Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Am avut inca o noapte linistita! Bebe s-a trezit doar de 2 ori, la 3 si la 5. Era si normal dupa o zi si o seara agitata

Bebe Darian va trimite la toate un pupic mic si dulce pentru toate urarile si complimentele!

Bebe Beca ce scumpica trebuie sa fie Rebeca! In legatura cu intrebarea ta pentru mamicile aflate la prima nastere, eu m-am topit toata, mi s-a ridicat tot parul de pe mine cand l-am vazut, a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Am uitat de toate si de toti. Doar el conteaza acum!

Magda sa-ti traiasca minunea de fetita! E o scumpica! pe amandoua!

clodyac nu-ti fa griji, si eu m-am facut de ras... dar toate trec, o sa vezi! Cand iti vezi bebelul in brate o sa uiti de toate!

alynta27 multumesc, cu siguranta a avut si ceva probleme cu burtica. Acum 2 zile facea exact cum ai spus, mi s-a spus sa ii fac un ceai de chimen cu musetel. S-a linistit foarte repede si a dormit bine dupa aia. Ieri insa nu parea deloc sa aiba dureri, doar cauta sanul incontinuu desi a papat foarte mult. S-a obisnuit sa adoarma cu el in gurita , trage de cateva ori si apoi adoarme, tot il bazai sa se trezeasca dar nu prea am sanse...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Deea frumoasa povestirea nasterii, frumoasa experienta, si mai ales mare bucuria sa iti tii copilul in brate, nu-i asa? .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

ramonaiani sa il tin in brate este intradevar o bucurie imensa, nici nu pot exprima in cuvinte cum ma simt mai ales cand se uita la mine si ZAMBESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancy_2405

apropo am uitat sa va intreb sotii vostri au asistat( ptr cele ce au nascut) sau vor asista( ptr cele ce vor naste)la nastere?

graviduta intre 38 si 39 de saptamani

da al meu va asista..nu-l oblig ioe placerea lui..dar eu voi face cezariana.

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neaata si de la noi,cam tarziu ce-i drept.Nici seara nu am mai intrat ca ma ucide fi-mea.Daca durerile pe care le-am avut aseara sunt la fel ca cele de nascare...atunci e nasol..sotul ma intreba cand am programarea aia la medic..eu tipam ca doare..Daca as mai fi stat la bloc,cred ca tot palierul ar fi facut noapte alba.Chiar ma gandeam ca daca si de dimineata o sa fie la fel ca aseara,merg la medic de urgenta.
Gata,m-am plans destul..am vazut ca aveti un spor la scris..ceva de speriat.

Deea.........toata lumea imi zice ca atunci cand iti vezi copilul toate durerile se uita.Sper ca si la tine a fost la fel,in fond e ceva unic sa aduci pe lume un copil

picky toto....ma bucur ca ati mers pe varianta ca nasterea sa se produca de la sine si nu indusa

ancy........eu as vrea sa nu fiu singura atunci cand voi naste(dr. mea imi da voie sa am pe sot langa mine)numai sa nu lesine inaintea mea

carla........e bine ca sunt totusi "ganduri".La noi e post negru de cateva luni..nu ca nu ar fi vointa,dar nu avem voie.Dar o sa recuperez in curand

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

miruta mie mi-a fost recomandata batista sugarului de o prietena proaspata mamica ca fiind o inventie extraordinara. M-am gandit si nu am sa apelez la asa ceva. Pe mine ma deranjeaza ideea de galagie infernala si apoi mama mie nu mi-a tras mucii cu aspiratorul si uite ca am supravietuit. Acum cred ca depinde de fiecare mamica in parte.

Eu inclin sa cred ca depinde de fiecare bebel in parte. Daca face sarmanul gripa si nu poate respira ca are nasul infundat, sa vezi ce te panichezi noaptea, cand nu stii daca mai respira sau deja s-a sufocat. Atunci mama cauta solutii pt puiul ei, si poate ajunge chiar si la batista bebelusului, numai sa-i fie bine puiului.

P.S. Vad si eu ca ti s-a raspuns deja pana acum. De. eu mai inceata la calculator ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut frumuselelor!
Acum am venit de la gradi ca a avut Sebi o mica serbare...asa scumpic a fost- si toti aveau costumase de albinutze.....
Clody, sa nu te stresezi ca e mare bebe, problema e doar daca ai bazin disproportionat de mic fata de marimea bebelusului, ceea ce nu cred ca e cazul. Pe Sebi l-am nascut cu 4200 g, natural,travaliu de 8 ore care e normal la prima nastere si expulzia a durat 5 minute(am impins pe parcursul a doua contractii).E drept ca mi-au facut o mica taietura dar care s-a vindecat repede.Te pup
Cu moralul stam mai bine, am inceput sa ne facem planuri, sa incercam sa luam un teren si credit sa incepem o casuca; cel putin nu va trebui s-o vad pe soacra-mea care sta cu noi la etaj si deloc n-o intereseaza nici de Sebi, nici de bebelina...ca dupa toate astea cred ca nici buna ziua nu-i mai dau...
Va pupicesc pe toate. As vrea si eu un pic de cafeluta...cu multa spuma...

Roxi, 35 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lauraaa o trimit zilele astea..´te pup
Laura austriacooo multumesc,pup
bunicutzooo suntem bine..asteptam startulla semnatura am si poze cu luptatoarea mea daca vrei sa vezi..pupp
va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

deea frumoasa poveste,frumoasa experienta,abia astept si sa stii ca nu m-ai speriat de loc...am bocit un pic dar asta e

alexsimatei multmim de pozici,mie mi-a promis sotul andei ca o sa faca mai multe dar lasa ca vine anda acasa si ne delecteaza ea mai mult

ioana nu cumva "fi'ta" cea mare e un pic geloasa pe piticuta?

DANA 33+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Chiar nu stiu cum de am putut sa uitazi am schimbat semnatura

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Carla, in legatura cu experienta de la spital, am zis ca va mai povestesc azi. Dr. cu care am nascut, moasa si asistentele ce s-au ocupat de mine pana ce am nascut au fost extraordinare! Chiar am ramas foarte uimita si in acelasi timp incantata de comportamentul lor. Asta fara sa le dau ceva banuti. Am hotarat ca o sa dau dupa, in functie de cum se comporta cu mine.

Ok, dupa nastere, am fost dusa in salon unde urma sa il aduca si pe bebe de dimineata! Aici m-a intampinat o alta asistenta foarte draguta care s-a dovedit a fi mama unei foste colege de liceu. Bun, toate bune si frumoase pana s-a schimbat tura! Erau cate 2 asistente pe 2 etaje, una pentru mamici si una pentru bebelasi. Eu in prima zi nu aveam nici macar , a doua zi a inceput sa picure putin. Vreau sa va zic ca o parte din aceste "dragute" asistente de copii, mi-au tinut puiul infometat, motivand ca acele picaturi sunt suficiente pentru bebe! Am plans, m-am stresat, am fost deja disperata cand vedeam cum cauta papa si nu are de unde! Cand intr-un final s-a deranjat "doamna asistenta" sa vina, a papat piticul 3 seringi de laptic pe nerasuflate dupa care a dormit toata noaptea. Urmatoarea zi la fel...

Asta a fost cea mai urata experienta din viata mea!

Nu zic ca toate au fost asa, am prins si asistente de copii foarte dragute, se vedea ca le place sa lucreze cu copii, vorbeau cu el, si il mangaiau, etc, etc.

Mergi la inceput