Gasca de Constanta *106*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Camelia multumim pentru ca ne-ai fost alaturi;

multumim pentru gandurile bune.

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI!!!! SA TRAITI CU NUMELE, TOATE ELENELE SI TOTI CONSTANTINII!!!!!! Sa fiti sanatosi.
Camelia, sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii.

Tania, multa sanatae si multa fericire alaturi de sotul tau.

Oauuuuuu. Am avut de recuperat cititul de pa pagina 5.Asha ca: am reteta de papanasi super buna. Daca mai ai pofte Adinutza suna-ma.
NU fac eu papanasi la Land ptr ca eu lucrez in sala.
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la biserica macar, dar nu am fost in localitate, nasi mei au avut majoratul la fata. Am fost la Baneasa unde am pus umarul la treaba si la distractie. Tot acolo am definitivat dansul pinguinului.Ne-am intors duminica seara acasa rupti de oboseala, dar obositi frumos. Ash putea spune ca mai vreau.

Spor la pregatiri si distractie frumoasa diseara, poop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cornelia:

Mada, bine ai revenit !

Acvariul din Tulcea l-am vazut si noi (si Crixia ) si am aceeasi parere ca Mihaela: dragutel, fata de Constanta, dar cam micut si nu te da chiar pe spate (aveam asteptari mai mari). Pe 2 iunie, merge si Maria cu clasa de la gradi tot la Tulcea, la acvariu .

...si Sofi are excursie la gradi si am vrut sa merg si eu cu ei, dar am fost refuzata categoric

Felicitari sarbatoritilor zilei de azi, sa traiti cu numele!

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Constantin si Elena! sa fiti sanatosi si voiosi!

Multumim pentru urari!

Tania, Alina sa fiti fericite alaturi de sarbatoritii vostrii!
Gabi cu placere !

La noi la gradi se organizeaza excursie pe 1 iunie la padure la Comorova! Alex a fost si anul trecut, a fost foarte incantata. copii au fost insotiti doar de educatori si personalul auxiliar al gradinitei.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Neata Constanta!
In primul rand La multi Ani! urez tuturor celor care si-au sarbatorit numele ieri, sa aveti parte de multa sanatate.
Noi avem pe 12 iunie carnaval. Fetita mea o sa o intruchipeze pe vacuta Mura. Intrebarea e are cineva costum de vacuta si vrea sa il imprumute o zi, doua? Sau stiti aici in C-ta de unde putem imprumuta?
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor si micutei crestine Isabella!

Imi pare rau ca nu am vazut pozele postate in ultimul timp, nu am acces de la munca, mereu imi propun sa mai intru si de acasa, dar normal ca nu apuc...

Suntem iar virusati, copilu' mic si eu,vad ca nimic din ce i-am servit si iarna asta nu are efect, acum am fost la orl-ist si i-a dat isoprinosine, pe asta chiar nu l-am incercat pana acum

In alta ordine de idei, ne-am hotarat sa schimbam masina, deci trebuie vandut matizul, ce ma fac eu fara buburuza mea , daca mi-as permite sa tin doua masini, n-as renunta la ea...asa ca, daca sunteti interesate, dati-mi un semn.

iulyp, uite aici un costum mai accesibil la pret pt vacuta mura

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Camelia felicitari pentru absolvire!ti-am admirat si printesele.Asa de mult imi place tinuta pentru cursul festiv incat pana si Mariucai as vrea sa-i fac la final de gradi.Multumesc de compliment!
De curand am fost si eu la un curs festiv la academie.tare mult mi-a placut.
Tania poate toata vara reusim sa ne vedem.vorba ta ..ca altadata.poate ajungem si noi la Scoica Land in Mamaia ca de cand sunt in Constanta n-am ajuns inca sau..pe insulita.si inca ceva..intre timp mi-am schimbat culoarea ma schimb si eu dupa cum bate vantul..hihi
Dana dansul pinguinului l-am vazut de curand la o nunta.e la moda nu?
Fiquelle poate reusim sa ne vedem maine
acum plecam la inot si apoi pe plaja cu zmeul
pup si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Toata lumea a lipsit duminica! Foarte frumos! Speram ca v-ati distrat!

Noi am ajuns la o iarba verde sambata, unde copila si tati s-au simtit ff bine, iar eu am suportat. Mi s-a parut cald, m-am mutat cand pe scaun, cand pe patura, dar nicaieri nu-i ca in fotoliul meu.

In schimb racoarea de duminica pt mine a fost supeeer!
Zuzica mea a primit o trotineta si de dragul ei am stat ieri ff mult afara. Seara am trecut pe la tatal meu la curte si a profitat de trotuarul lui bunicu. La un moment dat s-a plictisit si s-a urcat in masina lui tata, care era parcata in curte. Bunicu' a fost inspirat si a luat cheile masinii, dar zuza s-a gandit sa traga de maneta de viteza...si asa a plecat masina din loc vreo 2 metri si s-a oprit in zidul casei! S-a speriat ff tare soferita, nu a certat-o nimeni, dar ea s-a speriat de impact. La intoarcere il ruga pe tati sa-i arate unde este frana, ca sa stie data viitoare!
...asa ca, sapt asta avem subiect circulatia rutiera!

Va pupam!

Cri mami de Ale ( 2003) & +25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Toata lumea a lipsit duminica! Foarte frumos! Speram ca v-ati distrat!

Noi am ajuns la o iarba verde sambata, unde copila si tati s-au simtit ff bine, iar eu am suportat. Mi s-a parut cald, m-am mutat cand pe scaun, cand pe patura, dar nicaieri nu-i ca in fotoliul meu.

In schimb racoarea de duminica pt mine a fost supeeer!
Zuzica mea a primit o trotineta si de dragul ei am stat ieri ff mult afara. Seara am trecut pe la tatal meu la curte si a profitat de trotuarul lui bunicu. La un moment dat s-a plictisit si s-a urcat in masina lui tata, care era parcata in curte. Bunicu' a fost inspirat si a luat cheile masinii, dar zuza s-a gandit sa traga de maneta de viteza...si asa a plecat masina din loc vreo 2 metri si s-a oprit in zidul casei! S-a speriat ff tare soferita, nu a certat-o nimeni, dar ea s-a speriat de impact. La intoarcere il ruga pe tati sa-i arate unde este frana, ca sa stie data viitoare!
...asa ca, sapt asta avem subiect circulatia rutiera!

Va pupam!

Cri mami de Ale ( 2003) & +25 sapt

Aha! Deci va fi si o data viitoare , inseamna ca se impune putina...instruire in aceasta directie! Lasand gluma la o parte sper sa se fi speriat suficient cat sa nu mai umble la cheile uitate in contact. Bine ca nu a fost mai grav!
crig multumesc!
vladis sanatate, sper ca v-ati revenit!

Noi am tinut-o intr-o distractie incepand de vineri. Vineri seara am fost la banchetul de absolvire, sambata la ziua finului, ieri am fost la socrii la curte si pe seara am iesit la o pizza, sa ne mai sarbatorim inca odata Elena.

Va doresc o saptamana linistita!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

crixia, da' ce veleitati de soferita are fata bine ca era in curte... patania voastra imi aminteste de replica lui vlad, care tot auzind discutii despre noua masina, ne intreaba foarte serios:" ce masina imi luati? sa stiti ca eu conduc doar volkswagen"

in sfarsit, am reusit in we sa vad pozici de fete frumoase o mica pescarita si mami "colorata", proaspata absolventa si pitici de Fiquelle; pupici tuturor!

Citat:
vladis sanatate, sper ca v-ati revenit!

eu mi-am revenit, copilu' mic nu, maine mergem la control, dar dupa cum evolueaza, se pare ca nu scapam fara antibiotic nici de data asta

si parafrazandu-l pe caragiale: intalnire, da, dar sa stim si noi

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput