Aspirante optimiste peste 35 ani si peste50 kg(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici, salutare.
Va rog sa va tineti de marginile forumului sau sa luati loc pe scaun.
Facut blat de tort si crema de ciocolata.
Cred ca m-am ticnit, eu gratararul sef ma tin de patiserie....nu sunt jerioasa
Al meu vede blatul si se invarte pe langa el si-mi da pupici multi....
Eu facut azi sportulet, si mancat cu pofta varza murata. Cred ca n-am mancat de un an de zile varza murata, si acum m-a palit brusc....Parca poti sa stii.. poate e cu
Fete, fabulez si eu pana vine marlanul ala de cicluton.....Hai va pup si va urez gratare placute, si berici spumoase.

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetelor vin si eu cu o jalba serioasa : ciclu imi venii cum ve spusei ..da nu atata cat trebuia , intelegeti voi? nu asa mult garla ...
Ce sa fac acu? sa ma duc sa iau un bat d-ala de la farmacie de ii zice test de barza sau sa incep cu tinctura pe incredere ca e totusi ciclu al de mai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

intai test, si poi tinctura.

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

neata, hai la cafele...
sau la
pot sa stau eu in cap cu zece torturi pe munut, ca tot mai harnicutza e Gali.
Mayan, cred ca CM poate fi putin modificat de BU.
Si eu cred ca mai bine faci un test, desi cel mai sigur e cel de Beta . La tine care e sit Sp sotului? e totul ok la el?
Acid folic iei? E f important sa incepi inainte de sarcineala acidul folic.
Cum iei BU ? o data , de doua sau de 3 ori pe zi?
Eu am luat dar cand am inceput trat de clomifen am oprit tocmai sa nu suprastimulez.
La mine ia acum doar barbatzelul...el e f bucuros fiindca, asociat cu tot felulde vit e si selenium si zinc , i-a crscut in cateva luni si cant si viteza.....intelegi ce vreau a spune
pupic

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Galliciana, acum am citit, iarta-ma ca nu am intrat ieri pe msn. M-a sunat sotul sa ma pregatesc pana vine el, sa iesim pe Bosfor. Au fost super plimbarea, pestele, raki-ul de anason ... Partea naspa, pe seara a inceput sa ploua si s-a racit vremea.

Mayan, Mona sa dea DD sa aveti BB!
Mayan, asculta sfaturile fetelor. Testul de sarcina cel mai elocvent este cel de sange- Bhcg, la 14 zile de la ovulatie. Dar daca nu mai ai rabdare, incearca si unul cu "bat" de la farmacie.
Mona, vreo veste buna? Si sora mea a avut aceeasi senzatie de "pofta de mor" de castraveti, cand a ramas insarcinata.

Mioara, lucrati, lucrati, nu va lasati!
Eu am 53 kg, dar vin de la 48. De vreo doi ani, am incercat sa nu trec limita de 50 kg. Dar din cauza tratamentelor pt FIV nu mai reusesc sa cobor sub 53.
Eeeee, noi sa fim sanatoase! Ca destepte si frumoase suntem sigur.

Mergi la inceput

Ce este BU?

Mergi la inceput

Guze, Bu este branca ursului.
Este sub forma de tinctura hidroalcoolica sau ceai sau capsule.
E un f bun stimulent ovaria, regleaza CM samd. de un search pe google ro si bezi si tu.
E bun si pt barbati....
Nu cred ca e cazul la mine de ochisori, dar e simpatic sa bati campii din cand in cand...
cat despre rackiul de ananas....ce sa0ti zic...poate fi un preludiu excelent. sa nu mai vorbim de plimbarea pe bosfor.
Succese si pupici

Mona

Mergi la inceput

Mersi, Mona. Voi citi, chiar acum. Inteleg ca este un tratament naturist si nu tb sa consult medicul sau farmacistul.

Raki de anason- bautura turceasca care se albeste daca pui apa peste ea. Da, da, foarte aromata si super la mesele de peste.

Cat despre preludiu, da, nu pot nega! Facem incalzire usoara doar in ac. weekend, dupa aceea as merge pe abstinenta pana pe 6 mai (data probabila a ovulatiei).
Teoretic, problema e calitatea slabuta a spermei sotului meu ( dezorientati, ametiti, lenesi si prostanaci). Dar, dupa 2 FIV-uri nereusite (cu transfer de blastocisti), nu stiu ce sa mai spun. Daca nici dr. nu stiu ce s-ar fi putut intampla, eu nici atat. Pot doar sa presupun ca organismul meu are tendinta de a respinge corpurile straine. Habar n-am, dar nu ne lasam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna , fetele !
BU este f buna, dar pt ca este si vasodilatatoare - si usor afrodisiaca - este contraindicata in sarcina. Asa ca, atention !
Mey, m-ati dat pe spate cat gatiti. Galliciana, cel putin, cred ca e experta; iar torturile alea splendide, ale lui Mayan ...hmmm

Am ramas socata si cu un gust amar dupa o stire la tv despre o femeie de 35 de ani, care s-a sinucis in urma infertilitatii,in urma unor ani de sperante si esecuri. Pierduse o a treia sarcina - in luna mare, parca a sasea - si a clacat, si-a pus capat zilelor.
Am plans aseara dupa stire, pt ca mi-am dat seama cata durere si neputinta a fost in sufletul ei.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Goldi, ce spui tu acolo?!Pe ce program ai vazut stirea? Saracuta, a vrut sa ajunga langa ingerasii ei! Cred ca toate cunoastem sentimentul! Nu-mi spuneti ca nu v-a trecut prin minte!
Pacat ca nu ne-a cunoscut pe noi, POATE i-am fi putut alina durerea si i-am fi dat speranta ca intr-o buna zi isi va tine visul in brate. Nu era timpul pierdut, era atat de tanara! DD s-o odihneasca!

Bine ca la TV se mediatizeaza pomeni electorale, infractori, fufe si derbedei....

Mergi la inceput