Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 6
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jone cand ma simt coplesita ca voi avea 2 copii....ma gandesc la tine Camelia...[:-D] si parca imi revin....apoi ma gandesc ca mai sunt mamici cu 2 copii si taticu...dus cu pluta (adica naviga) si ma gandesc ca gasesc eu cumva sa ma descurc. |
Jo noi suntem in categoria celor cu taticii "acasa", dar am multe prietene cu sotii navigatori, care au 2 copii cu varste apropiate. Sincer, fara ajutor cam greu se descurcau mamicile singure. Nu vreau sa te dezcurajez dar cam asa a fost la ele. Important este sa fiti sanatosi cu totii.
Ca sa va descretesc fruntile, va pun niste secvente cu sora gimnastei noastre. Vizionare placuta!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mihaela77O spune:
si noi putin pe la voi sa dam niste vesti..nu puteam sa nu va spun,mai ales ca mi-ati fost mereu alaturi..
vineri seara la ora 20.05,este o emisiune,pe radio romania international,generatia urmatoare,in care se va vb despre autism,invitati fiind doi studenti care au facut descoperiri legate de autism,si in urma carora au luat un mare premiu in olanda in 2007,si m-au solicitat si pe mine sa vb despre mihaitza si despre problemele cu care ne confrutam,mai ales financiare legate de terapie,iata link-ul cu interviul:
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-f638ada498695b67ad2.zip
nu va zic ce emotii am avut,sper sa f iesit bine!
multa sanatate burticilor si sarcini cat usoare..!
dady68,vladis,ma bucur ca sunteti mai bine si ca v-ati reluat activitatile!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
emaaimee spune:
Cornelia, esti tare draguta cu burtica nu stiam ca esti insarcinata. si Oana tot pe 2 iulie e nascuta. Stefan si Maria sunt tare dulci. multa sanatate lui Stefan.
sta cupilul lipit de mine la propriu, se tot intreaba ce face mingiuta asta, emoticoanele si imi cere un joc la pc.
posibil sa scriu mai des pe DC ca deh, mi-am "recuperat" laptopul de la sora mea daca tot sunt acasa.
vazut pozici f frumoase, va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
CRIXIA spune:
Mami de Lucia, ai o dra adevarata! Am vazut de gratios facea podul!
Jone, nu te mai gandi la greu! Dzeu poate iti va da un copil cuminte, ca sa poti face fata cu 2! Asa sper si eu!
Sunt mamici care au tatii acasa si e la fel ca si daca ar fi plecati, poate mai greu, ca mai mult incurca!
Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Mami de Lucia, ai o dra adevarata! Am vazut de gratios facea podul! Jone, nu te mai gandi la greu! Dzeu poate iti va da un copil cuminte, ca sa poti face fata cu 2! Asa sper si eu! Sunt mamici care au tatii acasa si e la fel ca si daca ar fi plecati, poate mai greu, ca mai mult incurca! Cri mami de Ale ( 2003) & +23 sapt |
multumim pentru aprecieri!
Ai dreptate, de multe ori sunt tatici care mai mult incurca sau nu se implica, si stai si te gandesti ca mai bine erau navigatori, abia nu-i mai vezi "moaca" daca tot este in plus.
Eu am dat gata cafeaua, voi in ce stadiu sunteti?
Va dorim o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jone spune:
eu sunt la ....amestecuri...
cafea, apa, suc
sper sa fie un copil linistit.cu toate ca sunt slabe sperante ptr ca pana acum am avut numai parte de agitatii si culmea din partea apropiatilor.
nu ma asteptam.dar in fine..nu imi ramane decat sa sper ca bbelina e puternica.
vorba mamei mele: "copilul asta vrea sa traiasca!"
sunt un pic cam pesimista azi.pana maine imi trece.
cred ca o inghetata mi-ar ridica moralul :D
pupam
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Ontica Camelia spune:
'neatza!
Eu sunt cu sub nas, mai vine cineva?
Jo are DD grija si le aranjaza pe toate, sigur totul va fi ok si bb-lina va fi cum iti doresti .
emaaime si mandrele mele sunt fascinate de emoicoane, Alex este ff incantata cand vede in dreptul numelui ei .
O zi buna!
1 , 2, 3
iulyp spune:
Neata fetelor. Cami si eu la a doua Dam un cioc?
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile.
Multa bafta tuturor.
CRIXIA spune:
'neatza feteleor! Vin si eu la , doar sa spal cestile
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
ADINUTZA spune:
Neata, stiti vreo reteta de papanasi? Eu am vazut finalul emisiunii mainale de la antena 1 si mi s-a facut pofta
Azi am 2 restante la facultate, una la 2 si una la 4
Si cand ma gandesc ca azi era ziua mea liberaaa...
noi