Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 9
iuliapapusa spune:
Selene, ce pacat ca ai cazut.Imi pare foarte rau atat pentru tine cat si pentru bebe.Ma rog sa fie totul bine la control si eco.Te
pe tine si bebe scump
+19
biaz29 spune:
Selen, te inscrii in clubul cazatoarelor. Ai mare grija de tine si de bebe! Sa auzim ca sunteti bine de tot.
Iuliapapusa, mult succes azi la consultatie. Asteptam cu nerabdare sa ne spui ca e bine.
Si tie Monica, mult succes! Vrem toate amanuntele: ce culoare aveau asistentele, a cata usa ai intrat, in ce parte era dulapul cu medicamente.
Stii tu, chestii dintr-astea foarte interesante. ![]()
![]()
![]()
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Ancutzam, mie pt gat mi-a dat propolis cu vitamina C...ma gandesc ca astea n-au ce rau sa faca, si vitamina C te mai si pune pe picioare........ Kiki 21+ cu ursulica noastranunta 9 luni |
Selen80 am vrut sa-mi iau ieri vit C si farmacista a citit prospectul si a zis ca mai bine sa cer sfatul medicului. Propolisul stiu ca e f bun si de obicei eu iau o ligurita de miere de albine cu propolis dimineata dar uite ca tot am racit. Oricum merci de sfaturi.
Cred ca pana la urma moni_iulia avea dreptate in legatura cu farmacistele dar asta este daca pana mine nu-mi revin ma duc la dc de fam.
18+
crissa.81 spune:
doresc la toate burticutele o sarcina usoara si fara probleme.D -zeu sa aiba grija de noi si sa avem bebei sanatosi.
14 plus
ancutzam spune:
selen80 sper ca acea cazatura sa nu fi afectat pe bebelina ta si sa fiti amandoua sanatoase.
iuliapapusa sper ca si la tine totul sa rezolvat si esti mult mai bine si burtica nu te mai doare iar bebe e f bine la tine in burtica.
18+ cu bebe scump 
biaz29 spune:
Memoria mea scurta tot avea un beculet aprins ca nu am raspuns cuiva.
devylla, imi pare rau pentru ca nu am raspuns mai devreme. Iti multumesc mult ca te-ai oferit cu absorbantele; esti o draguta de zile mari
. Totusi, cred ca e cam departe sa le trimiti de acolo. Ar costa mult taxele postale. Eu am prieteni si rude atat in Spania cat si in Italia asa ca as avea de cine ma ruga sa-si faca mila sa-mi trimita, numai ca eu as fi vrut sa-mi cumpar singura de aici din tara, daca se gaseau.
Oricum, iti multumesc inca o data. 

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
selen80 spune:
Pai mie dr gineco mi-a prescris propolis cu vit C, nu l-am luat de capul meu...banuiesc ca stia ea ce face...
cu farmacistele am patit-o si eu, asa ca eu m-am hotarat sa nu le mai intreb nimic, cer produsul si gata ![]()
ufff, dr mea nu este azi la cabinet si nici la spital, tb sa gasesc pe altcineva urgent....ca mi-a zis la tel ca ar fi bine sa fac un eco, ca e risc de dezlipire placenta, contractii, sangerari
deocamdata nu am dureri (decat de coloana, dar astea le suport, numai sa fie ursulica bine
), sper sa nu apara intre timp, sa reusesc sa merg la eco, si sa ma pot bucura si eu de mini-vacanta (ca am mai dat si o gramada de bani pt zile
deci tb sa ma distrez de toti banii
)
multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine 
21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
mary_07 spune:
Am gasit unul dintre site-uriChiloti de unica folosinta
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,