Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 7
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA Neata, stiti vreo reteta de papanasi? Eu am vazut finalul emisiunii mainale de la antena 1 si mi s-a facut pofta Azi am 2 restante la facultate, una la 2 si una la 4 Si cand ma gandesc ca azi era ziua mea liberaaa... noi |
Lasa papanasii si pune mana pe cursuri . Da si tu "comanda" la cine se pricepe , Dana (madamsadamy) daduse o reteta mai demult.
Cristina doar ce am spalat ceasca.
Eu am trimis-o pe Teo la mama ca sa ma pot pregati pentru un examen la care am materialele "varza" (la propriu) date de prof, ca sa cautam nu asa... Dar ne-a dat si niste posibile subiecte asa ca se iarta dezordinea.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Adina lasa poftele, eu cred ca-s false! Incerci sa gasesti altceva in loc de citit! Diseara iti dam voie sa gusti papanasi, dupa ce ne anunti ca a fost bineeee la restante!
Camelia bafta si tie! Le pui tu cap la cap si treci si peste sesiunea asta, ultimaaaa!!!! Dupa, faci un foc de tabara cu toate cursurile!
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Vladis, inscrierile la gradi 12 se fac incepand cu 25 mai. Pana pe 15 mai se reinscriu copiii din gradinita si fratii, apoi se afiseaza locurile disponibile (daca or mai fi ) si incepand cu 25 mai se fac inscrierile oficiale.
Adinutza, stiu eu o reteta, dar nu e cea mai sanatoasa : Dr. Otker. Mi-au iesit deliciosi. Bafta la examene!
Va pup fetele si va multumesc pt. aprecieri ref. la poze!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
crig72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA Neata, stiti vreo reteta de papanasi? Eu am vazut finalul emisiunii mainale de la antena 1 si mi s-a facut pofta Azi am 2 restante la facultate, una la 2 si una la 4 Si cand ma gandesc ca azi era ziua mea liberaaa... noi |
adinutza am eu una .(a venit mariuca de la gradi cu ea)cica ar fi f buna
vladis spune:
cornelia, multumesc mult da' cum adik sa nu fie locuri disponibile, macar asa, de ochii lumii, doar pleaca totusi copiii din grupele pregatitoare la scoala, nu? v-am admirat si eu in pozici, pe pitici si burtica de mami curajoasa...
mihaela, te cred ca ai avut emotii, incet-incet intri in lumea radio-tv o sa accesez link-ul de acasa, ca nu pot de la serviciu; succes in continuare in tot ce v-ati propus!!
cami, bafta la examene! la fel si adinutzei! pe sora gimnastei tot de acasa o sa o vad...la ce instructoare e alex?
mi-ati facut pofta cu papanasii ultima oara am mancat la scoicaland, or fi fost facuti de dana?
crig, cred ca te-am vazut intr-o zi la mall, dar eram grabita, daca ai vazut o femeie disperata care mima o alergare (ca nu prea imi permite conditia fizica inca) dupa un pitic zapauc, eu eram; ce mai face mariuca?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
jone spune:
succes la examene!
si profesorii sa faca bine sa se uite cu atentie la voi ca doar nu sunteti nisti pustoaice ci doamne in toata splendoarea.
in weekend avem vreme buna sau nu?!
cica mergem la pescuit!va fi ptr prima data la sotz.pescar virgin :D
am uitat reteta (citire de la alex, de fapt ce am vazut eu ca facea aseara:
se iau 3 vase:1 farfurie, 1 ceasca, o bomboniera
se iau 2 linguri: una de lemn si una de inox.
se toarna in farfurie niste sare fina si se amesteca cu lingura de lemn
se cere de la mami:unt si gem
mami zice: poftim!
alex: mami nu unt imaginar! ci unt-unt!
i-am zis ca momentan numai din asta am cumparat.
pana la urma citeste reteta ( de pe o foaie imaginara) si zice:
aaaa! merge si cu sos de rosii!
eu in spatele ei
ii spun ca nu am!
remarca ei:of mamele astea!
pana la urma ocheste o rosioara mica.
ii spun ca ii cam scumpa ca sa puna la prajitura si sa o pape ea.
alex: pai eu o pap!
musca din ea si apoi stoarce peste sare!
( e important sa aveti toate detaliile ca sa va iasa reteta)
amesteca cu lingura de lemn.
in cescuta a pus apa minerala cu bulbuci.atentie! nu plata ca nu merge!
apoi se transfera "coca" din farfurie in bomboniera si se ia o alta lingurita ca sa incapa in bomboniera ca amestecarea sa fie completa.
se mai ia si vreo 10-15 fire de spaghetti.
se maruntesc si se amesteca.
bucatarita a mai cerut putina cioco sa pape ea ca aiba putere sa amestece.
(de fapt cioco i-a accelerat procesul de gandire si imaginatie ca facea ochii roata ca sa se orienteze ce sa mai ceara)
eu deja ma gandeam sa
si intr-un final scap ca terminasem de gatit si am pus masa asha ca actiunea "prajitura" s-a incheiat.
VA CONTINUA!
(eu sper sa nu!)
va pupam.
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Ontica Camelia spune:
jo super tare reteta! nu a "poftit" bb-lina din "deliciile" sora-si? Succes "pescarului virgin", parca te si vad scriind ca apris mai muti pesti decat toti "versatii" .
vladis, Alex merge la d-ra Filis, are grupa de incepatoare, marti si joi de la 16,30, la CSS1.(Pentru amatoare.)
We placut si insorit!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Super reteta Jone! Eu stiu de la Alexia cum rotesc ochii printre ingrediente, nu stiu ce sa mai ceara, ce sa mai puna.... iar combinatiile sunt iesite din comun! Felicitari bucataresei! O sa mai urmeze, chiar daca tu speri ca nu!
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
Dodo-pui spune:
Buna Constanta,
eu sunt la stiu ca e prea dimineata pentru voi...
Voi reveni!
Cum au fost examenele?!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Si eu tot la sunt.
Azi am reusit sa stam in pat pana la 8, 30, asta fiindca fetele sunt la bunici, dar de maine ne reluam programul de trezire la 5,30-6,30, cum vrea "buricul" Teodorei sau ca sa ma exprim elegant, cum vrea ceasul ei biologic .
Se anunta vreme frumoasa, eu ma gandeam sa mergem cu fetele la "pitici" pe seara, dar ramane de vazut ce vor si ele.
Va doresc sambata placuta, insorita si...sa "mushte" pestele pentru pescari !
1 , 2, 3