Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 15
monikus spune:
Biaz, am observat si eu ca pt preeclamsie tre sa ai mai multe simptome dar pe mine m-a speriat. Sa dea Dzeu sa fie ok si sa observ ca de fapt imi luat eu tensiunea aiurea dupa. O sa masor si va zic.
Cat despre alimentatie nu pot sa spun ca mananc mare lucru pt ca eu nu am scapat de greturi si de dat la boboci. Inca ma chinui foarte tare.
Sper sa ma fi agitat eu degeaba.
Monica
14+
THEA22 spune:
Nu-i nimic, Monica, si eu patesc de astea...
Cautatul telecomenzii in frigider se pune?![]()
THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 Monikus, bine ar fi sa-mi pot lua singura tensiunea dimineata, numa ca lipseste instrumentu si alea electronice cica nu ar fi de mare treaba... Pupici pt amandoua! ![]() ![]() THEA22 18+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Thea, din pacate nici eu nu am un tensiometru foarte bun. Am din ala de incheietura electronic dar cel putin imi fac o idee. Am inteles ca da eroare daca are bateria slaba asa ca, o voi schimba si voi vedea cum stau. Eu zic ca merita investitia, pt ca nu e nici foarte scump si iti da o idee cu privire la tensiune.
Monica
14+
monica_dicut spune:
Observ ca o sa fim o odisee de mamici de Alexandru ![]()
Da Thea, se pune si cautatul telecomenzii in frigider 
![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut moaaamaaaa bia, exact un doctor dintr-asta imi doresc eu. Sa nu ma considere super paranoia si sa ma vada de cate ori vreau eu si sa ma inteleaga prin ce trec si ... si ... si... ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 20+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Imagineaza-ti ca eu l-am gasit si nu ma pot duce fiindca e la Iasi.

Vineri dupa masa am sunat-o pe doamna dr. la care merg aici in Bucuresti fiindca incepusem sa am si dureri si a fost amabila, dar putin cam iritata ca am sunat-o tocmai atunci si mi-a zis sa merg la urgenta si daca ma interneaza, luni cand va veni la serviciu ma va prelua ea. Intr-un fel o inteleg dar tare mi-e dor de medicul meu de la Iasi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
THEA22 spune:
[/quote]
Thea, din pacate nici eu nu am un tensiometru foarte bun. Am din ala de incheietura electronic dar cel putin imi fac o idee. Am inteles ca da eroare daca are bateria slaba asa ca, o voi schimba si voi vedea cum stau. Eu zic ca merita investitia, pt ca nu e nici foarte scump si iti da o idee cu privire la tensiune.
Monica
14+
[/quote]
Mda, ai dreptate, poate chiar o sa-ti urmez sfatul si o sa-mi cumpar si eu unul chiar daca nu stam pe roze cu banii.Pupic
THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
diamar78 spune:
La inceputul racelii mele am fost la med de familie si a vrut sa-mi prescrie vit C cu propolis dar s-a uitata in nu stiu ce carte si a spus ca scrie acolo ca nu e indicata in primul trimestru de sarcina. Am ramas si eu surprinsa. Chiar am vrut sa ma uit pe rospect pt ca am o cutie cu vit C cu propolis dar vad ca nu mai am prospectul. Acum sincer imi pare rau ca am luat si medicamentele homeopate pt raceala. Spun dr ca nu sunt contraindicate dar de unde stiu eu ca au facut studii pt asa ceva. Si am mai luat si o groaza de siropuri de tuse din plante pe care nu scria nimic referitor la administrarea gravidelor ci doar ca nu au contraindicatii.
Spuneti-mi si mie ce antiperspirante folositi ca eu sunt disperata. Transpir foarte tare si ud toate tricourile si va dati seama ca nu e prea placut. Ca sa nu va spus ca am pierderi de urina cand stranut sau tusesc.
Monica, si cu cei de bumac ai probleme?
17+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anadomnica spune:
biaz - ce medica ai tu la Iasi?? Ca tare il mai lauzi si mi-ar placea sa stiu 
Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
biaz29 spune:
diamar, treaba cu incontinenta urinara nu e prea placuta. Eu am patit-o dupa ce am nascut prima data. Eram si in depresie, luam tratament pentru infectie urinara si am mai si racit.
Cand am vazut ca imi si ud chilotii cand stranut am inceput sa plang de nu ma putea linisti sotul meu. (Asta a fost una din cele doua izbucniri din perioada de dupa nastere).
Acum vad ca am inceput sa am incontinenta inca de pe acum, chiar daca foarte rar, cand nu m-am dus de mult timp la baie si stranut. Dar ma gandesc ca pe masura ce va evolua sarcina se va agrava. Stiu ca exercitiile Kegel ajuta, dar recunosc ca le fac doar ocazional, cand imi aduc aminte. Si nu prea am rabdare.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
monikus spune:
Thea, eu consider tensiometrul electronic util, cum o si el asa prost. Tot e mai bine decta nik.
Diamar78 eu am probleme cu pierderea de urina cand dau la boboci. Ma fortez atat de tare incat nu ma pot controla.
Cat despre antiperspirant, eu stiu ca sunt mai bune cele deo-roll solide in general (ca sa nu fac reclama)
. Si eu transpir daca folosesc spray sau deo-roll lichid.
Monica
14+