Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 8
CRIXIA spune:
Dodo da' ce-i cu voi fara somn intr-o zi de we!? Si copii tai au programul Teodorei (Camelia)?
Vremea e buna de plimbare! Lasati curatenia, cele care munciti in cursul saptamnii, si profitati de Soare, lipsa vant....
Eu nu ma simt prea bine, m-am trezit cu ameteli, am mancat, dar tot n-au disparut. Nici somnul n-a fost prea grozav, devine din ce in ce mai greu.
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
Cornelia spune:
Si eu pe aici la a doua cafea , la birou, ca ce sa fac, trebuie sa termin odata ce mi-am propus s aapuc si su sa stau vreo luna acasa ininte de a veni bb.
Nici eu nu dorm bine, Crixia. Am o stare de agitatie in ultimul timp. Plus ca simt nevoia sa "imi pregatesc cuibul" si nu am conditii si timp .
Pupici si multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
crig72 spune:
Pup pentru gravidute!aveti grija de voi
Cornelia superbe pozele!m-am uitat pe ele zilele astea dar nu am apucat sa-ti spun .
Vladis nici eu nu am fost pe faza.Poate ne mai intalnim.noi mergem destul de des acolo.Mariuca adora Trupa Sufletel.Cert e ca si eu ca parinte le apreciez eforturile.
fugim si noi in parc cu bicicleta.va pupam si va dorim un weekend placut!
bettyk spune:
Buna dimineata gasca.nu am mai intrat de ceva vreme,nu am mai scris dar v-am citit printre picaturi.Am fost cam ocupata in ultima vreme, dar sunteti ca o gura de aer cand va citesc. Si cu plecarea sotului meu in voiaj dupa nici trei luni, am fost cam coplesita. ca e tare greu. mai ales ca a venit timpul frumos!!!
Apoi si cu serviciul, mi-am dat demisia si sunt in cautari.sper sa intru mai des de acum. oricum va salut pe toate si va doresc numai bine.
CRIXIA spune:
'neatza!
Gata de plaja!? Cred ca azi preferati ice-coffee
Am avut un we calduros, am fost la pitici,pe faleza; ieri a avut dra un eveniment monden( aniversarea unui prieten). Eu tot ametita(la propriu) am fost, motiv pt care azi m-am prezentat la analize. Nu ma astept la rezultate excelente, dar macar sa stiu ce am de reparat.
Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt
jone spune:
buna dimineata!
pescuitul: plimbat unditele ca era perioada prohibita.
dar am stat la iarba verde, aer curat si am schimbat un pic mediul, ca de stat in curte tot stam.
alex tine secret ca a fost la peste! intreb: de ce pui e secret?
r: "pentru ca nu am prins nimic!"
ce sa mai zic...ne-am trezit la gratar fara cutit, farfurii, sare, paine doar gratarul, lemnele, carbunii si carnea.+toporul care m-a salvat.
daca ma vedea careva cum "portitionam cu delicatete" pieptul de pui...cu toporul!
apoi am asezonat cu...multa bere in lipsa de sare si alte mirodenii.
adica am inecat carnea in bere.
a disparut tot-tot.
gravida (adica eu) a avut grija sa aiba maieutz cu bretelute subtiri si f decoltat sa ma bronzez frumos.
pupici.
si
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Ontica Camelia spune:
Buna!
jo felicitari esti fata descurcareata , te vor mai lua prietenii la iarba verde, sa-i scoti din incurcaturi de genul asta. pentru mica pescarita. Se pare ca sotul ti-a ramas tot virgin la capitolul pescuit, pacat.
bettyk , succes la cautari!
Si noi am ajuns la pitici sambata seara, a fost tragedie la plecare, cand Teo voia sa luam piticii lu' Mazare acasa, ieri am fost la socrii la curte, cand am venit seara acasa mandrele mele erau KO de atata alergatura si joaca, plus bronzul de rigoare.
Va doresc o saptamana super!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
emaaimee spune:
Buna Constanta,
ce bine de voi ca ati avut o vreme frumoasa, aici e un vant/ furtuna acum cateva zile. credeam ca o sa vina iarna: ploaie si tot tacamul.
doar ieri si azi ce a fost mai rezonabil-14 gr fara vaj puternic rau, dar tot a batut bine vantul. de asta mi-a racit si copilul.
azi am gradinarit cam toata ziua. am profitat de ziua "frumoasa". mai am ceva de facut maine(tuns/tratat iarba/plantat si niste seminte/completat pamant/dat cu fertilizer la toate plantele) si cred ca termin. sper sa nu ploua
cupilul mi-e un pic mucos, cu ramasite de tuse. maine avem induction la scoala fetei( in seara asta m-am si vospit sa fiu bela)asa ca ne-am luat liber de la gradi. sper sa ii placa la scoala moacei mele
apoi poimaine incep munca.
va pup, noapte buna
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
jone spune:
buna dimineata!
meniul (de gravida) de dimineata:sandwich, suc de rosii, cola.toate o data [:-D]
apoi nervi la volan cu unu care a intrat pe drum principal fara sa se asigure.
si totusi e o zi frumoasa azi.
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis cornelia, multumesc mult da' cum adik sa nu fie locuri disponibile, macar asa, de ochii lumii, doar pleaca totusi copiii din grupele pregatitoare la scoala, nu? v-am admirat si eu in pozici, pe pitici si burtica de mami curajoasa... mihaela, te cred ca ai avut emotii, incet-incet intri in lumea radio-tv o sa accesez link-ul de acasa, ca nu pot de la serviciu; succes in continuare in tot ce v-ati propus!! cami, bafta la examene! la fel si adinutzei! pe sora gimnastei tot de acasa o sa o vad...la ce instructoare e alex? mi-ati facut pofta cu papanasii ultima oara am mancat la scoicaland, or fi fost facuti de dana? crig, cred ca te-am vazut intr-o zi la mall, dar eram grabita, daca ai vazut o femeie disperata care mima o alergare (ca nu prea imi permite conditia fizica inca) dupa un pitic zapauc, eu eram; ce mai face mariuca? mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
angi,multumesc de sustinere...sincer,nu-mi doresc sa ajung in aceasta lume,dar daca asa imi ating scopurile cu mihaitza,fie...
o zi frumoasa la mamici si pitici,si nu in ultimul rand la burtici!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA