Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
roxanici si eva e plina de vanatai pe picioare .. nu stiu exact cum le capata dar cred ca se loveste de diverse obiecte caci de cazut nu prea mai cade.
eu cred ca e normal la varsta asta sa aiba vanatai .. sunt intr-o continua exporare si nu prea se uita pe unde merg ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Bunaaaaaa !!!!
Gata vacanta! Gata distractia! Am inceput munca!
Mi-a fost tare dor de voi!
Nu am reusit sa-mi fac timp sa intru la calculator caci in grecia o tineam din vizita in alta vizita iar in romania am fost la mama la tara pana vineri...
cu mult drag elle si roxanici !!!
In grecia m-am simtit tare bine. Chiar m-am relaxat si nu am facut nici plimbari lungi sau vizite turistice - spre disperarea mamei care spera la asa ceva
- asa incat am mancat si dormit la greu.
Eleni nu parea ca se afla in casa straina de ea, in alt mediu decat cel cunoscut... Au o capacitate extraodinara copii astia la aceasta varsta sa se adapteze oriunde...Singura schimbare la ea a fost la domeniul "mancare" bascula fata mea la greu la orice ora a zilei, orice ii dadeam... Cand vedea pe cineva ca mananca se ducea la el ca un catelus si astepta cu gura deschisa sa primeasca si ea ceva. A mancat la greu chestii noi ca salata sau placinta de horta ( asta este un fel de papadie d'a noastra) rondele de ceapa, de ardei gras, castravete, rosii, masline, branza feta, cozonac etc. Chiar ma ingrijoram la un moment dat ca s-a dus naibii regula mea fara zahar, sare la copil... Manca cot la cot cu noi... Drept pentru care acum nu vrea sa mai primeasca mancarea ei fara sare...
A invatat repede fata mea ce inseamna sarea'n bucate![]()
Roxanici,
pentru cazatura! Bine ca nu a patit nimic buburuza frumoasa si sorry pentru vanataia ta
!!! Eu ieri am ajuns in moghioros si ma uitam dupa tine! Am stat de la 3 la 6 seara. Iar voi erati in gradina botanica.... Eleni este teapana bine pe picioarele ei si nu-mi amintesc sa fi cazut vreodata la maniera sa se loveasca de cand a inceput sa mearga. Insa am amintiri cu picioarele pline de vanatai ale lui dimitrakis
Ala cadea una-doua mult timp dupa ce incepuse sa mearga ...
Elle, abia astept sa se confirme sexul lui razvan, vlad sau cum vrei tu sa se numeasca
Spui ca te alearga evita...
Draga de ea! Eu toata perioada de cand a inceput dimitris sa mearga pana pe la 4-5 ani am visat sa stea si el locului in nisip si sa se joace linistit ca sa pot sta si eu pe banca la o tigara... Nu am avut parte de asa ceva pana acum... Pai, eleni se ingroapa singura in nisip si o ridic eu dupa o ora sa o pun sa mai alerge si ea un pic...
Mi s-a implinit visul abia la al doilea copil...![]()
Sanatoasa sa fie si sa-si pastreze energia si pofta de alergat toata viata!!! 
Catiiiiiii!!!!! Toata saptamana trecuta m-am gandit sa te sun ca sa-ti spun ca m-am intors si ne putem vedea... Numai ca nu stiam cand voi ajunge in bucuresti... Am stat la mama pana vineri ca sa mai alerge copii prin curte plus ca am avut si masina bagata intr-un service din ploiesti. Acum sunt disponibila si ard de nerabdarea sa va vedem!!!! Oricand vrei tu... Eu ajung acasa pe la 3 asa ca dupa 16.00 -16.30 ne putem vedea. Eu prefer moghioros-ul daca iti este si tie la indemana ...
Haideti zuzulici la intalanire!!!!! Care se anunta? In ce zi? La ce ora!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
neata ,zuze buburuze
dupa multa vreme, mai apar si eu pe aici . incerc sa citesc dar am interzis la calculator. pot face orice vreau dar sa nu ma asez pe fotoliu ca e jale.
Roxana, ce spui tu acolo? 4 cazaturi in 2 ore???????? Pai pitix al meu numai asta face ,cade si se tavaleste pe jos, nu conteaza ca e iarba sau nu.
grati ,maaaaaaaama ce delicata ai fost cu cucoana aia, eu daca tot primeam avertismnet i-o ziceam mai bine...stii ca pot
. te inteleg ca esti suparata, frustrata si cum oi mai fi, dar revino-ti te rog. Pupici pt ozi si dudu
elle, m-ai dat gata cu eva iubita si bebe . M-am topit toata 
noi suntem bine, incepem sa ne revenim usor usor cu mancarea dupa 3 luni de chin si jale la masa, alearga tot parcul ore in sir dupa o minge si eu dupa el ,ajungem franti acasa, eu behai, latru si chitai toata ziua prin casa dar nu il intereseaza sa invete nimic, inca mai avem 1-2 treziri pe noapte, dar seara se culca singur cu Patrick, iar de vorbit aaaaaaaa e cel mai folosit , mai zce tata, mama, papa(apa) ,data(gata) ,ici(aici) ,ata(asta),pppsss (pisica) ,aaaa pe un ton special (ham-ham)si cred ca ar mai fi unul doua cuvinte dar nu imi amintesc. daca aveti timp schimb imediat linkul de la poze cu ceva mai nou.
vapup, sa aveti o zi buna, noi iesim la parc, ne intoarcem la 12, papam ,dormim, ne trezim ,papam si afara pana la ora de masa si somn de seara. si asta-i ziua
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
ramonab spune:
Neata!!
Ce dor mi-a fost de voi!!!
Acum am apucat sa citesc si eu cate ceva, am vazut si poze cu:Robi care o trage pe mama de par si se balacesc in cada, cu Luca la joaca si intre flori,Pipetzica facand primii ei pasi,Sofiuca care se iubeste mult cu mamica ei si pe Ioanala Bucuresti.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.Daca da, spuneti, fara suparare.
Roxi am citit si de patania voastra.Of of, bine ca sunteti bine amandoua.
Si razvi are cateva vanatai pe picioare.Bineinteles ca e normal sa mai cada.Nu-ti face atatea griji degeaba.
Elle am citit si despre isteata ta.
Ce repede cresc puiutii nostri.
La multi ani tatalui tau!
Imi pare rau pt curutzu rosu al Evei.Tin pumniii sa nu fie nimic si sa treaca repede.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Buna dimineata!!
Ce placere sa revad zuzici dragi ce n-au mai trecut pe aici (de parca eu as scrie prea des..
)!
Laurici, bine ati revenit! Ieri am lenevit, nu am mers in Moghioros, dar vineri si sambata pe acolo ne-am facut veacul (cu ocazia asta ne-am si murat de doua ori; ne-a prins ploaia in ambele zile si am ajuns acasa uzi pana la piele
....distractie!).
Ereena sa-l pupi dulce pe iubitul meu. Dragul de el!! 
Grati, Doamne...cata rautate au unii oameni! Nu merita sa le acorzi atentie, dar uneori e mai bine sa le arati cum sunt. Crezi tu ca pentru un asemenea specimen merita sa parasesti forumul?
fata! I-ai zis bine! ![]()
Roxanici, si eu am o impiedicata acasa. Si nu cade oricum ci in cap. Se loveste ori cu ceafa ori cu fata. Si e tare tare distractiv. 
Elle cred ca te-a topit Evita! Ce dulce trebuie sa fi fost ea! 
Ema, si noi suntem mari fani unt de arahide. Am incercat sa-i dau si Anei si l-a papat cu placere. Cred ca o sa-i placa si lui Milan, mai ales daca mami e asa pasionata (cine stie cunoaste...cu miere deasupra....
)
Pup gashca de zuze, cate una si in grup! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
Recuperez saptamanile trecute fara sa va scriu ceva ...![]()
I-am luat motul/rupt turta lui eleni... A ales fata mea crema de fata, parfum si in cele din urma bani sa-si poata cupara primele doua
Eu ii tot impingeam la indemana cartea, pixul, iar ea le impingea nervoasa sa ajunga la sticla de parfum ![]()
Dimitrakis a primit - fara exagerare!- doua gemantane mari cu jucarii... De fapt, doar jucarii
gemanantanele le-am imprumutat eu de la socrela ca sa am unde sa-i pun cadourile primite
Plus o pianina adevrata
Cand am vazut-o mi-a venit
dar a trebuit sa zambesc si sa spun multumesc ca era din partea cumnatei. Ea canta la pian si vrea sa-si educe nepotul in acest sens.... Mama lui dimitris moare daca aude in casa ei lalaiala de pian
Am vrut sa o "uit" in grecia dar mi-a adus-o socrela la masina dimineata cand am plecat la aeroport
Acum am ascuns-o in spatele fotoliilor din sufragerie si stau sa ma intreb daca sa-l dau pe dimitris la pian sau nu...
Oare oi rezista la lectii facute in casa...
Cateva fotografii... Nu au o ordine anume dar sunt si de la petrecere:
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/
Larisuca, am vazut filmuletul cu pipetica dansatoare 

Este mortala!!! Si, am vazut eu bine sau chiar isi pocnea si degetelele in ritmul muzicii...?![]()
laura fetle de la craiova cu mult drag!!!!
Danutule, eu nu am mai scris deloc dar, pe cuvant ca m-am gandit la tine si la cei trei muschetarui ai tai de catvea ori
!!!
Ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca fratiori "mari" deja au grija de cel mic si-l iubesc!!!!
Ema, ce mai faci burtic? Ce face milan scumpul ?
Aurel cris -
fetele! Cum mai doarme biencutza? Sau, mai bine spus... a inceput sa doarma "snur" toata noaptea?
si nu in ultimul rand, cu intarziere dar din suflet....

MONICA-DOC, MIRI, MARI 

LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!!!!
Si multe multumiri pentru urarile de la multi ani adresate lui dimitrakis!!!! ( mi-a spus sora-mea ca l-ati "urat" cu drag
)
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Buna dimineata, pupam pe toata lumea 
Noi am ratat iesitul in dimineata asta deoarece piciul s-a trezit de la 6.30 si acum jumatate de ora s-a culcat din nou.
La noi impiedicatul nu prea este la ordinea zilei insa vanatai avem oricum.
Pentru cine doreste ideei de jucarii si modalitati de joc am postat azi preferintele lui Andrei.
http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/inceput-joaca-la-nivel-constient.html
Poate va inspira.
Laura bine ai revenit 
Elle si Andrei tot din cauza de fundulet rosu s-a trezit, ii tine companie Evitei.
Pupam pe Alina, Irina, Ramo si Rox pe care le-am citit la cafeluta 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Laura superbe pozele, ce dulce a fost Eleni - scufita rosie 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Laura, bine ati revenit din concediu!Ma bucur ca v-ati simtit bine.
Ereena, bine ai revenit pe la noi.
Ai pus poze?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Laurici, ce Scufita Rosie frumoasa!! Si ce frumos dormea ea cu fratiorul (btw, eu nu am curaj sa--i las sa doarma impreuna...la cate picioare si pumni mi-am luat eu de la Luca...
). La baita cu cine mai erau, ca vazui trei in loc de doi?
Iar Dimitris suparat ca nu are prieten de joaca...frate cu Luca. ![]()
Se vede ca v-ati simtit bine toti. Bravo! Abia astept sa ne vedem! 
Lala, Ramo, Shose, Cati 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!