouri copiilor prin intermediul lui soacra-mea....
si mie imi face mare placere sa cumpar si sa fac cadouri copiilor pe care-i cunosc in grecia...
E, mai sunt si persoane de genul cumnatilor tai, din pacate...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Nu am mai intrat de vreo doua saptamani dar citind din urma am remarcat ca nu v-a fost dor de noi.Cu intarziere vreau sa ii urez si eu lui MIRI.NEMARY felicitari ptr cei trei ani de casatorie si .Cred ca a fost superb sa te casatoresti de ziua ta.Am vazut ca s-au pus multe poze noi si sper sa ma lase piticii sa le vad pe toate.Noi suntem bine.Darius creste dar e un alintat care vrea numai in brate.Intr-o luna a luat un kg si sunt foarte fericita ptr ca e alaptat exclusiv.Il cam chinuie colicii dar speram sa treaca repede.Vanessa si Albert il adora si vor sa stea tot timpul langa el.ELLE abia astept sa ne spui ce se ascunde in burtica.Te-ai gandit la nume?Va pup!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Off,mai Dana...daca n-am fi stiut ca absentezi motivat cu siguranta ca toate am fi strigat dupa tine.Nu fi suparici,sti ca noi te iubim.Ai grija de puiuti si te asteptam cu vesti noi.
(mi-am permis sa vorbesc in numele tuturor ,dar sunt sigura ca toate fetele gandesc asa)

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna dragelor.....vad ca e dezlegare la scris ,am avut ce recupera,sa vad daca mai si retin ceva
un pupic mare pt Bibi care a plecat la pas si a imprastiat norii negri din mintea lui mami.BRAVO BIBI BRAVO
Sper ca incepe sa isi revina si Evita draga cu burtica,sper si eu sa nu fie entero,regimul e bun sigur o ajuta,tin pumnii stransi sa va reveniti
Bun venit trupei grecesti de prin vacanta,am vizionat pozele si sunte-ti de milioane ,tot acasa e acasa nu mami,si eu tanjesc dupa un concediu in Grecia dar se pare ca anul asta n o vad
va pup si va doresc o sapt buna

ps.ne alaturam si noi la picioruse cu vanatai si de ieri avem un cucui in frunte si un nas julit, de la cunostinta cu dalele din curte

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Da, daaaaa...Danutza noastra, cum sa uitam gashca de Paris??? Numai ca nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa te trag de maneca de ce nu scrii! Pai daca si tu ai fi absenta nemotivat... Pupam picii si asteptam cu drag sa ne scrii ori de cate ori ai timp.

Edit ca am mai uitat ceva : Am vazut pozele cu voi!!! Ce copii minunati ai! Sunt atat de frumosi si fac un tablou superb impreuna! Esti o mamica fericita! Bravo voua pentru familia pe care o aveti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ...

dau si eu buzna ..

am luat ceai din frunze de afin caci de afine nu am gasit decat negru si stiu ca nu au voie. i-am facut deja si a avut mare succes .. nu am facut o boacana ca i-am dat din frunze de afin, NU?

saru-mana anticipat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici ...

dau si eu buzna ..

am luat ceai din frunze de afin caci de afine nu am gasit decat negru si stiu ca nu au voie. i-am facut deja si a avut mare succes .. nu am facut o boacana ca i-am dat din frunze de afin, NU?

saru-mana anticipat ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

cred ca nu e rau nici asa
eu ii iau ceai de afine fructe
asta : http://www.vital-plant.ro/images/P1020231.JPG

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am cautat si am gasit ca ai facut bine, merg si frunzele :

CEAI AFIN - frunze-30 g 2.50

Click pentru a mari
CEAI de AFIN ,frunze ( FOLIUM MYRTILLI )

COMPONENTI PRINCIPALI: flavonozide, taninuri, glicozide, hipoglicemiante
PROPRIETATI: astringent, antidiabetic,dezinfectant urinar
INDICATII: diabet, cistite, diaree
MOD DE UTILIZARE: intern, infuzie din 2 linguri de planta la o cana de apa in clocot ; se beau 1-2 cani de ceai in cursul unei zile
PREZENTARE : Cutie cu 30 g planta tocata

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am cautat si am gasit ca ai facut bine, merg si frunzele :

CEAI AFIN - frunze-30 g 2.50

Click pentru a mari
CEAI de AFIN ,frunze ( FOLIUM MYRTILLI )

COMPONENTI PRINCIPALI: flavonozide, taninuri, glicozide, hipoglicemiante
PROPRIETATI: astringent, antidiabetic,dezinfectant urinar
INDICATII: diabet, cistite, diaree
MOD DE UTILIZARE: intern, infuzie din 2 linguri de planta la o cana de apa in clocot ; se beau 1-2 cani de ceai in cursul unei zile
PREZENTARE : Cutie cu 30 g planta tocata

O zi excelenta !
Lala.

Poze

saru-mana!!

o sa caut si din afine fructe. nu am gasit la megaimage.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Am vazut ca vb de o intalnire la Gradina Botanica, nu as zice nu nici acolo, dar as propune un Cismigiu care e mult mai central si la care noi am ajunge mult mai repede .... si la care cred ca ar veni si restul muschetarilor adica Sara si Daria ....
Haideti ca nu ne-am mai intalnit de ceva vreme mai multe mamici si clopotei si chiar as vrea sa vad cum reactioneaza Luca si cu alte fete prin preajma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Roli,Ema,Ginnettemultumesc mult pt. raspunsuri.
Ellesigur vreau sa ne intalnim numai ca nu as putea luna asta,caci maine duc pitica la tara deoarece sunt nevoita sa plec pana in Italia.Oricum noi stam cel putin 3 luni aici,ma gandesc ca o sa avem multe intalniri acum ca a venit vara.
Ginnettesi noi cadem la greu,avem genuchi plini de julituri,acum ca mai o duc si la tara va fi mai plina de vanatai.
LauraD uau ce frumos v-ati distrat,ce tortulete si ce scufita rosie frumoasa,deasemenea Dimi-i tare frumos.
E noi dormim asa si asa nici nu mai ma plang asa doar cand ma apuca rau oboseala,m-am obisnuit.Mai rau ma enerveaza ca duduia nu mai vrea sa manance asa,eu care eram tare mandra de ce frumos papa ea.Dimineata nu vrea mai nimic acum,manaca binisor ce ii gatesc eu iar laptele ramane preferatul ei.
Lala uau felicitari pentru primi pasi
Vad ca deja sa contureaza o mare intalnire si eu nu pot veni,uff ce ma oftic.
Pupici la toate zuzele,clopotei si bebici din burtici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput