Gasca de Constanta *106*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fiquelle, despre placa ceea ce am sa-ti spun eu nu stiu in ce masura te va ajuta. Imi amintesc ca am turnat-o in dec 2004 si a costat cam 10.000 ron, incluzand betonul, fierul, manopera, cofrajele. Asta pt suprafata de 118 mp. Ar trebui sa stiu cantitatile, dar a trecut ceva vreme si ....

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Jone, deci si voi ati facut "in regie proprie"?
Dar estimativ, cam cate mii de euro ai bagat in casa?
Crix, merci pt ajutor. felicitari pt burtica, ma bucur pt tine.
De celelate fete care aveau burtici ce mai stiti?
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

buna dimineata fetelor? ce faceti?
eu imi beau cafeaua si am intrat sa va salut.am dus fata la gradi. ne pregatim de serbare,dans, poezii,etc.si fiindca termina gradinita s-au gandit doamnele sa le facem pelerine cu toca si la sfarsitul spectacolului, ma rog serbarii, sa le arunce in sus. nici nu ma gandesc ce va iesi. sper ceva frumos.
va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

citat din mesajul lui Fiquelle

Mihaela, cui trebuie sa ne adresam daca vrem sa contribuim cu produse/lucruri pt bazar? As vrea sa donez si eu cateva lucruri.

madalina,pentru a putea contribui la bazarul lui mihaita,trebuie sa iei legatura pe pm,cu kid,initiatoarea bazarului,insa inainte trebuie sa fotografiezi produsele pe care vrei sa le donezi la bazar si sa stabilesti tu un pret,pt acele produse!apoi ii dai un link cu acele poze(webshots,photobucket;unde ai tu cont,daca ai,daca nu,trebuie sa faci)ca ea sa le poata pune in albumul bazarului!
apoi daca cineva liciteaza produsele oferite de tine si castiga,dupa ce face dovada platii in contul lui mihaita,tu trebuie sa ii pui un colet la posta!(daca nu poti ajunge la posta,ma duc eu,asa am procedat si cu produsele oferite de andicu).
multumesc ca vrei sa ne ajuti!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

..noi am avut un sfarsit de saptamana foarte incarcat...incepand de joi....am cunoscut pe plaja o familie din bucuresti care au si ei un baietel de 6 ani,diagnosticat cu autism,si ne-am hotarat sa mergem la tulcea sa vizitam si noi faimosul acvariu,despre care toata lumea vorbeste,intr-adevar este foarte frumos,doar ca parca este cam micut si daca tot am ajuns la tulcea am reusit sa mergem si la manastirea celic dere...a fost o zi plina,vineri ne-am linistit putin,apoi sambata am luat-o de la capat,am fost pana la mangalia,pt ca a fost ziua de nastere a nasei andreei si pt ca tati s-a nimerit sa fie liber,am dat o fuga si pana la tara la socra-meu...(stefanesti de calarasi)...mihaitza a fost in elementul lui acolo,toata ziua a stat afara,in picioarele goale si s-a jucat......am ajuns duminica seara pe la 9 acasa,rupti de oboseala..partea proasta este ca la tara,mihaitza s-a umplut de bubite si se scarpina....
va pun si cateva poze cu noi,facute in acest week-end....
POZE

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu sunt pe aici.
mada, ce mare e alexandru.si sofi ce mare s-a facut.sa-ti traiasca comorile.
gabi, sa traiasca mica crestina.
jo, mai stai potolita ca o sa vezi cum o sa fie bebe.un argint viu.
am vazut si restul pozelor.toate frumoase.
noi am mers in mamaia, putin prin nisip.apa destul de rece.intram in casa destul de tarziu.cu timpul stam cam prost dar va citesc.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Mihaela, multam de indrumare, asa am sa fac! si m-a amuzat coincidenta: eu fac duminica excursie la Tulcea cu clasa mea, tocmai ca sa vedem si noi faimosul acvariu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Mihaela, multam de indrumare, asa am sa fac! si m-a amuzat coincidenta: eu fac duminica excursie la Tulcea cu clasa mea, tocmai ca sa vedem si noi faimosul acvariu!

Mada,este frumos acvariul,incomparabil cu ce avem noi in constanta,insa e micut,eu personal ma asteptam la ceva mai mare!

votati pt o alocatie mai maricica:
http://www.4club.ro/alocatie/

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mada, bine ai revenit !

Acvariul din Tulcea l-am vazut si noi (si Crixia ) si am aceeasi parere ca Mihaela: dragutel, fata de Constanta, dar cam micut si nu te da chiar pe spate (aveam asteptari mai mari). Pe 2 iunie, merge si Maria cu clasa de la gradi tot la Tulcea, la acvariu .

Dodo, Adinutza sa va traiasca micuta crestina!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adinutza, ce fata frumoasa ai!!!! Stam la coada la petit. Sa va traiasca finutza!!! (si noi am botezat luna trecuta...un baietel!!)

Camelia, am vazut pozele de la absolvire si 2 fete cucuiete!!!

Mada, ce mare e Sofia!!! Si Alexandru e un dulce!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput