Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
laurici taman ce vroiam sa iti spun ca am tras cu ochiul la poze caci tu nu prea anunti cand le postezi .. am dat click pe pozele tale imediat dupa ce ti-am citit mesajul .. si am gasit!! o eleni superba, scufita rosie tare eleganta si frumoasa, un dimi care a crescut si s-a inaltat, fratiorii la baitza ..
.. gradina superba a lui yaya, privelistea superba de pe tereasa, gradina cu maslini .. si un barbeque ..
.. pupam frumosii tai! tare eleganta si cocheta o sa fie eleni a ta .. ce alegeri interesante a facut!
ereena pupam piticul frumos!
lala tu ce zici .. sa-i fac o copro sau ba? e ok ce i-am spus sa-i dea sa pape? nu a facut apa ci un kk mai moale, mai mirositor asa .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena neata ,zuze buburuze dupa multa vreme, mai apar si eu pe aici . incerc sa citesc dar am interzis la calculator. pot face orice vreau dar sa nu ma asez pe fotoliu ca e jale. Roxana, ce spui tu acolo? 4 cazaturi in 2 ore???????? Pai pitix al meu numai asta face ,cade si se tavaleste pe jos, nu conteaza ca e iarba sau nu. grati ,maaaaaaaama ce delicata ai fost cu cucoana aia, eu daca tot primeam avertismnet i-o ziceam mai bine...stii ca pot elle, m-ai dat gata cu eva iubita si bebe . M-am topit toata ![]() noi suntem bine, incepem sa ne revenim usor usor cu mancarea dupa 3 luni de chin si jale la masa, alearga tot parcul ore in sir dupa o minge si eu dupa el ,ajungem franti acasa, eu behai, latru si chitai toata ziua prin casa dar nu il intereseaza sa invete nimic, inca mai avem 1-2 treziri pe noapte, dar seara se culca singur cu Patrick, iar de vorbit aaaaaaaa e cel mai folosit , mai zce tata, mama, papa(apa) ,data(gata) ,ici(aici) ,ata(asta),pppsss (pisica) ,aaaa pe un ton special (ham-ham)si cred ca ar mai fi unul doua cuvinte dar nu imi amintesc. daca aveti timp schimb imediat linkul de la poze cu ceva mai nou. vapup, sa aveti o zi buna, noi iesim la parc, ne intoarcem la 12, papam ,dormim, ne trezim ,papam si afara pana la ora de masa si somn de seara. si asta-i ziua MATEIPOZE PITICUL URIAS |
laura vorbaretul frumos!!!!Abia astept sa va vad fotografiile noi!!!
Bine ca a inceput sa manance!
si eleni a mea este mult mai vorbareata decat era frate-sau la aceeasi varsta. De fapt, cred ca vorbeste acum cum o facea dimitris la 2 ani
Pe mine ma amuza rau modul in care incearca ea sa-mi povesteasca ceva... eram sambata in balcon si intindeam rufe si l-am auzit pe dimitris ca o certa pe eleni ca-i stricase nu stiu ce constructie facea el in camera lui si cum ii spunea"du-te imediat la maica-ta si stai cu ea" Apare eleni in balcon si ma striga tare de doua ori
"ma-ma,ma-ma"si continua:" aaaaaaaa, aaaaaaa, aaaaaa, nana,nana!!"
"aaaa" la ea este un fel de "lalalala" al nostru cand fredonam o melodie careia nu-i cunoastem versurile
cred ca astea sunt propozitii la ea... ca are diverse intonatii cand spune aceasi litera lunga de "a"... si a concluzionat fata mea cu "na-na"... ca i-a dat frate-sau "na-na" adica a certat-o....
Si acum cand o intreb cum a certat-o dimitris imi spune apasat "na-na-na"...
in rest... spune apa, tic la laptic, ale- il striga pe un baietel pe nume alex, si "aki" ii spune lui frate-sau/ "baba" lui taica-sau, face ca pisica, catelul, calul,
se preface ca tuseste si isi pune manuta la gurita
se spala la pasa
Chiar, fetele voastre stau cu mana la pasa cand o gaseste goala????
Stiu ca baieteii se trag des de putulica ( asa facea si dimitrakis) dar nu credeam ca si fetitele au tendinta sa-si duca manuta acolo...
Mama deja abereaza ca nu-i normal ca face asta ca se poate deflora singura
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Elle nu-i face copro inca, mai asteapta cateva zile. Si papa e ok.
Laura normal ca pun mana acolo, e un loc nou, neexplorat .
Nu e nici un pericol 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui alina023 Buna dimineata!! Ce placere sa revad zuzici dragi ce n-au mai trecut pe aici (de parca eu as scrie prea des.. Laurici, bine ati revenit! Ieri am lenevit, nu am mers in Moghioros, dar vineri si sambata pe acolo ne-am facut veacul (cu ocazia asta ne-am si murat de doua ori; ne-a prins ploaia in ambele zile si am ajuns acasa uzi pana la piele Pup gashca de zuze, cate una si in grup! ![]() ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Bine v-am gasit!
mi-a fost dor de voi!!!!Pe mine ma innebunise dimitris ieri sa o sun pe mama lui luca sa invit gasca in moghioros...
Poate ne vedem zilele astea!
Abia astept!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici m-ai nimerit .. si a mea face la fel .. cum o dezbrac de pampers, e prapad .. direct cu mana acolo se duce, trage de ea in toate partile .. ia tubul de crema sa-si dea cu crema la pasa .. mi-e teama sa nu faca alte nazbatii ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
alina023 spune:
Elle, si maimutsica mea face kk mai moale si urat mirositor...de mai bine de o saptamana. Am dus proba pt copro si maine sunt gata rezultatele. Desi o tin la regim si ii dau Biotics vad ca tot asa face. Tu o tii pe regim?
Laurici, si Ana isi duce manuta la pasa. Dar nu mi se pare ca ar face o pasiune din asta ci mai degraba controleaza ca sa se asigure ca e inca acolo. ![]()
Noi pe la 3 ne-am trezit.. Ca in weekend dorm si eu cu Ana...si ce bine e! Alta data sa asculti si ce zice copilul!
Las' ce ne vedem noi cat de curand!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Laura superbe pozele, ce dulce a fost Eleni - scufita rosie ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
multumesc mult
citit de pe blog... mai, fara exagerare sau incercare de a-l lauda de dragul laudei.... este chiar un baietel super inteligent!!!!!
felicitari!
pe mine ma uimeste rabdarea lui la toate acele joculete!!!
eleni nu este interesata...
si am incercat sa o invat sa se joace... are si ea si paharele de plastic, si inele, si puzzel cu animalute din lemn, ... nimic!!!cu acel melc si figurinele de diverse dimensiuni si forme... le baga si ea tot pe usita mare
in fine, la eleni cel mai mare succes il au jucarile cantatoare... apasa pe butonas, cata iar ea danseaza si tot asa pana se plictiseste si se duce in fata calculatorului sau a televizorului si imi cere "aaaa" si incepe sa danseze ca sa inteleg ca vrea muzica
BRAVO pletoselului!!!!

si Eleni - 05.02.2008
Lala_D spune:
Laura da are rabdare dar numai la ce ii place .
Dar nu ar sta 3 minute sa ii citesti dintr-o carte, de exemplu.
La capitolul jucarii el le-a avut la indemana pe toate inca de cand l-am pus pe jos de la 6 luni si toata lumea s-a jucat cu el cu jucarii.
Cel mai bun exemplu a fost fara indoiala Bogdan care i-a aratat de zeci de ori cum sa se joace corect cu ele.
Rabdarea si jocul constant a venit si la el treptat. Pana nu demult placerea cea mai mare era doar sa le imprastie pe toate insa acum chiar a inceput sa se joace in mod constient, organizat.
Bine si noi am inceput usor, usor sa il implicam in joc si sa nu mai acceptam doar trantitul lor de colo colo.
Mai avem de lucrat insa categoric este pe drumul cel bun si nu regret nici o secunda banii investiti in jucarii , capitol unde suntem absolut bolnavi si dusi cu pluta ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
de azi ii dau de regim .. taman ce mi-a spus socrella ca a facut un kk cu muci ..
.. ceaiul de menta sa nu-l vada, o sa-i iau de afine sa vedem ce spune .. o sa-i pun si un pic de zahar. o sa-i iau de la farmacie si biotics plus debridat .. sper sa-i treaca.
azi dimineata m-am dus sa-i dau laptele, am vazut ca are kk, am schimbat-o, a baut lapticul si m-am dus la baie sa ma pregatesc de serviciu. cand o aud strigand .. mama, mama .. nici prin cap nu=mi dadea ca sa kklit iara .. ma duc la ea si vad ca incepe sa se traga de salopeta si sa spun caca, caca .. eu credeam ca se prosteste dar iara avea o partiala .. apoi nu a mai vrut sa se culce si am dus-o in pat la sotu' .. a adormit acolo si am mutat-o in patul ei ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
papa bun
alina023 spune:
Elle, eu ii dau lapte fara lactoza de cand cu kaklitul asta. Lala, ce zici, e ok asa, nu?
Dar oare de ce nu-si revine stomacelul ei?
Iar debridatul stiu ca este pt dureri de burtica, gaze, etc. Strange sau este doar pt gaze?
Edit ca mi-am amintit ceva. Aseara era plina de bubite mici, rosiatice, dese, pe maini si picioare. Au devenit vizibile dupa baita. Azi dimineata se mai estompasera. Astea ce papuci mai sunt? Vreun virus, ceva? 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!

dupa multa vreme, mai apar si eu pe aici . incerc sa citesc dar am interzis la calculator. pot face orice vreau dar sa nu ma asez pe fotoliu ca e jale.