Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

da, asa este ...
poate ca la un moment dat ar fi putut sa intre pe DC, sau poate ca a intrat dar solidaritatea noastra nu a fost suficienta

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

'Neata fete, hai la cafelutza.
De fapt cred ca multe sunteti in miniweekend deci va treziti mai tarziu.
Pupici
Asa, rea sa uit, ieri a fost la noi la tv un reportaj despre RUA, reproducerea umana asistata.
A fost intervievata prima fetita nascuta prim metoda fiv care acum are 27 de ani.
Deasemenea erau acolo doua tipe , una de 50 de ani si una de 45 de ani care au ramas insarcinate dupa 7 ani de incercari si 12 tratamente fiv ( cea de 50 de ani acum are copii de 5 anisori, evident gemeni )
Va dati seama? Dincolo de bani , ca pe vremea ei costa si aici va dati seama ce vointa? 7 ani si 12 fivuri?
Asa ca sa nu dispera.
Din pacate ce am putut eu sa observ la ambele e ca erau mult prea plinutze.
vorbim
pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Imi pare sincer rau pentru fata care si-a pus capat zilelor din cauza sarcinilor nereusite.D-zeu sa o aiba in paza si sa o odihneasca in liniste!
Nu stiu , nu mi-am pus niciodata problema sa ma omor daca n-as putea avea un copil.Eu cred ca nimic nu merita sa fie pus inaintea vietii..da mai stii ce ni se intampla , si ce mare suparare pune stapinire pe sufletul si mintea noastra ..

Mergi la inceput

Fetele va pup , noi o sa fugim in Den Haag sa vizitam un muzeu in care sunt expuse operele lui Mondriaan.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan draga,
Asa activitati, mai zic si eu.
Sa ne povestesti cum a fost.
Restul cred ca sunt pe mititei si berici, ca bate vantul ...sa va fie cu placere si sanatate...
Despre biata fata,...Numai D-zeu stie ce e in sufletul si inima fiecaruia.
Dumnezeu sa o ierte! Saracuta.

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello, mai ca se termina ziua....
azi a fost caldut si frumos, dar,ieri a fost un frig.....
si un vant....ma ustura fata si acum....si ochii in cap,ce sa mai spun.....
scuze pt telegrama de ieri dimineata,dar deh....
se mai intampla...
in alta ordine de idei, cm-ul meu continua. v-am spus ca sunt dusa cu pluta.... maine ar trebui sa merg la monitorizare,nici nu stiu ce sa fac, sincer....
mayan,ai facut testul?
goldi,multumesc, dar,nu-s experta...

nico,uite aici, poate te mai ajuta la ceva...in sensul ca am ajuns la spartu-targului....
Branca ursului 60 comprimate

Heracleum sphondylium, intre plantele române#351;ti brânca ursului, ocupă un rol mai deosebit prin efectele sale vitalizante extrem de intense. Numele de "ginseng românesc" i se potrive#351;te probabil mai bine decât oricărei alte plante din flora noastră medicinală. Rădăcina #351;i semin#355;ele de brânca ursului revigorează #351;i re–întineresc rapid organismul, măresc capacitatea de efort #351;i tonusul psihic, elimină sterilitatea, impoten#355;a #351;i frigiditatea. Este un remediu indicat #351;i vârstei a treia, scutind de neplăcerile declinului fizic prematur, redând tonusul #351;i pofta de via#355;ă. Să vedem în continuare, mai pe larg virtu#355;ile ginsengului românesc.
ARE CALITATI: antispastic digestiv bun, antispastic uterin puternic #351;i cu ac#355;iune rapidă, calmant general mediu, carminativ mediu, hipotensor puternic, afrodiziac puternic, reglator al activită#355;ii nervoase, puternic stimulent al activită#355;ii gonadelor, stimulent bun al imunită#355;ii locale ne–specifice (la nivel renal #351;i genital), tonic general puternic, tonic digestiv bun, vasodilatator genital puternic, vasodilatator periferic puternic, vermifug mediu-slab, antihisteric bun (semin#355;ele), antiblenoragic (semin#355;ele).
RECOMANDAT CA ADJUVANT IN:
- sterilitate masculină #351;i feminin#259; 6 comprimate pe zi, în cure de minim 3 luni
- impoten#355;#259; hormonal#259; #351;i vascular#259; 3-6comprimate pe zi
- anexită, metroanexită 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 10 zile pauz#259;
- amenoree, sterilitate feminină 6 comprimate pe zi, în cure de 3-6 luni
- frigiditate 2 comprimate în doz#259; unic#259;, luate cu 15 minute înaintea actului amoros
- menopauză prematură 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 7 zile de pauz#259;. Acela#351;i tratament este indicat în îmbătrânire prematură, în stările de oboseală #351;i epuizare ca urmare a efortului fizic #351;i intelectual exagerat
- digestie dificilă, balonări frecvente înso#355;ite de colici, insuficien#355;ă renală – 3-6 comprimate pe zi
- hipertensiune, circula#355;ie periferic#259; deficitar#259; (mâini #351;i picioare reci) - 3-6 comprimate pe zi
OBSERVA#354;II: tratamentul cu brânca ursului se men#355;ine minim 1 lună, iar pentru afec#355;iunile cronice minim 3 luni.
În cazul menopauzei premature tratamentele cu brânca ursului fac adevărate minuni. După doar 1 lună de tratament, timp în care ve#355;i lua zilnic pulbere de semin#355;e #351;i flori sau de rădăcină de brânca ursului, câte o linguri#355;ă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, vor apărea #351;i efectele. Pentru a-i intensifica ac#355;iunea pute#355;i lua simultan #351;i pulbere de semin#355;e de mărar, aceea#351;i cantitate. Acest remediu a fost descoperit "din gre#351;eală" căutând tratamente revigorante pentru femei în pragul vârstei a treia care prezentau afec#355;iuni cum ar fi osteoporoza, cistita #351;i nefrita cronică, sensibilitatea excesivă la boli infec#355;ioase, reumatism etc. Folosind această plantă ele s-au confruntat cu re-declan#351;area ciclului menstrual, fenomen care le-a speriat la început (în 4 dintre cazurile investigate ciclul se oprise în urmă cu… 10 ani), dar care le-a bucurat când, după multiple analize, medicii nedumeri#355;i au recunoscut că pur #351;i simplu organismul lor a întinerit. De men#355;ionat că tratamentul cu brânca ursului a fost înso#355;it de o dietă vegetariană cu multe crudită#355;i.
Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, brânca ursului este recomandată #351;i persoanelor cu hipertensiune arterială, deoarece este un hipotensor excelent. Este un remediu unic în flora noastră, atât prin puterea sa, cât #351;i prin complexitate ac#355;iunii sale. Totu#351;i, puterea sa fiind foarte mare este bine să cunoa#351;te#355;i #351;i precau#355;iile de care trebuie să #355;ine#355;i cont atunci când îl folosi#355;i (precau#355;ii pe care le găsi#355;i în continuare).
Ca afrodiziac feminin brânca ursului este ideală, ac#355;ionând simultan pe mai multe "fronturi": stimulează activitate ovarelor, favorizează relaxarea musculaturii vaginale #351;i uterine prin efectul său antispastic, are un efect foarte interesant de reducere a anxietă#355;ii simultan cu declan#351;area dorin#355;ei. Are însă #351;i un dezavantaj - mirosul pe care unele femei îl găsesc atrăgător, dar majoritatea îl resping vehement. Pentru a compensa această deficien#355;ă se folose#351;te tinctura, la care se adaugă semin#355;e de cardamon (plantă condimentară foarte plăcut parfumată, care se găse#351;te în plafarele specializate #351;i în magazinele arăbe#351;ti)
PRECAU#354;II: supradozarea acestui remediu produce reac#355;ii de tip alergic, vasodilata#355;ie periferică #351;i hipotensiune.
Problemele de prostată manifestate sau latente pot fi activate de această plantă - în cazul în care apare jenă la urinare sau inflama#355;ia prostatei, se va întrerupe tratamentul cu această plantă #351;i se va trece la o cură cu pufuli#355;ă (Epilobium montana) #351;i ghimpe (Xanthium spinosum), după care se va putea relua tratamentul cu brânca ursului. În caz de hipotensiune, această plantă va fi administrată împreună cu măghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru această deficien#355;ă.
CONTRAINDICA#354;II: planta este contraindicată femeilor gravide.

in rest,va pupic pe toate, si o dupa-masa placuta.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

nu am mai intrat demult, si nici acum nu am timp sa citesc tot ce s-a scris, am sa o fac mai tarziu. eu nu am nici o veste buna, am sa scriu mai multe mai tarziu.

Mergi la inceput

Fetelor m-am intors! Plimbarica a fost super , al meu iubit si-a luat cateva carti de la magazinul muzeului ..sa vad ca o sa ma invrednicesc sa ma uit si eu pe ele.
Daca sunt in engleza mai am vre-o sansa , daca nu ..sa stea acolo pana voi intelege eu olandeza.
N-am facut inca testul , dar ciudat ...vineri mi-a venit , si azi duminica la ora la care va scriu (18:47) pe always nu e nici picatura de sange.
A fost asa o picatura pe hartia igienica cand am fost la toaleta.Am zis ca oricum nu ma apuc de BU fara sa fac testul inainte.Nu vreau sa risc , oricat de natural plant ar fi ea.
Al meu e cam circumspect in tincturi de astea , da a zis : daca tu crezi ca e buna, ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragelor,
asa cum am promis joi, azi m-am prezentat la cafeluta .
ati ''muncit''ceva cat am lipsit.

vineri, am iesit la o plimbarica aproape de bucuresti, la padurea comana (am inteles ca e cunoscuta si sub denumirea de delta de langa bucuresti)si a fost foarte frumos.din pacate nu am facut gratar pentru ca peste tot la vreme anuntau ploaie, vant, iar vremea ...a fost superba.
sambata am pus bagajele in masina si am plecat spre autostrada buc-pitesti, cu destinatia brasov.In comuna Valea Mare - Prav#259;#355;, jud. Arge#351;, am oprit la "Mausoleul de la Mateias", situat pe dealul cu acelasi nume si este dedicat eroilor din Razboiul de Intregire Nationala dintre anii 1916-1918.tre sa recunosc ca m-a impresionat...

pranzul l-am ''papat'' la gradistea-moeciu, aglomerat ca intotdeauna.

la brasov, totul ca-n poveste(mai putin biserica neagra care ma inspaimanta de fiecare data cand o vad).cazare in centru, cochet si pret acceptabil, macarea delicioasa si bineinteles nelipsita partida de carti.
cam asta am facut in week-end .
acum fug sa ajung la birou si vorbim mai tarziu.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Neatza dragele mele , dimineata am fost la pipi si n-aveam test cumparat , asa ca las ptr maine.Il iau de azi si maine dimineata asta imi e prima prioritate.sper sa fie cu ochisori ca sa nu mai fie nevoie sa iau .

Mergi la inceput