Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
eu am o groaza sa nu ma fac de rusine pe acolo si sa tipe toti la mine

Cum sa tipe la tine? Nasterea e ceva natural, nu te faci de rusine...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24
ramonaiani sa il tin in brate este intradevar o bucurie imensa, nici nu pot exprima in cuvinte cum ma simt mai ales cand se uita la mine si ZAMBESTE!

Te cred. Pe mine ma chinuia pitica toata noaptea, sugea la 2 ore . Cand ii povesteam sotului dimineata ca mi-a tras niste zambete splendide fata, incepea sa rada si-mi zicea ca am si uitat ca m-a chinuit toata noaptea de facusem rani la cat ma molfolise .

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pana acum spuneam ca doarme ziua... iote ca s-a schimbat situatia... nu mai doarme nici ziua. de la 7.30 tot incearca, adoarme 20-30 minute, se trezeste si tot asa.
Carla, care sunt sansele ca de la durerea mare la sfarcuri (plans si tot tacamul) sa imi scada lactatia? Am luat si galactogil si degeaba, nu sufera modificari...nu stiu ce sa mai fac. mi-am pus niste protectii de silicon,dar nu le accepta. Of, nu ma asteptam la asta deloc. Mai ales dupa ce am alaptat 2 ani de zile prima oara. ma gandeam ca a doua oara o sa fie si mai usor...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
care sunt sansele ca de la durerea mare la sfarcuri (plans si tot tacamul) sa imi scada lactatia?

destul de mari. Incearca sa schimbi pozitia in care o alaptezi, poate asta pe care ai folosit-o pana acum nu-i prieste ei, si de-aia nu trage cum trebuie (si apar dureri).

31+

P.S. Iti recomand in loc de Garmastan alta crema pe baza de www.lansinoh.de/LanolinInfo.php" target="_blank">lanolina. La mine a facut minuni crema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna !!

Anda...frumusica foc si scumpica tare mica printesa...,e asa pufoasa..
AlexsiMatei..multumim pt poze!!
Serialbastre..felicitari pt vestile bune!!Spor la rezolvat treburi azi!!
Oana_du..multumesc!!Doamne ce repede a trecut timpul..deja oficial ne-a venit randul sa "livram" puisorii..
Nicuratze..pai si la mine se cam vad...dar nu-i bai..le rezolvam noi dupa ce nastem!!
Ioana..hmm..oare o fi geloasa Rebeca?
Deea..ce baietel cuminte ai..Bine ca nu mai este marait,probabil ieri era obosit!!
Cris..imi pare rau ca ai asa dureri..ca sa treaca mai repede!!Felicitari pt noua semnatura!!
Roxy..sa dea D-zeu sa fie totul bine si sa va impliniti visul de a avea casuta voastra!!
Liana...vai ce dragalasa si perfecta e puiuta ta...Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa!!Cand ai programata cezariana?Ca sa stim sa pregatim agitatele pt voi in ziua aceea!!
Ioana..off,imi pare rau ca te dor sfarcurile..poate totusi gasesti o solutie si sa nu pierzi lapticul!!

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ramona, am incercat toate pozitiile de alaptat care mi-au trecut prin minte ca fiind posibile. Problema mea cea mai mare este ca nu deschide gura suficient de mult si ia numai sfarcul la morfolit (care este si mare). Ma ung cu garmastan intr-una, dupa fiecare alaptat. Acum, ca mi se si trezeste des, m-a omorat. Pana acum aveam macar o pauza de 3 ore intre supturi si se mai linisteau mameloanele. Fac tot ce stiu eu ca ar trebui facut ca sa nu dispara laptele, ma ingrijoreaza ca, dupa atata galactogil cat am mancat, nu mi-au explodat sanii. Iar ea pare ca se trezeste din cauza de foame, nu pentru ca ar durea-o ceva.

Maria, dani3lla, nu stiu daca este gelozie. Stie ca pe noi ne amuza treaba asta si o tot repeta. Chiar si ea rade cand o numeste asa. Oricum, putin geloasa cred ca este, dar se manifesta altfel, mi-e greu sa explic.

Gata, iar s-a trezit. Am pus-o jos, ca am amortit si a facut ochi. Azi noapte a dormit tot cate o ora... Sunt putin chiauna

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele...va invit la un mar cu biscuiti

Deea foarte frumos ai povestit, exceptie durerile mari pe care le-ai avut ...las' ca vor trece cand ne vom tine si noi bebei in brate
Magda am vazut poze minunate de printesa...iar filmultetul m-a topit toata ...te asteptam sa intri si sa ne povestesti cum a fost si sa pui multe, multe pozeeee!!!!!!!!!
Serialbastre felicitari ptr vestile bune de la medic...ai dreptate inca putin si iti vine printesa

Si sotul meu v-a fi alaturi de mine la nastere...nici nu se pune problema sa nu fie...

Revin !!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

39+ Alessia-Stefania

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

liana cu placere!!!!

alexsimatei mersi pt pozele cu bebelu andei! superbe

ancy sotul meu deja mia spus ca nu cumva sa imi vino vreo idee si sa nu il las pe el sa asiste la nastere...mie imi este doar frica ca va trebuie sa il calmez eu pe el nu el pe mine atunci

fetele..ma duc sa montez un dulapior..am fost ieri la ikea si am cumparat ultimul dulapior pt camera bebelui, si numai am rabdare sa il vad montat

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Lauraa si bebe al meu sughite in burtica.
Vreau si eu in filmuletz, daca se mai poate (stiu ca am trimis tirziu poze- e vina mea ca nu apar).

Lauraa am citit ca ai niste scurgeri mai gelatinoase; e vreun firicel roz in secretie?

eu nu am pus poza caci nu ai specificat; am crezut ca doar ai trimis sa te cunoastem, dar rezolv imediat.Nu e tarziu nici dupa ce nasc albinutele sa-mi dati poze.Oricand.O sa o pun si pe contul comun

vis-a-vis de firicel rosu, nu am asa ceva; chiar m-am uitat

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..off,ma gandesc cu groaza ce as face eu daca as fi in situatia ta..mai ales ca nu am experienta cu alt bebe la san,pana acum..Probabil Rebeca o numeste asa pe surioara ei,tocmai pt ca va amuzati cu totii pe seama asta..bine ca nu o face din rautate..
LauraOana..spor la montat dulapiorul..te cred ca esti nerabdatoare..eu ma fatai de ieri pe langa sot ca zugraveste dormitorul..si abia astept sa ii fac coltisorul puiului..am zis ca de sapt viitoare,cand vom termina cu totul pot naste linistita!!

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput