Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
'neatza!
Ce faceti in zilele astea mohorate? Eu as dormi nons-stop.
Merg sa-mi fac "drogul" zilnic
poate ma mai trezesc!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
'neatza si de la noi, fara drog !![]()
Ieri am zarit soarele un pic, speram sa fie o zi insorita ( ma obisnuisem asa) si m-am aventurat sa-i spal toate lucrurile de vara Alexiei. Le-am bagat mai mult ude in casa.
In rest eu nu fac mai nimic, ma misc ca un melc, ma feresc de aplecari. D'aia m-a gasit ordinea prin dulapuri, imi fac de lucru.
Am luat rezultatele analizelor...proaste, normal, ca nu degeaba am ameteli. Ne facem noi mari !![]()
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+24 sapt 
jone spune:
neata!
arat cam asha:
!
fiica-mea a considerat azinoapte ca are nevoie de dragostea materna....si de la ora 3 am dormit ingramadite intr-un pat de o persoana.de fapt ea a dormit fericita la caldurica de tzatzi, eu....motzaiala.
acu sunt cheauna de cap si cu chef de scandal.![]()
asha-asha crix baga tare la facut ordine ca nu poate sa mai astepte!eventual sa iti mai dau idei ca poate esti in pana:
vezi ca in perioada asta gravidele au chef/pofta:
1.de sters geamuri urcandu-se pe scari/scaune instabile.
2.de mutat mobile prin casa ca nu da bine cum stau de ani de zile
3.de scuturat covoare ca de! ele sunt 2 in 1 si au putere dubla.
4.si nu in ultimul rand au pofta de varuit/vopsit.
5.de sapat in gradina.
si lista poate continua
eu aseara eram bagata sub chiuveta.de ce? ca sa repar scurgerea ca era musai sa umblu la ea ca numai pe mine ma cunostea [:-D]
asha ca imaginativa 1,8 m inaltime si latime cam 1 m totul bagat sub chiuveta.
intrebare: unde era burtica?![]()
pupici
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Ontica Camelia spune:
Mai, mai, mai ce
harnicutze avem noi aici
, spor la treaba dragelor, invatatii pe bb-lshi sa fie harnici din burtica
.
jo interesante idei, cate din ele le-ai pus in practica? ![]()

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Jone, nu ma considera asa harnica! Sunt lecuita de la prima sarcina. Sa va spun... m-a apucat stersul geamului din dormitor, pe toate partile, sus-jos...si am varsat ligheanul cu apa, deja era noroi, ca spalasem fereastra. Nu facusem destula treaba, asa ca am luat covorul si l-am spalat. Covoras, era de 1,5 x 2m....eu in genunchi in fata cazii, burta sub cada(teoretic, ca nu incapea)...seara cine era sa ia bataie, la propriu, sotul mi-a tinut o teorie mai ceva ca unui copil!
Acum sunt cuminte, doar am mutat hainele dintr-un raft in altul.
Stiu ca vrem sa ne pregatim cuibul, ma mananca, recunosc, dar ma abtin.
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+24 sapt 
Ontica Camelia spune:
Buna!
Ce mai faceti?
Eu am baut cafeaua si ma pregatesc sa merg la "distractie"
= cursul festiv pentru incheierea facultatii
.
va povestesc cum a fost la intoarcere!![]()
O zi buna, week-end placut si insorit!
1 , 2, 3
(5 aug 2007)
jone spune:
eu...trezit cu chiu cu vai ca alex iar a considerat ca peste noapte are nevoie de dragoste materna.
apoi un pic de teren, apoi la sediu, lins o inghetata, papat un mar, acu beau 2in1 cam rece dar merge.
jo
,
si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
andata spune:
Jone, buna lista ta. Am incercat punctul 5, dar doar de pus un rand de rosii. Si dupa ce am suflat ca o locomotiva pentru 14 -16 rasaduri, dupa 2 zile le-a mutat socru-meu ca cica nu stateau bine unde le pusesem eu.
Dar idei mai am, ca trebuie sa iasa bebina cu veleitati artisto-cultural-gospodino-agricole, nu?
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Jone, buna lista ta. Am incercat punctul 5, dar doar de pus un rand de rosii. Si dupa ce am suflat ca o locomotiva pentru 14 -16 rasaduri, dupa 2 zile le-a mutat socru-meu ca cica nu stateau bine unde le pusesem eu. Dar idei mai am, ca trebuie sa iasa bebina cu veleitati artisto-cultural-gospodino-agricole, nu? |
si eu zic ca trebuie sa stai cuminte! Instinctul de amenajare a cuibului e mai mare decat grija fata de tine, de bb?!
La ceaiul de la ora 17 ne primiti?!
Azi am avut mandra acasa, s-a trezit la ora 10, deci nici gnad de gradinita. Aseara a adormit cu max 1 ora intarziere, dar cred ca fac ceva ei la gradi si o pacalesc pe doamna ca dorm, ca prea lata a cazut aseara si dimi n-a fost chip s-o trezesc. Vorbeam cu ea si nici sa raspunda nu putea, era mult mai puternic somnul...am renuntat
la targ ati fost?
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+24 sapt
crig72 spune:
Cris am fost eu azi la complex dar nu am gasit nimic interesant.am intrat si la parc dar am iesit rapid ca Mariuca nu a rezistat in mirosul de mancare.
am incarcat si eu cateva poze
http://family.webshots.com/photo/2101529430101878694DHMQPV
weekend placut tuturor!