Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle imi vine sa pap puiul tau cel gingas si plin de dragoste Mi-au dat lacrimile citind de reactia pe care o are Eva fatza de bebe mic din burtic Ai o comoara de fetita!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi de raspunsuri fetelor, mai astept in continuare....

MARINELA

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bianca felicitari draga mea Uite mami, ai vazut?Au fugit piticii departe departe???
Si ce bucuroasa e ea ca merge singura!

Am vazut si pe Eleni frumoasa scufita rosie la turta si la petrecere cu torturi aspectuase si delicioase.

Irlandeza, nu stiu sa iti raspund la intrebare, imi pare rau.

Un pup mare pt copilasii kakliti sa le treaca repede.(am vrut sa scriu bebei si mi-am dat seama ca de fapt deja sunt copilasi mari )

Alina super tare faza cu cadourile

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

LauraD, bine ai revenit din minunatul concediu. Trebuie sa fi fost tare bine si frumos din ce povestesti. Ca sa nu mai zic ca iubesc tare mult tara aia si "te invidiez" ca ai acolo o a doua casa.

M-am amuzat cu Dimitris si Eleni, cum o cearta el..., dragii de ei, tare dulci.

Cat despre faza cu pianina, foarte frumos cadou...stiu ca nu e usor sa primesti un obiect voluminos cand locuiesti intr-un apartament de bloc, insa pt. copiii tai e un cadou frumos. Si poate ca cel putin unul din copii va iubi instrumentul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Ii creste pipota in el lui barbata-meu cand aude de cate o persoana care-i iubeste tara...
Si mie imi place in grecia dar, marturisesc, ca-i multumesc lui dumnezeu ca a aranjat lucrurile in asa fel incat sa ramanem aici. Sincer,pe langa sora-mea de care sunt foarte atasata, putinele prietene vechi si adevarate, un factor important il reprezinta munca mea care mi-e tare draga si nu as putea sa o fac in grecia...
Asa ca am grecia pentru vacate si de zi cu zi bucurestiul prafuit, aglomerat dar iubit de mine.

Mi se pare super locatie de intalnire si gradina botanica!!!!
Sa gasim o zi frumoasa caci acum vad ca a inceput sa ploua in militari.... si taman ce vroiam sa ies la plimbare cu piticii mei!

ce ai mai facut cu mutatul? Gata?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Acuma sa zic si eu buna ziua,ca prea am dat buzna,ca se intelege ca sunt in al 100-lea cer...
la zuzici scumpici.
LauraD ti-am admirat si eu puiutii ...si chiar ca interesante alegerile lui Eleni

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Acuma sa zic si eu buna ziua,ca prea am dat buzna,ca se intelege ca sunt in al 100-lea cer...
la zuzici scumpici.
LauraD ti-am admirat si eu puiutii ...si chiar ca interesante alegerile lui Eleni

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

ce ai mai facut cu mutatul? Gata?

si Eleni - 05.02.2008

Suntem in renovari. Sper sa terminam intr-o luna si de nu, oricum musai sa ne mutam, ca vine proprietareasa aici din tari straine si ne da afara.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Bravo Bia!!!

Irlandeza, nu-ti pot impartasi din experienta proprie, insa iti pot spune ca mamaia mea (D-zeu s-o odihneasca) a suferit aceasta operatie cand avea 78 de ani. Din cate imi amintesc s-a refacut f repede iar de dureri nu-mi amintesc sa se fi vaitat. Stiu ca a fost cu anestezie generala si a stat in spital vreo 4-5 zile. Insa ia in calcul ca era o femeie in varsta. Si cu toate astea nu mi s-a parut deloc sa fi fost o interventie de anvergura.
Imi pare rau ca esti pusa sa optezi pt asta si sper din suflet sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Iti doresc multa sanatate!

Roli, si mie mi se pare ok Gradina Botanica. Insa ma gandesc la pustii mai mari... Nu se vor plictisi oare?

Laurici, uitasem... Super cadou pianina!! Cred ca sotul meu ar fi reactionat fix la fel ca si tine. Insa eu as fi incantata.
Ca sa va amuz putin... Sa vedeti cum se fac cadourile la noi in familie. A primit Luca de la nasi un mini set de golf. Nu va spun cum zburau mingiile pe la noi prin casa. Sotul era atat de stresat incat de cate ori vedea crosele nu stia cum sa i le ia mai repede. Drept "razbunare" i-a cumparat baietelului nasilor o chitara si microfon . Intr-o saptamana nasul a facut-o pierduta...il lasasera nervii (el care este o persoana f calma ).
Asa ca...vezi ce cadou ii iei si tu nepoatei. (glumesc, evident ).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

super tare faza cu "schimbul" de cadouri!!!

buna si pontul vandut ... din pacate nu-lpot aplica caci pianina mi-a luat-o sora lui iannis care nu e maritata, nu are copii....
daca-l lua cealalta cumnata (romanca) i-o dadeam direct in cap caci cu ea imi permit

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Bravo Bia!!!

Irlandeza, nu-ti pot impartasi din experienta proprie, insa iti pot spune ca mamaia mea (D-zeu s-o odihneasca) a suferit aceasta operatie cand avea 78 de ani. Din cate imi amintesc s-a refacut f repede iar de dureri nu-mi amintesc sa se fi vaitat. Stiu ca a fost cu anestezie generala si a stat in spital vreo 4-5 zile. Insa ia in calcul ca era o femeie in varsta. Si cu toate astea nu mi s-a parut deloc sa fi fost o interventie de anvergura.
Imi pare rau ca esti pusa sa optezi pt asta si sper din suflet sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Iti doresc multa sanatate!

Roli, si mie mi se pare ok Gradina Botanica. Insa ma gandesc la pustii mai mari... Nu se vor plictisi oare?

Laurici, uitasem... Super cadou pianina!! Cred ca sotul meu ar fi reactionat fix la fel ca si tine. Insa eu as fi incantata.
Ca sa va amuz putin... Sa vedeti cum se fac cadourile la noi in familie. A primit Luca de la nasi un mini set de golf. Nu va spun cum zburau mingiile pe la noi prin casa. Sotul era atat de stresat incat de cate ori vedea crosele nu stia cum sa i le ia mai repede. Drept "razbunare" i-a cumparat baietelului nasilor o chitara si microfon . Intr-o saptamana nasul a facut-o pierduta...il lasasera nervii (el care este o persoana f calma ).
Asa ca...vezi ce cadou ii iei si tu nepoatei. (glumesc, evident ).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

super tare faza cu "schimbul" de cadouri!!!

buna si pontul vandut ... din pacate nu-lpot aplica caci pianina mi-a luat-o sora lui iannis care nu e maritata, nu are copii....
daca-l lua cealalta cumnata (romanca) i-o dadeam direct in cap caci cu ea imi permit

si Eleni - 05.02.2008

La noi cumnatii nu presteaza cadouri la nepoti...abia daca i-au vazut de 5 ori de cand s-au nascut si nu ca ar fi venit sa-i viziteze, ci accidental la soacra-mea in casa

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
Bine ai revenit LauraD Foaaarte frumoase pozicile, minunati copiii...cat de frumos dorm impreuna si ce Scufita Rosie ai acolooo
Felicitari Bia de Lala20 pt primii pasi nesustinuti I-ai luat lui mami un maaare pietroi de pe inima si ai facut-o fericita
Mari habar nu am despre ce intrebi, dar cred ca daca deschizi un subiect la "Discutii Generale" va sti cineva sa-ti dea raspunsuri concrete.
Grati ma bucur ca te-ai razgandit si nu renunti din cauza unei nesimtite!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

am verificat in albumul tau si nu ai mai pus poze de mult... asa este sau nu am vazut eu bine?
mi-e dor de papusa ta...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput