Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citeam ceva despre repetarea analizelor la care nu am iesit imunizate....eu nu am iesit la nici una, dar nu m-a pus dr sa le repet pana acum...ufff!!Cum o fi bine?

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Selen,daca esti in relatii foarte bune cu medicul tau, suna-l(o) si roaga sa te trimita la cineva acum, in situatie de urgenta. Explica-i ca esti ingrijorata si ai aprecia mult ajutorul sau. Nu cred ca te va refuza.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

biaz,de cite ori citesc mesajele tale ma linistesc si eu,nu numai fetele carora le este adresat mesajul.Ai tot timpul cuvinte linistitoare,la obiect,esti echilibrata.Stiu ca esti psiholog-am citit in trecut-sa o tii tot asa,ne linistesti si ai un cuvint bun pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

crissa bine ai venit! scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare! sarcina usoara! te rog sa ne dai si data ta de nastere si ultima mensturatie pentru a completa pe listuta.

alex te trec eu cu titiza.

selen uff .. si tu brutus .. imi pare tare rau de cazatura, si eu am patit-o .. cum mi-au spus si fetele atunci, bebe e bine protejat .. in schimb, vai de fundutul tau. eu zic sa mergi la o eco. eu am fugit drept la eco dupa cazatura.

iulia tin pumnii sa vii cu vesti bune!

ancutza yammy .. multumesc!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Se pare ca se ingroasa clubul celor care o iau pe "de-a busilea".
Sper sa nu mai treaca nimeni prin patanii din astea ca sa nu mai ajungem pe la urgenta.

Selen, ai incredere ca totul va fi bine pt bebe al tau. Pentru tine va fi mai nasol pana trece durerea de la cazatura.

Tinem pumnii celor care merg la dr azi.

tuturor.

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Neata fetelor,

Eu mai tarzior azi la serv, deci mai tarzior si pe forum. Multumesc fetelor pentru incurajarea cu noul capitol.

Bine ai venit Crissa!

Abia am venit si nu am reusit sa va citesc, asa ca recuperez acum.

Revin pe parcurs

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat!
Fetele - multe mai invata omul de la voi citindu-va!
adela2006 ai zis ca ti-a iesit la TT risc de 1:225. Ce ai facut mai departe? ce te-a sfatuit medicul?
danielle09- off... imi pare rau, se pare ca rezultatul tau e chiar mai rau dar totusi, in interpretare zice ca din 55 de femei cu rezultate similare doar una are sanse reale de a naste un copil cu probleme. Calculand astfel, vine un risc de doar 2% asa ca mult, mult curaj si rugaciune multa si totul va fi bine. Eu tare m-am mai linistit dupa ce am citit ca testele astea statistice de fapt... in 90% din cazuri sunt fals pozitive si mai mult alarmeaza gravidutele. M-am hotarat ferm sa nu mai fac si TT si in nici un caz amniocenteza unde riscul fiin intre 1-3% cum ai zis si tu... vine la mine chiar un risc mai mare decat cel de a avea un bebe cu probleme. Asa ca pur si simplu m-am detasat de problema si sunt increzatoare ca totul va fi bine... ah, si nu uit sa-i spun l ui bebe al meu ca-l iubesc in fiecare zi

Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fare spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citeam ceva despre repetarea analizelor la care nu am iesit imunizate....eu nu am iesit la nici una, dar nu m-a pus dr sa le repet pana acum...ufff!!Cum o fi bine?

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Din pacate cunosc un copil afectat cand era fat de toxoplasmoza. Pot spune doar ca nu e usor, nici pentru el si nici pentru parinti.
Mie dr mi-a recomandat sa fac analiza de toxo la 2 luni (e singura la care nu am anticorpi)
Ideea e sa eviti contactul cu pisicilie, in special cu resturile lor... intelegeti voi...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen naspa rau cu cazaturile astea. La Medicover nu gasesti pe nimeni azi? Sau mai poti incerca la dr. Stanca Razvan, stiu ca il cautasem eu odata pe net tot asa sa ma duc pt eco, dar nu a mai fost cazul!

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle, stiu ca esti si tu patita, de azi dimineatza numai la tine ma gandesc, ca si tu ai cazut si sunteti ok si tu si BB, si asa ma incurajez

gata, am gasit, prin "pile", ma duc la o dr specializata pe eco, sper sa fie ok.....
la 13 am plecat, va zic canad ma intorc ce mi-a zis....

multam din nou pt suport

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput