Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
Miutza spune:
stancutza, Sofiuca e delicioasa! 
draga de ea, cum se joaca ea frumos cu pietricelele si cum despica firu'-n patru... e tare curioasa, exploratoarea mica :) chiar sunteti o poezie, cum bine spunea cineva...
e atata pace si implinire in pozele voastre... ![]()

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
aurel_cris spune:
Buna zuzici am cateva minute libere ca doarme pitica si zic sa vad ce mai faceti.Am citit ce ati scris doar in capitolul asta,am vazut pozicile care ca intotdeauna imi incalzeste inima,ce copii frumosi avem.
Noi am ajuns in Bucuresti luni dupa amiaza,zborul a fost teribil pt noi,nu ma asteptam sa fie asa.Bianca este la faza in care vrea doar sa mearga non stop iar in avion nu a putut face asta si mi-a plans rau.Cred ca niciodata nu a plans asa,am speriat lumea din avion nu alta o ora si jumatate,noroc ca restul a dormit.A fost un zbor tare naspa a trebuit sa stam mereu cu centura si ea nu suporta asta,bine ca a trecut.Vad ca sa adaptat bine aici,sta mult prin parc,se duce la toata lumea si ii trage de haine sa o ia in brate ma inebunit nu alceva.Este din ce in ce mai alintata si a inceput sa faca figuri ca Mateias de Cati si nu-mi place asta.Saptamana viitoare o voi duce la tara ca trebuie sa plec in Italia si ma gandesc cu groaza cum o sa stau eu fara ea.
Vroiam sa va intreb ce iaurtel le dati voi clopoteilor,aici ai o gama asa larga ca m-am blocat.
Deasemenea vreau si eu sa ii iau o tricicleta si nu prea stiu pe unde sa caut.Imi ia vro 2 sapt. sa imi intru in mana asa patesc mereu,am plecat la piata fara bani ca de noi acolo platim totul cu cardul.
Cu somnul o tinem cam la fel,se trezeste cam de 2-3 ori si vrea lapte iarasi,am observat cand nu mananca bine bea mai mult lapte.
Roxanici imi pare rau ca ati facut buf asa rau.
Ellece frumos ai povestit cum stie Eva unde este bebe.
Grati nu fi suparata de acel advertisment ca nu se merita,eu am aceeasi opinie.Noi acum un an cand am botezat Biancu nasa mi-a zis sa intreb cat este sa stie si mi-au zis 3mil.Bun vine ziua si cand sa plateasca nasu zice costa 5 mil.fara chitanta,fara nimic.Slujba a facut-o asa repede ca nu am inteles nimic,au fost 4 bebelusi atunci.Nu sunt zgarcita si cand este pt copilul meu fac orice dar unele persoane nu au scrupule si nu imi plac.Hai ca m-am intins prea mult,scuze.
Pupici la toate zuzele.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
roli25 spune:
Aurelcris, bine ati venit!
Noi consumam iaurt Sanlacta. E mai apropiat de "natural" ca sa zic asa...oricum sfatul meu e sa te feresti de Danone si Brenac. Mai e bun si Napolact.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
hello hello
Cum ati petrecut de 1, 2 Mai? Noi pe langa casa,ziua cu mici plimbari cu bb si iesiri seara fara bb.
Mary la multi ani, sa fii sanatoasa alaturi de Dariuca ta dulce si de familia ta!
Dana de Paris, ce ma bucur ca ai intrat sa va mai vedem, ma gandesc des la voi, la cum te descurci tu cu cele trei minuni.
Marinela din Irlanda, te cred mami ca ti e dor de Patty, of , greu tb sa fie dar lasa ca timpul trece repede si o sa va petreceti vara impreuna! Succes cu schimbarea casei!
Roxana of Doamne ce cazatura! Cum e Adela? Va pupic, sper ca esti bine si a trecut cucuiul.
AurelCris eu ii dau iaurt bio din carrefour, se gaseste la produse lactate bio, de acolo iau si lapte eco dorna si ii dau uneori. Noi consumam si danone nutriday.
Grati
nu mai fi supi, nu baga in seama!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Am citit pe site ul din link ul LaleiD despre unt de arahide si mi a dat idei. Il vom incerca ,iar daca ii place il vom introduce treptat, cum am facut si cu albusul de ou, portocalele, laptele de vaca si altele.
Eu as manca incontinuu unt de arahide pe paine, hihi.Cu miere pe deasupra apoi, e demential.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Shose spune:
Nici nu vreau sa aud asa ceva Gratzi! Tu esti o femeie super desteapta, tonica si mereu cu o parere pertinenta la problemele fiecaruia. Vreau sa te citesc in continuare la noi la scutecele si vreau sa aud mereu povestiri cu Dudu si Ozi. Si stii doar ca am cerut 'meditatzii' peste cativa ani... si ca am de model pentru viitor relatia ta cu Ozi.
si nu mai fi suparata (cu toate ca imi imaginez cum te-ai simtit).
Am vazut'o pe dragalasha So'. Ce mare d'a facut, dar are aceeasi delicatete mostenita cu siguranta de la mami. Ma bucur ca sunteti bine si a trecut viroza 
IoanaConstanteanca e la fel de frumusica si eleganta cvum o stiam. Ma bucur ca v'a priit Bucurestiul.
Elle m'a dat gata Eva! Ce minunat trebuie sa te fi simtit! cum zice si Lala, cred ca va fi surioara model.
Dupa ce ca e frumoasa si poznasha mai e si profunda domnisoara noastra.
mare
Ema
mamica, Milan si burtica.
Noi am fost la un gratar si tati a pescuit vre'o 2 ore. A fost fun, dar dupa amiaza a inceput sa bata vantul rau si am plecat in graba. Cred ca s'a pus ploaia imediat ce am plecat.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
miky_mamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta micky luca deschide singur frigiderul?? a mea inca nu s-a bunghit .. oricum, cand il deschid e in stare sa se bage in el .. e tare scump lucuta cum uda el florile si cum se plimba cu carutul ptr cumparaturi .. in poza aia in care era morfolit pana la urechi ce papa? costita de porc, cumva? tare frumusei piticutii intre flori. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Elle era doar paine prajita cu gem, mancase mijlocul si se chinuia la coaja pt ca nu prea are cu ce sa o manance .... avem abia 4 dintisori ..... si da deschide singur frigiderul .... daca vrea ceva se cocoata pana la primul raft ca acolo tinem bunatatile(deja a invatat) si isi alege singur ce vrea ...
Ellenuta spune:
neataaaa
poftiti la
eu am nevoie de 2 caci eva m-a trezit de vreo 3-4 ori azi-noapte .. saracuta face kk moale si o deranja la curutzul rosu .. a facut de 3 ori in decursul a 5 ore .. am sunat dr care mi-a spus ca nu e cazul de copro .. si sa-i dau 4 ml debridat inainte cu 1/2 h de masa si smecta .. intrebarea e cum ii dau eu smecta? ca imi vine mie s-o vomit dar ei .. de asemenea, i-am spus socrellei sa-i faca mar copt, cu un pic de banana, branzica vaci si 2 biscuiti din faina integrala. e ok? off .. sper sa nu-mi faca vreo figura ca ma urc pe pereti ..
asa .. ieri a fost ziua tatalui meu si am fost la tara .. dimineata era naspa afara dar ne-am luat inima in dinti si am plecat. a fost super .. am stat afara, eva s-a jucat in toata curtea, mai pe la 5 a venit si varul stefanutz (tatan cum isi spune el si cum il striga si eva). sa vedeti ce-l imbratisa eva pe stefan si il pupa .. le-am facut si pozute dar nu am apucat sa le descarc din aparat.
marinela imi pare rau ptr problema cu apartamentul. cel mai bine e sa va mutati. mucegaiul asta e tare pacatos pentru sanatate.
miutza eu i-am facut vaccinul dupa o lunga documentare pe net .. asa e, nu au gasit legatura intre autism si acest vaccin.
grati ai perfecta dreptate .. urasc preotii care iti cer de la obraz .. astia ar trebui dati afara din biserica. din pacate, sunt foarte multi ..si nu sunt singurii .. medicii, functionari publici etc etc se inscriu in aceasta categorie. cat despre retragere .. dont even think about it, da?
alina daca nu-ti face nicio alergie e ok .. urmareste-o 2-3 zile sa vezi si daca nu ii apare nimic atunci poti sa-i dai cate o capsuna-doua din cand in cand.
cristina bine ati ajuns acasa! poate facem o reuniune mai mare in moghioros .. ce spui?
shose 
miki foarte tare lucutza! baiat descurcaret. eu sper ca eva sa nu invete sa deschida frigiderul ca e prapad. cum ma prinde ca umblu in el, cum apare si suteste tot ce prinde.
gata placintica calda calduta .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
lauriciiiiiiiiiiiiiiiiiii gata vacanta in grecia? te asteptam cu pozute si detalii! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Neata,
In primul rand, cate-un
pt Moni, Cati, LAuraI, ALi-stoisor, Alinact, Ema si Cris-Uk pt gandurile bune.
Buburuza este bine; ieri am fost in Gradina Botanica (Roli, cred ca l-am vazut pe Marc si pe sotul tau; ati fost si voi pe-acolo? pe tine nu te-am vazut, desi m-am tot uitat; bietul copil, o fi zis "cine e nebuna sta care se uita insistent la mine?" - mai sunt si vanata la oki) a alegat, a chiuit, a bombanit ca n-o lasam sa mearga pe unde vroia ea. Nici nu ziceai c-a dat-o ma'sa de pamant vineri, saracutza.
Am admirat poze cu Sofia (de stancutza) - o papusica de portzelan si cu Ioana - incantata de plimbare.
I-am admirat si pe Luca (de miki-mami) si pe Daria - niste minunatii 
Subscriu la intalnirea din Moghioros (sau Cismigiu, sa fie mai central si sa vine mai multe fete).
Mi-o si imaginez pe Eva cum arata spre burtica; pupa mama pe ea de isteata. 
Am vazut ca discutati de iaurt: eu ii dau de la Tnuva, iar cu mamaliga, ii dau MONOR.
Vreau sa va intreb si eu ceva: si picii vostrii sunt plini de vanatai? Adela are genunchii 'varza' de la cazaturi; are si un stil de a merge mai alergat si, la o plimbare de 2h cade cam de 4 ori.
Nu vreau sa devin paranoica dar e normal sa cada atat?
LauraD, lasa treaba si treci incoace, sa povestesti!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela