Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 14
crissa.81 spune:
fetelor eu sunt putin ingrijorata pt. ca luni cand am fost la eco mi am vazut si eu bebelu cateva secunde si mi s a parut ca are capsorul cam mare ca restul corpului ,desi dr. mi a zis ca i bine sarcina.pe fisa a trecut translucenta nucala de 2,4 .mi a zis ca daca vreau sa mi fac niste analize de sange pt.SD sau alte malformatii si eu le am facut iar acum o sa astept rezultatele.voi ce ziceti?
14 plus
THEA22 spune:
Mie ieri mi-a uat dr. de fam tensiunea. 11 cu 7 e buna? dr. mea zicea ca e un picut cam mare si sa pap mai putin sarat.Si la inceputul sarcinii aveam tot atat...
THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
biaz29 spune:
Trebuie sa fiti atente si cand va luati tensiunea. Cel mai indicat este dimineata, inainte de micul dejun si seara, dupa ce v-ati linistit in pat. Daca va luati tensiune imediat dupa ce ati mancat, de exemplu, o sa fie putin mai mare.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
monica_dicut spune:
11 cu 7 mare?????????/ Si sa mananci sare????? NU iubita, 11 cu 7 e taman buna, perfecta chiar de aviator. Iar daca ai tensiune mare in niciun caz NU TREBUIE sa mananci sare!!! DImpotriva, sarea la tensiune mare face foaaaaaarte rau. POate ti-a zis ca e mica (desi nici mica nu e) si d'aia sa mananci sare....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monikus spune:
Monica, o sa ma duc saptamana viitoare la med de fam sa vad ce imi zice. La dr. meu ginecolog am programare pe 15 mai. Pana atunci o sa incerc sa imi verific mai des tensiunea sa vad cum stau. Eventual sa o si notez. Imi era prea bine. Trebuia sa apara ceva care sa ma tina tensiune.
Poate n-o fi nimic totusi.
Monica
14+
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Trebuie sa fiti atente si cand va luati tensiunea. Cel mai indicat este dimineata, inainte de micul dejun si seara, dupa ce v-ati linistit in pat. Daca va luati tensiune imediat dupa ce ati mancat, de exemplu, o sa fie putin mai mare. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 20+ |
Biaz asta o sa fac. O sa imi iau tensiunea diseara dupa ce ma linistesc in pat si maine de dimineata si eventual chiar si la munca desi
Daca se mentine ridicata ma duc la dr.

Monica
14+
biaz29 spune:
monikus, hipertensiunea nu este in mod obligatoriu simptom al preeclampsiei, de si poate fi. Depinde foarte mult si ce tensiune aveai tu anterior sarcinii, ce schimbari ai facut in alimentatie dupa ce ai ramas insarcinata. Se mai poate datora si altor tulburari. De exemplu, spre sfarsitul primei sarcini eu am avut hipertensiune indusa de o infectie urinara. Am tratat cu antibiotice si s-a rezolvat usor.
Asa, ca o nostalgie, sa va povestesc ca medicul ginecolog meu ginecolog din Iasi mi-a imprumutat tensiometrul propriu in zilele alea ca sa-mi iau tensiunea dimineata si seara si sa ma prezint cu listuta scrisa la control. Nici nu e de mirare ca nu pot sa gesesc un medic in Bucuresti de care sa fiu perfect multumita. 
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
monica_dicut spune:
Thea, scuze, citisem ca ti-a zis sa mananci sarat si d'aia ma minunam.
neuronu' meu, mi scuzi
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
O noua viata
THEA22 spune:
Monica, m-ai linistit, chestia cu aviatia imi pica taman bine
Poate-mi iese bebu vreo speta de pilot
Cat despre sare, mi-a zis s-o las mai incet,cred ca asa am scris daca nu ma insel. Oricum, dr. mea , dupa pierderea mea de sarcina de anul trecut, exagereaza uneori cu grija si sufla si-n iaurt...
Monikus, bine ar fi sa-mi pot lua singura tensiunea dimineata, numa ca lipseste instrumentu si alea electronice cica nu ar fi de mare treaba...
Pupici pt amandoua!

THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monica_dicut spune:
moaaamaaaa bia, exact un doctor dintr-asta imi doresc eu. Sa nu ma considere super paranoia si sa ma vada de cate ori vreau eu si sa ma inteleaga prin ce trec si ... si ... si...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
20+ cu
O noua viata