Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Mai postez o data si gata ptr azi.
Candida este acelasi lucru cu fungus si se gaseste in mod normal in organism pe trac\tul digestiv. Cand se produce disbioza (adica se dezechilibreaza balanta de bacterii din sist digestiv) candida creste excesiv si poate crea tot felul de probleme. Exista tratanment antifungal dar din cate am citit eu nu are efect extraordinar fara dieta si probiotice.

Gata inchid calculatorul si incerc sa ma extrag de pe canapea sa vad daca ma pot misca ... am 34 de sapptamani si cateva zile si nu mai suport dar ma gandesc cu groaza cum va fi dupa ce se nasc gemenii. Apropo, nu stiu daca v-am spus ca asteptam baietel/fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cata, ma bucur mult ca ai reusit sa intri si sa ne mai scrii despre voi, chiar daca nu toate vestile sunt bune. Imi pare nespus de rau de Erik, ca a fost atat de bolnavior. Mi s-a zbarlit parul cand am citit de transfuzii de sange, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ati trecut! Slava Domnului ca acum sunteti bine si ca Erik se reface asa de bine si de repede. Poate da Dumnezeu si se infirma totusi diagnosticul initial.
Cat despre sarcina, in primul rand felicitari pentru pereche! Cat de frumos trebuie sa fie! Imi pare rau ca ai o sarcina grea, dar mult a fost, putin mai e. Si sunt sigura ca dupa ce-ti vei tine puii in brate, toate suferintele din perioada sarcinii vor fi uitate!

Gabitzica, la multi ani fericiti! Poate reusesti sa intri si sa ne mai povestesti de voi, in special de Ioana!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Xandrutza, am in plan sa fac niste oua umplute si ma tenteaza sa incerc sa-i fac in forma de soricei, ca in pozele tale, sa vedem daca imi iese ceva. Apoi, de pe blogul dat de tine as vrea sa incerc reteta tunisiana de peste cu Harissa , suna taareee bineee iar de imagini nu mai spun, imi lasa gura apa. Iar ca desert as vrea sa incerc mini-tortuletele cu mandarine date de Monique. Sa vedem ce mi-o iesi...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Eunice, imi pare f rau de problemele de sanatate pe care le are Toma. In privinta bonei te cred ca e groaznic sa constati tu ca i-a dat copilului doza ptr 24 de ore in numai 8 ore. Cred ca o solutie er fi sa-i faci un grafic care sa-l pui pe frigider si sa bifezi tu ora si cantitatea de medicament data si sa faca si ea la fel. Eu n-am bona dar l-am avut pe Erik la childcare si acolo asa aveau. Trebuia sa semnez in fiecare zi ca am luat la cunostinta la ce ora au dat ele medicamentul.
Apropo, si Erik a luat prednison. Mare rahat de medicament!! Erik parca innebunise de la prednison (corticosteroizi adica, era on drugs! saracul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Haideti la , mamici!

Ce odihna, ce relaxare, ce vreme de vara!

Lexi, sper ca nu te-ai razbunat tare pe bucatarie.

Am citit despre uleiul de peste... Vad ca stiti mai multe decat mine in privinta lui. Se poate da si la un copil sanatos? Ajuta la ceva? Eu am oprit sa-i dau vitamine Mariei.

Cata14, sarcina usoara in continuare. Fetita o sa fie rasfatata de 2 fratiori.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....

Nu am reusit sa citesc nimic din urma.Noi am ajuns acasa aseara terminati de oboseala.

Vineri dupa ce i sa facut TC sa constatat ca aeratoru se mutase si lichidul in loc sa se dreneze se aduna mai mult in spate....sambata dmineata la bagat la sala pt a scoate lichidu si a pune un alt tubulet....Bibi avand anestezie 2 zile la rand a fost foarte mofturos....abia ne-am inteles cu el.
Aseara toata noaptea a plans.Off....cand zic ca e bine,,,apare mereu cate ceva.M-am saturat.
Partea buna e ca oasele nu sunt afectate.

Va pup si revin mai dupa\amiaza.

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neatza!
Intrasem sa ma mai vait si eu de fi-miu cu care nu ne mai intelegem deloc, a devenit f rautacios si gelos cred.
Dar cand vad cat de incercate sunt unele mamici imi piere cheful de vaitat si ma gandesc cat sunt de fericita ca am doi copii sanatosi, cu toti mucii din dotare de care nu mai scapam (bat-o vina de cresa).
Legat de E-coli, am descoperit si noi ca si Rares are si se pare ca asta era motivul ptr care se vaita mereu de burtica, i-am facut si Mirunei coprobacteriologic si are si ea (era inevitabil la cat o pupa Rares numai pe gura si o linge de mama focului). Rares deja a facut tratam cu antibiotic si am refacut analiza (asteptam rezultatul), desi se mai vaita de burtica dar mai rar. Mirunei urmeaza sa ii fac tratament. Nu am reusit sa ii dau pe perioada tratam cu antibiotic si biotics, nu a vrut sa il bea. Mai rau este ca nici nu mai mananca iaurt, lapte, branza rar.
Fetei pot oare sa ii dau la 3 luni biotics cand ii voi face tratamentul cu antibiotic?
Roxana, poate ca este bine ca analizele nu au iesit tocmai bine, macar mai aveti sperante ca dupa ce tratati va fi mai bine. Multa putere sa treceti si peste asta.
Andreea, imi pare rau sa aud ca urechiusa lui bibi tot nu este bine. Sper sa rasara soarele si pe strada voastra cat de curand.
Cata, sarcina usoara in continuare. Nu stiu cum ai rezistat si gravidutza si cu atatea probleme. Multa sanatate lui Erik. Mai scrie si pe aici despre tratamentele de imunizare. Ce este cu uleiul de somon? Ma intereseaza si pe mine ce pastilute cu omega ii dai, Rares nu prea mananca peste si mai nou nici lactate. Tu ai un ajutor acolo sau te descurci singura? Oricum va fi tare greu cu 3 copii mici in casa. Eu o am pe mama si tot mi se pare din ce in ce mai greu, iar fata este suuuuper cuminte, uneori uit ca este in casa copil mic, dar face Rares cat 10.
Gabitzica, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.
Fetelor va urez o saptamana usoara.
Mii de pupici.

PS: dupa ce 2 luni jucaria primita de la matusici a fost a lu Rares, de vreo 2 saptamani a ajuns si pe mana beneficiarei de drept si este tare incantata, dar trebuie sa ii invart eu mereu de un pestisor ca sa cante ca altfel matza mea e lenesa si nu se uita la ea.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Off, mexxa, nu pot sa cred ca iar aveti probleme! Sper din sulfet sa le depasiti cu bine!
Tanima, multa putere iti doresc sa te descurci cu Rares. E bine totusi ca te ajuta si mama ta!
Xandrutza, am uitat ieri sa trec la meniul pe care ti l-am scris, rulada de cascaval cu sunca.
Gety, abia weekend-ul asta care vine am de gand sa ma razbun pe bucatarie! Weekendul asta am lancezit, am avut o vreme nasoala rau si am vazut pe net ca o sa fie toata saptamana asa.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Ce-i cu absenteismul asta, mamici? Pe unde umblati? Hai, la raport ca acusi ma supar si incep sa strig catalogul si sa pun absente nemotivate!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare, tuturor!

Lexi, si la Bacau a inceput de o juma' de ora sa "toarne cu galeata!" Am intrat pe net...si am vazut cum ca va fi vremea asta de cacao toata saptamana si...o parte din saptamana viitoare... (am vazut prognoza pe 10 zile...)......Asa ca...ma aliniez si eu la...!...Si ce vreme de vis am avut in weekend.... WAAAAAU!!!! Am simtit ca a venit vara...si acum...

Felicitari pentru bunatatile pregatite in weekend!

Te-ai antrenat pentru saptamana viitoare?! ...Ai spus ca atunci te vei razbuna pe bucatarie...Pai...scumpo, de ZIUA TA, asa vrei sa petreci?

Andreea, ...multa, multa sanatate lui Bibi! Si voua multa putere, incredere si speranta!

O saptamana placuta tuturor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput