Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 10
coras spune:
buna fetelor, nici eu nu apuc sa va citesc decat pe sarite, sunteti fff active![]()
Se vorbea despre teste eu nu am facut DT numai TT la care, sincer, nu mai imi aduc aminte nici o cifra doar ca e ff bine asa mi-a zis dr, nici nu m-am mai uitat pe foaia aia de atunci.In schimb la fiecare 2 luni tre sa fac igm de toxo si rubeola pt ca nu le-am avut si nu am anticorpi deci azi iar am decartat, da fata sa fie sanatoasa.
Mi-a miscat de Paste de atunci nimic, de vreo 2 zile insa, cand vorbeste tac-su cu ea parca vibreaza simt vibratii mai jos de buric si niste zvacnituri
nu va spun cine e cel mai mnadru.....
In rest cresc ca o paine am luat vreo 7-8 kile nu ma mai cantaresc apana la 20 de sapt ca ma apuca spirochetii!!!
Va pup si azi, ca nu prea ama treaba la serviciu, o sa va mai citesc si eu.
16+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
adela2006 spune:
selen80 de ce nu mergi la urgenta ? spui ce s-a intamplat si ca vrei un eco , parca au mai fost fete care au facut asa , hai ca o sa fie bine 
biaz29 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
raluk16 spune:
Buna dimineata!
Iulia, ma bucur ca esti mai bine si abia astept sa vad ce zice doctorul
Bia imi pare rau ca iarasi ai probleme. Du-te si intinde-te putin. Nu meritam nici noi, nici munca ta asa un sacrificiu din partea ta. 
Fetelor, spuneti-mi si mie ce e cu chiloteii de unica folosinta? Sunt ca un scutec sau inauntrul lor trebuie pus tamponul respectiv? Sunt doar niste chilotei normali pe care nu-i mai spalam?
Referitor la astea de supt pentru gat, a spus ceva foarte important vik in capitolul trecut cred. Sa aveti grija ca majoritatea contin si antiinflamatoare (poate chiar ibuprofen care nu e indicat in sarcina) sau chiar antibiotic. Mergeti inainte cu miere si propolis. Nu stiu alea vechi de tot ce contin (fenosept si faringosept) dar de exemplu la strepsils si gama asemanatoare stiu ca au si prostii.
Adela sper sa nu gresesc, cred ca tu ai zis de echinaceea. Eu am luat un pic de echinaceea dupa ce am cautat pe net si am vazut ca e printre putinele plante fara risc in sarcina. E drept ca eu dau search in engleza ca sa gasesc studii stiintifice direct, nu articole de pe site-uri de gravidute. Oricum, nu am facut exces, pentru ca stiu ca si plantele sunt niste droguri pana la urma... Nu sunt inofensive. Oricum, sper ca daca ma auzi spunand ca iau ceva si tu banuiesti ca n-ar fi indicat, te rog sa imi spui. Ca poate uit si eu sa caut pe net informatii despre unele lucruri care mi s-ar parea in regula. Numai asa putem sa invatam. Multumesc mult.
Distractie placuta fetelor care pleaca undeva. Eu maine am intalnirea de 10 ani.
selen imi pare tare rau de patania ta. Sper sa fie totul in regula. Asteptam vesti.
15+
biaz29 spune:
Da, Crissa, trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa nu mai fie moderate si noi sa te putem citi in timp real. Altfel, grupul scrie mult si nu ne mai intoarcem sa vedem daca au mai aparut alte mesaje intre timp. Scrie-ne despre tine, orice vrei tu.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
ancutzam spune:
Marci selen80 cred ca voi cumpara si eu maine ca azi sunt acasa si farmacia e la distanta mare de mine poate imi va cumpara sotul cand vine diseara. Pana atunci incerc sa ma descurc cu ce am in casa. Faza e ca farmacistele la care merg eu de obicei stiu ca sunt gravi dar gasesc eu o solutie trimit o colega si se rezolva problema.
sper sa treaca si durea la coloana iar bebelina ta sigur e bine poate doar ai leganato un pic cand ai cazut
. hai fii optimista ca totul va fi bine
18+ cu bebe scump 
kiki_cri spune:
Crissa, bine ai venit!Am vazut ca te-ai si pus pe treaba si ai scris cele 10 mesaje
f bine ai facut!
Selen, si eu am luat vitamina C cu propolis!Am inteles ca e ok vitamina C...si acum bine ca mi-ai amintit chiar am mai luat una ca parca am nasul umpic infundat.Tantum verde nici eu nu am vrut sa iau deloc ca am citit si eu ca nu e indicat in sarcina sau ceva de genul.
KIKI
18+ cu 

coras spune:
aaa mi-am editat profilul am 18+

18+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!
unombun spune:
eu am cerut astazi invoire pentru ca ...nu rideti e foarte cald la mine la serviciu,sint geamuri de termopan,dar nu de astea normale,unele mai ieftine a caror rama culeg parca toata caldura,sintem si pe partea cu cald,ziua ieri erau 40 grade in cemera.Eram transpirata toata si pe sub haine si in cap,umflata la picioare si azi noapte n-am pre dormit datorira efortului fizic.Daca inainte rezistam,cu bebi o sa stau in concedii ca doar il iubesc.Daca dadeam drumul la geam,era curent,cind intra cineva,de nu puteam sta.Mai incolo se va da drumul la aer conditionat si atunci nici atit nu vreau sa stau la 16 grade,cit va fi,ca sa se poata respira,8 ore.Ca de la aer am facut intrecut anexita si am luat pastile ptr.tratament.
Inca mai scriu ce a spus ieri doctorita la eco,ca pe un aparat bun,cu un doctor bun se vad toate cele,de nu mai e nevoie de tt si dt si amnio...Am gasit o doctorita crestina care nu face avorturi si nu sperie asa rau oamenii,din pacate ..are numai cabinetul dinsei dotat cu de toate,lucreaza zilnic,dar nu e la maternitate.
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adela2006 selen80 de ce nu mergi la urgenta ? spui ce s-a intamplat si ca vrei un eco , parca au mai fost fete care au facut asa , hai ca o sa fie bine ![]() biaz29 ![]() va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 22+ cu razvan andrei POZELE NOASTRE![]() |
sincer nu am incredere in orice medic, si nu stiu pe cine nimeresc la urgente....s-au auzit destule povesti de graoza despre spitalul judetean din Ct incat sa nu-mi doresc vreodata sa ajung aici la urgentze

de aceea ma gandesc sa ma mai interesez pe la cunostinte si sa ma duc la cabinet la un medic de care sa stiu ca e ok....si ca se va comporta uman cu mine, ca doar platesc consultatia, nu?
21+ cu
ursulica noastranunta
9 luni