Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si laptele fara lactoza e o idee.
Bubitele alea de care spui par o alergie/intoxicatie/ reactie la ceva.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina debridatul e pentru reglarea florei intestinale si e recomandat atat la diaree cat si in constipatie.

nu stiu ce sa zic de bubite .. porbabil o alergie la ceva ..

eu n-as baga-o inca pe lapte fara lactoza .. sa vedem cum reactioneaza la debridat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Wow ... ce dulce e Eleni si Dimi; mamasi ce distractie a fost acolo! Genial!
(m-am dus la IT sa vad pozele, ca nu pot sa intru pe flikr).

Ereena, Alina23, Adela nu se tranteste, dar se grabeste, vrea sa fuga si atunci, zbang in genunchi.

L-am admirat pe Andrei - se vede ca-i plac jucariile de lemn.
Se vede ca-i place sa 'bibileasca' chestii marunte.

LauraD, si buburuza la fel: isi da jos pemapersul - dak n-are maieul pe ea, asta-i primul lucru - si pac, mana la pasa.
Cel mai tare e seara, cand sta cu Dan pana ii fac eu laptele si se joaca cu tel si, invariabil, face pipi fix pe tel lui.

Adela acum e pasionata de borcanul cu surprize si de cartile 'apasa si ascuta': cum ma vede, se duce repede si ia cartea, si se posteaza in fata mea - sa m-asez pe jos, ea sa se urce in bratele meu si sa rasfoim cartea si fac (eu, evident) ca toate animalele (ea, face doar ca pisica - 'mauu', nu 'miau').
Si ii mai plac plusurile alea, care canta - are vre-o patru si le da drumul la toate odata

Vrioam sa-ti spun, Helene, eu i-am dat SMECTA in suc de mar: adik 20gr suc de mar + juma'te de pliculetz. Un 'deliciu'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ramona,

Alina, multumesc de aprecieri al 3-lea copilas este dimitra - nepotica mea. are 2 ani si 3 luni si este fetita fratelului lui iannis ( nevasta lui fiind tot romanca larisa pe nume)
nici eu nu-i las sa doarma impreuna. eleni doarme in patut. am avut patut si in grecia. Dar dupa ce eleni adoarme dimitris o ia in brate si adorme si el cu ea in brate apoi o mut pe eleni in patut si il iau pe dimitris in brate cred ca va pleca din bratele mele direct in bratele nevestei

elle, de aprecieri! ii voi deschide de pe acum un cont lui eleni sa aiba fata mea de unde sa-si ia bani pentru cosmeticale si imbracaminte cand o creste...
eu ma gandesc ca daca nu a facut multe scaune, daca nu are febra... poate ca-i miroase kk altfel din cauza acelor condimente puse de tine in salata...

elle, alinush, m-ati linistit spunandu-mi ca si fetele voastre se "inspecteaza"... am ras imaginadu-mi-o pe evit cum se creia o pauzaste singura si pe anita cum se controleaza doar "ca sa se asigure ca este acolo"

lala, iti dau dreptate in ;legatura cu "puterea exemplului". si dimitris a invatat-o pe sora-sa sa se joace cu masinutele... ia mandra mea cate o masinuta in mana si se taraste cue a prin toata casa facand "vrum-vrum" din gurita
si, apoi, trece si impinge la caruciorul de papusi in care pune ori papusi, ori masinute

of, elle, acum am ajuns la mesajul din care reiese care totusi scaune dese...poti incerca laptele fara lactoza.sau laptele HN 25 de la milupa. este special pentru diaree.
si in ceai ii poti pune glucoza sau zahar brun. dar sa fie fiert in apa.

roxanici, multumesc mult! esti tare draguta! cum ai tabarat tu pe aia de la IT pentru pozele mele...
pentru cum face ea pipi pe telefon...
ah! de abia astept sa o vad!!! va si vad cum stati voi linistite si rasfoiti cartulia...
si imi imaginez si ce muzica asculta ea de la plusurile ei.
Observ ca este "surioara" cu eleni in privinta preferintelor pentru jocuri. Sa incercam sa-i dam si o masinuta sa vedem daca-i place
si eleni tot "mauuu" zice in loc de "miau"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor pt sustinere...m-am mai calmat...o fi avut si mandra aia ceva nerv la stomac de a sarit ca arsa dar a gresit ca s-a luat de copiii mei. Gata...punct si de la capat.

Laurici bine ai revenit de la Grecia aia urata, fara soare, fara salate....glumesc! Ma bucur ca te-ai simtit bine la soacra (suntem doua fericite ca ne iubesc si le iubim si noi). Eleni este tare tare frumoasa...are niste ochi absolut minunati...in unele pozici mi se pare ca aduce un pic cu Tudor (de fapt de mici au semanat).

Noi suntem in plina scotoceala dupa garsoniera (pt Ozi). Au scazut destul dar am avut surpriza ca o gars de 35m2 bloc 75 la Piata Sudului sa fie evaluata la 22miiE. Cum banca iti da 75% din suma...inseamna max 16mii. Trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici parca as mai sta un pic cu laptele ala .. sa vad ce face dupa debridat, ceaiul de afine si biotics plus regim, desigur .. ca pe ala de menta nu l-a vrut. i-am pus soacrei sa-i puna o lingurita rasa de zahar brun dar sa-l puna la fiert odata cu apa si sa lase apa sa fiarba 5' .. sper sa ma fi ascultat ..

grati da, au scazut mult preturile apt .. e mai nasol cu conditiile de creditare .. asta e. cine are niste banut pusi deoparte, acum trebuie sa profite.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

http://entertainment.webshots.com/video/3061659720102239560ekvoUF?vhost=entertainment

Lalad te iubesc ...era deja obosita cand am reusit s-o filmam,dar importan este ca am reusit si noi!!!
Ma duc sa hranesc cupilu si revin dupa ce o pun la somn....

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Buburuza este bine; ieri am fost in Gradina Botanica (Roli, cred ca l-am vazut pe Marc si pe sotul tau; ati fost si voi pe-acolo? pe tine nu te-am vazut, desi m-am tot uitat; bietul copil, o fi zis "cine e nebuna sta care se uita insistent la mine?" - mai sunt si vanata la oki) a alegat, a chiuit, a bombanit ca n-o lasam sa mearga pe unde vroia ea. Nici nu ziceai c-a dat-o ma'sa de pamant vineri, saracutza.

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Daaa!!! Nici eu nu te-am vazut...cred ca i-ai vazut cand eu am ramas sa pazesc tricicleta si ei au plecat la "drumetie prin padure"...ce ma oftic ca nu am mers si eu ca ne intalneam!...trebuia sa-i zici "tu esti Marc, mami unde e?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

e mult 37miiE garsoniera dec p/4 bloc 75 zona verde (Brancoveanu - secuilor)? Sotul ma zapaceste ca e enoooorm avand in vedere ca o gars noua DRTaberei ANL e 35mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Bravo, Bianca!
Felicitari si la cati mai multi si cati mai siguri!
Sa vezi ca acum, n-o sa mai vrea decat s-alerge!

Roli, sa sperii copilul?! Mai eram si vanata pe la oki.
Da, exact coborau 'din padure' pe-acolo, pe langa sera.
Las' ca data viitoare, te caut.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput