Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 11
andata spune:
Crixia, multumesc mult pentru grija. Esti o draguta, ca de obicei.
Ai dreptate, trebuie sa stau mai cuminte. Dar am observat o chestie la ceilalti copii. Cand eram insarcinata cu fiu-meu am facut un curs de calculatoare, asa ca acum imi da lectii la orice ora, de la partea de hard pana la cea de soft.
La fii-mea tocmai ma apucasem de o "afacere" MLM, asa ca acum ma sperie centrarea ei pe bani si pe darul de a ii face.
Poate ca bb3 va avea veleitati agricole, sa am si eu ajutor in gradina ![]()
Ontica Camelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Crixia, multumesc mult pentru grija. Esti o draguta, ca de obicei. Ai dreptate, trebuie sa stau mai cuminte. Dar am observat o chestie la ceilalti copii. Cand eram insarcinata cu fiu-meu am facut un curs de calculatoare, asa ca acum imi da lectii la orice ora, de la partea de hard pana la cea de soft. La fii-mea tocmai ma apucasem de o "afacere" MLM, asa ca acum ma sperie centrarea ei pe bani si pe darul de a ii face. Poate ca bb3 va avea veleitati agricole, sa am si eu ajutor in gradina |
Super tari constatarile tale, lasa ca este bun si un agricultor la casa omului.
crig
mica pescarita! Iti sta bine cu parul scurt
.We placut! Sper sa nu ploua zilele astea, ca sa ne putem plimba in voie.
1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
Buna dimineata gasca! salutari tutturor. rusine din partea mea ca intru asa rar. sunt in cautare de munca si alerg si caut mai toata ziua. asta si pentru a trece timpul relativ mai usor si pentru a ma acomoda cu plecarea sotului.
Iar acum copilul ma roaga sa o las in tabara.sunt intr-o mare dilema.pe de o parte as lasa-o, sa invete sa se descurce singurica, pe de alta parte mi-e si un pic teama. mi se pare micuta la cei 7 ani sa plece 10 zile in tabara,asa ca nu stiu ce hotarare sa iau.
Va doresc o zi placuta!
Fiquelle spune:
Buna ziua tuturor!
Ma mai stiti?
Stiu ca n-am mai intrat de fooooarte mult timp...dar iata ca am revenit pe la voi...
Felicitari burticilor!!!! sa fiti sanatoase si voi si printesele mici care acum papa degetelele in burtici.![]()
Eu am avut un an destul de incarcat, cu doi copii si serviciu, dar si trist-mama mea bolnava grav
...
Voi pune poze sa vedeti ce domnisoara si ce baiat mare am!
intrebare pentru fetele care si-au facut casa: cam cat v-a costat turnarea placii peste parter? (cu materiale, transport, mana de lucru)...astept orice informatii, aproximari etc
Va pup, sper sa mai intru. Sunt ocupata....foarte ocupata, si uneori nu am starea de spirit necesara...
http://good-times.webshots.com/album/565461998juPOsZ?vhost=good-times
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Gabi sa va traiasca mica crestina
, sa fie sanatoasa si norocoasa. Era superba cu palarioara ei, cocheta din cale afara.![]()

Mada bine ai revenit pe aici, ce au crescut copilasii, Alexandru deja sta la olitza
.
Sa creasca mari si frumosi. Sanatate tuturor!
Despre constructii, din pacate nu-ti pot da relatii.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
Buna dimineata!
Ce zi super....
Cami...cum a fost party de sfarsit de facultate??Ms inca o data pt.plimbarea cu bibica...saracuta cu mine nu are sanse dupa amiaza...

Crisina, sa-ti traiasca frumusica...Atat de frumoasa si frumos a crescut...inca mai am fluturasi in stomac cand ma uit la ea ...amintindu-mi prin ce ati trecut....
Doamne-ajuta ca s-a terminat totul cu bine...Si tu arati bine-bine cu parul mai inchis la culoare....mi-e dor de voi...sper ca acum cu timpul asta frumos sa reusim sa ne vedem ca ...pe timpuri..![]()
Madalina, bine ai revenit...scumpi tare copiii si au crescut mama-mama....pe Sofia nici n-o mai recunosteam daca o vedeam live
...Spor la construit casa...nu stiu detalii despre ce ai intrebat....poate Crixia sa-si mai aduca aminte...
Gabi/Adina...felicitari pentru crestinarea Isabelei...sa va traiasca nmare si sanatoasa. sa va bucurati de toate realizarile copiilor vostrii
(ieri dupa amiaza abia am venit de la Baneasa dfe la un party de 18 ani(majorat)....super -super....cu niste gazde impecabile...altfel nu va ratam!)
Hai fetele..la
!
Tania cu
Andreea(14 sept'96) si
Bianca
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita![/blue]
Fiquelle spune:
Neata!
Sunt la cafea, deci...am cateva clipe libere...
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa!
Mihaela, cui trebuie sa ne adresam daca vrem sa contribuim cu produse/lucruri pt bazar? As vrea sa donez si eu cateva lucruri.
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Eu cafeaua am dat-o gata de mult, acum "cica" invat pentru un examen pe care il am dupa-amiaza, dar citesc si tot nu-mi intra nik in cap.
Tania cu placere, sper sa mai putem face plimbari cu Bianca. Eu i-am promis ca o vom lua sa se joace cu mandrele, si sa o iei de la noi, nu de la gradi. Detaliile le stabilim la telefon
. Party-ul a fost plin de emotii din partea noastra dar si a profesorilor, am facut poze, am servit tort, sampanie, a fost frumos.
Am pus cateva poze de la cursul festiv si poze recente cu fetele.![]()
edit pentru 
, tortul nu a fost bun, da deloc ![]()
, sa nu poftiti..., sau mai bine sterg poza?![]()
![]()
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jone spune:
noi am facut acu 3 ani. o sa caut in hartii sa iti zic macar estimativ.
dar un singur lucru: nu accepta beton intors la lopata. cumpara cu cifa ca e calitativ mult mai bun decat cel facut in curte.
suna la comcm constanta sau la statia de betoane agigea.si intrebi cat e o cifa de beton plus transport.
sa ai grija sa pastrezi factura, certificatul ala de calitate si cica dupa 28 de zile tre sa dai o fuga de undel-ai cumparat sa iti maidea o hartiuta ca e betonul conform (ei pastreaza probe).
de hartiile astea o sa ai nevoie la finalizarea constructiei la "cartea constructiei".
mana de lucru...aici nu mai stiu ca preturile s-au mai schimbat.dar negociaza la sange.si eu am luat muncitori fara sa le dau mancare, bautura.au fost din astia si ne-au mancat sufletul.
la interior am gasit echipa care a cerut o ora pauza sa se duca la masa.si eu le dadeam cafeaua. dar un singur rand rar 2.si rar apa minerala.
pupam pe toate doamnele.
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
ADINUTZA spune:
Am pus cateva poze:http://family.webshots.com/slideshow/572187960XMFfOh;jsessionid=abco_nDbrPnRebYFdVtfs
Diseara sunt de munca
dar de maine in concediu pana pe 18 iunie![]()
noi
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei pe DC