Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 19
madalina28 spune:
LauraD bine ati venit!Bine mai mami ai fost tu la Boldesti o sapt si nu ai dat nici un semn sa ne vedem!
Am vazut pozele ai niste copii absolut superbi
Vad ca vb de o intalnire nu o facem de 01 iunie poate vin si fetele din provincie!(noi vrem sa venim)
Si Sofiuca s-a kklit de dimineata in 3ore mi-a facut de vreo 5 ori, nu stiu de la ce dar ii dau debridat 4ml de 3 ori pe zi, hidrasec 2pliculete pe zi, ors200 de la hipp si regim, nu am trecut-o pe lapte fara lactoza, vad ca si-a cam facut efectul tratamentul, sa vedem maine cum incepem ziua.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
neata,
poftiti la
eu m-am enervat dis-de-dimineta .. cineva mi-a baut apa minerala din dulap si mi-a mancat si din ciocolata ..
eva a facut un singur kk azi-noapte .. nu l-am intrebat pe sotu' cum arata dar cred ca-mi zicea el daca observa ceva. sa vedem ce mai face azi .. continuam cu debridat, smecta, ceai de frunze afin (i-a placut mult), biotics si regimel ..
marinela habar nu am despre ce intrebi tu acolo .. stiu doar ca mama unei prietene s-a operat ca-i "cazuse" vezica urinara, operatia a fost usoara si s-a refacut repede. despre asta sa fie vorba?
lauricii 
mada tinem pumnii sa treaca burtica sofiucai!
eu tot am analizat si m-am gandit de la ce ar fi putut sa faca si tot nu reusesc sa-mi dau seama. sa fie oare de la dinti? desi ea niciodata nu a facut asa .. acum, se pare ca-i dau caninii .. o fi altfel la astia, nu?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Desi...la mine nu-i asa de buna. Am primit rezultatul de la coprocultura Anei si a iesit ca "s-au dezvoltat colonii de bacili E.coli enteropatogen". S-a facut si o antibiograma asa ca...sa vedem ce antibiotic va trebui sa-i dau. 

De unde se ia minunea asta de E.coli? Cat este de periculoasa? O trebui sa-i fac analize si lui Luca? Oare poate sa o aiba si in urina? Oricum dupa ce termin tratamentul cu antibiotic ii fac analize si la urina. Oooofff...si ma bucuram asa de mult ca nu i-am mai dat antibiotice din oct. anul trecut. 
Elle initial si eu am pus kklitul pe seama dintilor, insa iata ca instinctul mi-a spus ca poate fi mai mult decat atat. Cu ce strica sa-i faci o copro Evei? Better safe than sorry!
Hai va pup ca eu merg sa-mi bag capul in nisip. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Vai, Helene, cat de nesimtiti sunt
!
(la noi au 'progresat': i-au luat unui coleg mancarea, cu tot cu cutia de plastic).
Bina ca Eva e pe drumul cel bun!
Un
pt Ana; off, bine ca ai descoperit la timp si sper sa fie oral, antibioticul.
Eu sunt pentru Gradina Botanica (sau Cismigiu, sau Herastrau) dupa 4:00pm.
Mai vroiam sa zic ceva
; revin.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
alinus uff imi pare rau .. chiar nu stiu de unde apare balaurul asta. o sa-i fac si eu o copro evei, just to make sure.
roxanici Doamne .. ce oameni .. si aici se mai intampla sa dispara mancarea cu tot cu caserola .. sper sa nu dispara si a mea ca-i fac arsice ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Shose spune:
Lala mica uraaaaaaaa! La cat mai multi pasi siguri!
Ale noastre s'au tras una dupa alta la capitolul asta!
Ufff mai fetelor, imi pare rau ca aveti probleme cu copii kklitzi. Eu stiu cum e
.
Alinutza urmati tratamentul si trece. La noi a iesit Citrobacter (naiba stie de unde l'a luat) si i'am dat cefalexin 5 zile. Si eu ma bucuram ca nu luase pitica antibiotic de loc.
Tzin pumnii s atreaca la Eva si la Sofiuca mai usor.
Am citit putinel din urma, mai tre' sa "aprofundez".
Noi suntem aprox. bine, cu putina maraiala de la un incisiv lateral.
A inceput sa pape bine si de azi dimineata suntem iar pe lapte normal si cereale de asemenea. Am terminat noaptea trecuta antibioticul.
Lala, refacem coprocultura, cand? Sau nu mai e cazul?
Laurici am vazut pozele cu minunatii tai, bine ati revenit. Va pupam si ne'a fost dor-dor de voi.
Da...Pipe vrea sa pocneasca din degete cand aude muzica....dar nu'i prea iese.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Multumesc de cafeluta elle!!!! o beau cu placere
!!!
Off, dar dulapul acela nu este doar al tau ? Cine , ce cauta in elum o fi Doamne sa mananci/bei mancarea/bautura altuia??!!
Felicitari pentru sotul tau!!! Le merita! Pai, eu zic ca este un tatic de milioane daca stie si schimba pampersi...
10 copii de voi mai face cred ca iannis in viata lui nu s-ar apropia de vreun pampers ![]()
Bine ca s-a rezolvat cu kk lui evita!!!!
Miki, eu sunt de acord si cu parcul cismigiu! Ideea lui roli mi se pare insa foarte buna pentru ca in gradina botanica putem gasi poienite frumoase cu iarba verde pe care picii sa alerge in voie, fara pericol sa se loveasca, sau sa interactioneze cu alti copii mai mari ce i-ar putea lovi , astfel cum se poate intampla intr-un parc mare. Si apoi, imi amintesc o precedenta intalnbire in cismigiu ca nu aveam loc de carucioare si mamici sa stam adunate cu toate... eram grupulete grupulete in jurul cate unei banci... In fine, important este sa ne vedem
!!!
cristinaaaa, deci si tu esti in bucuresti....
Wow, ce bine!!!! Pai ne putem vedea oricand vrei tu! Si, vorba ta... vara de abia incepe si avem tot timpul sa o facem!!!!
mada, off si sofiuca are probleme cu kk....
Ce s-o intampla oare de sunt atatia piciulici cu diaree...
si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut la ploiesti saptamana trecuta insa eu aveam masina in service si mi-era greu sa ma misc fara ea... Promit ca te sun atunci cand voi mai ajunge pe acasa sa ne vedem in parcul de la sala sporturilor. Sau, unde vei vrea tu !!!!
De abia astept sa va vad!!!!
Alinush, offff
tocamai spuneam mai sus de diareea asta nasoala... Bine ca ai descoperit despre ce este vorba! Ce antibiotic ii dai anitei ? Nu stiu ce sa zic despre posibilitatea sa aiba si luca...
Roxanici,
!!!! Ce mai face buburuza frumoasa
?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
Neata!
la zuzici.
Mada vreau si eu 1 iunie,k vin si eu sigur,sigur...zuzici ce ziceti nu mai amanati un pic?!![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:

pe Pipe maraita sa treaca.
Alinush...imi pare rau...
sa se faca bine repede.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
laurici
da, e ok .. nu se codeste daca e vorba s-o schimbe de pipi/kk .. si noaptea daca se mai trezeste, facem cu schimbul .. nu ma duc numai eu. daca seara eva nu are chef de somn, mai sta cu ea .. ii povesteste pana o ia somnul.
si eu sunt de acord cu gradina botanica! nu e aglomerat, e loc mult si am putea chiar sa luam o paturica sa ne asezam undeva pe iarba.
lala cand mai ai examen auto?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun