Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 12
crissa.81 spune:
sper ca mai incolo sa pun si eu niste kg. pt. ca eu chiar am nevoie.am 47 kg. la 1,64
crissa.81 spune:
sunt asa de fericita ca voi avea un copilas.sa dea Domnul sa fie bine pt. toate burticutele.
Ellenuta spune:
selen o sa fie bine, o sa vezi! bebita e ok!
crissa ai ajuns la 10 mesaje! iti apar acum in timp real!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
liliac1 spune:
Selen tinem pumnii sa nu fie nimic!!
, poate ajuta.
crissa.81 Bine ai venit la noi! Sarcina usoara 
Liliana,
Andra-Maria &
15+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
adela2006 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Citeam ceva despre repetarea analizelor la care nu am iesit imunizate....eu nu am iesit la nici una, dar nu m-a pus dr sa le repet pana acum...ufff!! ![]() Cum o fi bine? 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
din ce stiu eu in cazul in care nu ai imunitate la toxoplasmoza / rubeola se repeta analizele la 7 luni si nu din 2 in doua luni
cel putin asa e la noi
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
selen tin pumnii sa fie totul bine 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:
BUna dimineata pe al pranz ![]()
Am fost la Fundeni, am stat pe acolo de pe la 8 fara ceva pana a 10 si
, nu va mai spun ca tre sa ma intorc la 2 jumate dupa rezultate
si apoi sa vb cu dra mea ca cica trebuia sa merg la un control sa vedem ce este cu contractiile astea.
Ca tot am vrut sa te intreb bia, tie ti-a facut tuseu vaginal la control ieri sau alaltaieri cand ai fost? Mie mi-e cam teama si cred ca asta ma paste ca sa vada dc am colul deschis 
selen, imi pare rau ca ai cazut
Si vroiam sa-ti spun cu contractiile, ca cele nedureroase tot contractii sunt, se numesc Braxton Hicks si teoretic ele pregatesc uterul pentru nastere. Normal ar fi sa apara dupa 28 de saptamani. Daca ti se itareste burtica nu prea e bine. Nici ale mele nu sunt din acelea dureroase, de nastere dar burtica tare nu e bine deloc, mai bine luam nospa 
adela, bia, cu chiloteii, sunt de la Tigex, au si marimi mari, eu la 80 si ceva de kile mi-am luat marime M si aveau pana la XXl parca sau ceva gen 48-50, nu mami tin minte. Sunt dintr-un material gen hartie, natural, sunt larguti si foarte comozi. NU au nimic absorbant dar asta e ideea ca sta f bine tamponul acela facut din vata si compresa sterila. Pt mine chilotii normali sunt un chin. 99% ma jeneaza, ma irita etc. Eu am din nastere o sensibilitate f mare la dansa
si din pacate tolerez cu greu materialele existente in comert 
cred ca am mai vrut sa scriu ceva dar am uitat. Cert e ca o sa vb azi cu dra sa incep din nou cu medicalul ca nu mai pot sta la munca. E naspa rau.
Pupicei
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata