Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)
Raspunsuri - Pagina 11
galliciana spune:
hello,hello!!!! vin si eu cu o
!!!
cateva poze,de sambata.... un frig teribil...deh....
http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/sambra%20oilor%202mai09/
enjoy!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
ma prezint si eu la
,
eu nu am cu ce ma lauda, de 1 mai am stat toata ziua in casa iar spre seara am iesit un pic pe malul marii in constanta caci in mamaia era o nebunie, eu sunt intr-o ceata totatala pana merg vineri la control, nu stiu daca este chiar bine sa iau drept CM intreruperea de sarcina, cum nu putine cazuri amauzit ca au ramas imediat dupa chiuretaj, mi-e teama sa fac vre-o miscare, consider ca organismul nu este refacut... oricum pana ma mai cert eu cu al meu ne mai impacam, ba na cheia , ba da cheia, ia-ti inelul , da inelul... mi-e si jena sa mai spun ceva cuiva... oricum , m-am hotarat sa nu-i mai amintesc nimic de facut copii... ii mai dau timp... dar nici de casatorit nu ne casatorim, asa cum era stabilit... ramanem logodnici... sa fie intr-un ceas bus....
va 

pe toate, o saptamana buna sa aveti
Mona40 spune:
Bun venit la fatuci .
Gali, bestiale pozele...as da un regat pentru a fi si eu acolo....
Meni, Stai linistita draga ca chestia cu na-ti cheia da-mi cheia , se poarta la toata lumea...Nu te sinchisi....trece////va pupati si gata.
tu vezi-ti de ale tale ....
Mayan, inteleg ca tu nu stii deloc olandexa? De cati ani esti acolo? Ar trebui sa incepi usor usor sa inveti ca e groaznic sa nu stii ce si cum in jurul tau..
Si apoi, daca am invatat eu ebeaicva, scris si citit ( evident inca scriu cu greseli) crede-ma ca orice este posibil....
Soricica, nu am inteles faza cu partida.....de carti....pai asa partida iti trebe tie....? Nu ti-ai facut lectiile....![]()
Pupici
Hai pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Va astept la mic dejun
!
Galli, mersi mult de info BU. Nu e tarziu, oricum aici nu gasesc, tb sa cumpar cand vin in RO.
Fetelor, am o nelamurire
.
Am incercat sa intru pe forum specializat dar "bate vantul frunza-n dunga, cantaretii" sunt deja alungati de pe acolo.
Sa va explic:
Pt ca nu am renuntat la lupta, in lunile de pauza de dupa FIV mai incercam natural (sau, in cazul nostru, cred ca "marea, cu degetul").
Nu m-am invrednicit sa iau teste de ovulatie, temperatura bazala am inceput s-o iau abia de azi dimi (ziua 10 CM) dar vreau sa incerc metoda calendarului.
Dincolo de faptul ca, intrand pe diverse site-uri pt calcularea ovulatiei, perioada fertila/ziua ovulatiei difera, exista si info care m-au bagat putin in ceata:
1. Se considera zile fertile ("incercuti", va rog, varianta corecta):
a) 3-4 zile inainte de ovulatie si 1-2 dupa aceasta
b) 1 zi inainte de ovulatie si 3 zile dupa aceasta
c) in ziua ovulatiei
Asadar, cand tb prestat
? 
galliciana spune:
![]()
![]()
hello, again!!!
mona, se spune ........oxandeza!!!! nu stii????
mona, intra sa iti trimit fro 2 melodii, si atunci sa te tii!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
manix, noi inca nu am pus in practica na cheia, da-mi cheia, Doamne fereste, as fi moarta fara el..... dar, e o chestie asemanatoare cu na cheia, adica ---------- eu -adica el.....plec in chirie!!!!!!!!..............
deci, se poarta, totusi......... e mai bine sa nu existe, intr-adevar!!!!
vreau sa va spun ca aseara, de la 20, am fost iar cu porcul....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
puteati trage linistite cu tunul.....
Mayan, nu ne mai duce cu presul, si da-ne si niste date despre tine....
Nicoooooooooooooooooooooo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
Galliciana, pozele sunt super. Da, o chestie inedita treaba cu "masurisu". Intrebare: cei "trei" serveau lapte proaspat muls sau "suc" de prune?![]()
Menics, nu dispera, se pune el cu "burta" pe treaba! Lasa-l sa respire putin, sa i se faca dor de tine!
Nu va mai impungeti
, ca nu rezolvati nimic. Fii desteapta, lasa furtuna si adu soarele in casa! Chiar daca ti-e greu, schimba tu "macazul": zambeste-i cand vine acasa, pupuceste-l putin, cuibareste-te la pieptul lui (ca sa nu-ti vada ochisorii), spune-i ca nu poti sa mai tii supararea cu el si ca important pt tine e sa-l vezi fericit.
Hai, incearca!
Desigur, n-o lua neaparat ca sarcina de serviciu. Dar iti spun din proprie experienta:
- Cand stateam cu chirie si ma suparam pe el (el nu avea motive sa se supere pe mine), imi faceam bagajul si-l rugam sa ma ajute sa-l duc la masina ca vreau sa ma intorc la mama. Pana la lift, ma impaca.
- Dupa ce ne-am luat casa impreuna si ma suparam pe el, ii spuneam: hai sa te ajut sa-ti faci bagajul ca tb sa pleci. Scoteam o valiza, o puneam in mijlocul camerei si o lasam acolo, deschisa. Eu ma asezam relaxata sa citesc/ sa ma uit la tv. Sa-l fi vazut cum se invartea ca titirezul prin casa ... Dupa ce il lasam sa fiarba in suc propriu cel putin juma' de zi (maxim 2 zile), ma loveam ca "din intamplare" de el, ma lipeam de el, il inlantuiam ca o liana si ii sopteam "nu-mi place cand ne certam, sunt atat de trista, hai sa ne impacam" sau ceva de genul asta.
Liana30 spune:
Braileancoooooo stiu ca pe-aci mai cetesti![]()
La multi ani flacaului tau..sa fiti fericiti va pupppppp
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
MayanMistica spune:
In Olanda sunt de 8 luni doar...
Pai despre mine ce doamne iarta-ma sa zic ?
Am 39 ani , locuiesc in Olanda precum am mai zis , 3 casnicii la activ si alea varza toate , am o fetita de aproape 10 ani pe nume Alexandra.
galliciana spune:
hahaha, e apaaaaaaaaaaaaaa sfintitaaaaaaaaaaaaaa..............
ista-i jocu lui Petricaaaaaaaa,
lumea joaca de se strica
lumea joaca de se strica
Mandru joaca Petrisor
si eu joc de ma omor.........
mai.................
Petrea a -nost ii pui de drac....
nu-l intrece nime -n sat
cand ii vorba de jucat
Da, mai Petrica tu esti drac........
la baut si pa jucat..........
mandru-i jocu lui Petrica.....
..............................................................................................................................................................................................................
toti prietenii lui Petricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beau horinca de se strica.............
beau horinca de se strica.............
Jocu lu Petrica....folclor!!
pupici la gagici!!!

Mona40 spune:
Gali, sunt inn.
Guze, esti fantastica, imi place cum pui tu problema....am sa aplic si eu...![]()
Mayan,imi place despre tine. admir moralul tau ridicat.Tine-o tot asa....si sa inveti olandexa , oxandeza....etc...
Banuiesc ca mai stii vreo 3 limibi, cu atatia soti de natii diferite...
Deh, schimb de cultura si traditii. asta lipseste in romania...noroc de mine, tine si Guze....
Fete, am uitat sa va spun ce e mai interesant...
M-am apucat de dieta daneza, de pe topicul diete....
Este o dieta de 13 zile....
Prima zi: o ceasca de cafea + un cub zahat
pranz 2 oua fierte + salata verde + 1 rosie...
cina: o fleica de carne de vita![]()
![]()
+ sote de spanac ...yamiiii, abia astept....
Am baut vreo 2 litri apa + ceai neindulcit...sunt f bine....
Sper sa ma tina....
Pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%