Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adela2006
din ce stiu eu in cazul in care nu ai imunitate la toxoplasmoza / rubeola se repeta analizele la 7 luni si nu din 2 in doua luni cel putin asa e la noi va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) 22+ cu razvan andrei POZELE NOASTRE![]() |
Deci, eu nu sunt imuna la nimica nimicutza din tot setul si nu m-a pus sa le repet pana acum, de aia ma intrebam....las ca data aviatoare o intreb eu cum e mai bine, oooof, neuronul meu crizat!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
adela2006 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Hristos a inviat! Fetele - multe mai invata omul de la voi citindu-va! adela2006 ai zis ca ti-a iesit la TT risc de 1:225. Ce ai facut mai departe? ce te-a sfatuit medicul? danielle09- off... imi pare rau, se pare ca rezultatul tau e chiar mai rau dar totusi, in interpretare zice ca din 55 de femei cu rezultate similare doar una are sanse reale de a naste un copil cu probleme. Calculand astfel, vine un risc de doar 2% asa ca mult, mult curaj si rugaciune multa si totul va fi bine. Eu tare m-am mai linistit dupa ce am citit ca testele astea statistice de fapt... in 90% din cazuri sunt fals pozitive si mai mult alarmeaza gravidutele. M-am hotarat ferm sa nu mai fac si TT si in nici un caz amniocenteza unde riscul fiin intre 1-3% cum ai zis si tu... vine la mine chiar un risc mai mare decat cel de a avea un bebe cu probleme. Asa ca pur si simplu m-am detasat de problema si sunt increzatoare ca totul va fi bine... ah, si nu uit sa-i spun l ui bebe al meu ca-l iubesc in fiecare zi ![]() Doamne ajuta! 14+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
cum spuneam am fost la 3 ecografii la 3 medici diferiti ( cei mai buni in domeniu )
si toti au zis la fel ca nu se vede nimic ecografic , nici un marker de sindrom dawn
asa ca am lasat-o moarta mai ales ca la mine era foarte ricant sa fac amniocenteza
am placenta inserata jos si trebuia sa treaca prin ea , putea rupe un vas de sange in timpul operatiunii
asa ca astept sa nasc sa-l vad pe bebe lazvi ( cum zice alexia )
si va fi baietelul meu perfect

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
biaz29 spune:
Da, Monica, mi-a facut tuseu. 

De ce m-am temut nu am scapat. Medicul meu de la Iasi, din momentul in care am ramas insarcinata pana cand am nascut nu mi-a mai umblat la vagin. A controlat colul tot ecografic. Si pentru cine zice ca nu se pate, la ultima ecografie de la 13 sapt, pe care am facut-o la ea, am si poze cu colul inchis. 

Imi vine sa urlu cand ma gandesc la asta. Dar ce sa-i faci. M-am dus la urgenta si nu puteam sa-i zic ca eu nu vreau sa fac tuseu. Daca ea doar asa se pricepea sa controleze. 

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
monica_dicut spune:
Ah vroiam sa va spun cu vitamina C. Mie 3 doctori mi-au spus sa iau pt ca e buna pt placenta. SI nu oricum ci 1 mg pe zi ceea ce inseamna cam 5 pastilute din acelea pe care le sugeam noi cand eram mici. SI toti 3 mi-au zis la fel.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anadomnica spune:
adela2006- brava fata!! 
Ma bucur mult pt. tine. Sper sa fie totul in regula si sa vezi bebe frumos si sanatos la nastere, asa cum imi doresc si mie. Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
devylla spune:
Senel offf mai!Ai mare grija de tine,ochii si pe unde calci.Pupici tie si burticii
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Memoria mea scurta tot avea un beculet aprins ca nu am raspuns cuiva. devylla, imi pare rau pentru ca nu am raspuns mai devreme. Iti multumesc mult ca te-ai oferit cu absorbantele; esti o draguta de zile mari . Totusi, cred ca e cam departe sa le trimiti de acolo. Ar costa mult taxele postale. Eu am prieteni si rude atat in Spania cat si in Italia asa ca as avea de cine ma ruga sa-si faca mila sa-mi trimita, numai ca eu as fi vrut sa-mi cumpar singura de aici din tara, daca se gaseau. Oricum, iti multumesc inca o data. ![]() ![]() ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 20+ |
Asa este...este cam departe si m-am gandit ca ar costa cam mult.Daca poti sa faci rost din alta parte mai ieftin este ideal!Insa in cazul in care nu reusesti,poti sa imi spui fara grija.
Si este valabil pentru toata lumea
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
monikus spune:
Fetelor, am intrat in panica.
Unele dintre voi au mentionat ceva legat de preeclamsie. M-a mancat in posterior sa caut si m-am crucit. Eu am momente cand tensiunea e foarte mare adica, 14/9. Nu imi iau tensiunea chiar mereu dar am gasit-o asa de cateva ori. Am citit ca in foarte multe cazuri daca ai tensiunea mare poate sa moara bebele in burtica
.
Nu stiu cine m-a pus sa caut. Acum o sa stau cu tensiometrul langa mine.
Voi ce stiti? HELPPPPP
Monica
14+
monica_dicut spune:
monikus, pai e naspa, normal tre sa faci tratament. 13-9 si 14 -9 am avut si eu sarcina trecuta... dar mie dobitocul ala imi zicea ca aahh e bine..., spunei doctorului tau si vezi ce spune. Trebuie clar tinuta sub observatie.
Acum vad ca am 12-7 sau 8
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata

dar totusi, in interpretare zice ca din 55 de femei cu rezultate similare doar una are sanse reale de a naste un copil cu probleme. Calculand astfel, vine un risc de doar 2% asa ca mult, mult curaj si rugaciune multa si totul va fi bine. Eu tare m-am mai linistit dupa ce am citit ca testele astea statistice de fapt... in 90% din cazuri sunt fals pozitive si mai mult alarmeaza gravidutele. M-am hotarat ferm sa nu mai fac si TT si in nici un caz amniocenteza unde riscul fiin intre 1-3% cum ai zis si tu... vine la mine chiar un risc mai mare decat cel de a avea un bebe cu probleme. Asa ca pur si simplu m-am detasat de problema si sunt increzatoare ca totul va fi bine... ah, si nu uit sa-i spun l ui bebe al meu ca-l iubesc in fiecare zi
. Totusi, cred ca e cam departe sa le trimiti de acolo. Ar costa mult taxele postale. Eu am prieteni si rude atat in Spania cat si in Italia asa ca as avea de cine ma ruga sa-si faca mila sa-mi trimita, numai ca eu as fi vrut sa-mi cumpar singura de aici din tara, daca se gaseau.