Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

biaz - ce medica ai tu la Iasi?? Ca tare il mai lauzi si mi-ar placea sa stiu

Doamne ajuta!
14+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Cred ca am mai zis pe aici pe forum. E vorba de doamna dr. Demetra Socolov. E un profesionist excelent si o persoana cu inima mare. Pe langa asta eu sunt pacienta ei de 11 ani si am avut timp suficient sa ma cunoasca, sa invat sa am incredere in ea. Stiu ca nu se poate sa ajung la acelasi tip de relatie medic-pacient cu un doctor pe care il cunosc de cateva saptamani. De aceea, poate, tanjesc asa de mult dupa dr. Socolov.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Hey fetelor, ca tot vorbeati de tensiune, cu tensiunea nu am probleme insa pulsul mereu este mare in jur de 100.
Please, lamuriti-ma si pe mine daca este normal???

2o+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vad ca se vorbeste de tensiune: eu care am 9/5 ce sa mai zic?

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Referitor la tensiune, asta m-a dus spre cezariana.Mersesem seara la dr. de fam sa ma vada cum mai is ,mi-a luat tensiunea...a stat pe ganduri,mi-a zis ca e ok,11 cu 7..aveam picioarele f umflate si mi-a zis sa reduc de tot sarea. Cand sa plecam i-a zis sotului sa mai ramana 5 minute.....de fapt eu aveam tensiunea 18 cu 9 si i-a zis sa ma duca neaparat la dr. de dimineata. Cand a iesit,normal curioasa de mine l-a intrebat ce e si m-a mintit zicandu-mi ca l-a retinut sa-i spuna sa nu ma lase sa mananc sare deloc. Am aflat toata povestea asta la cateva zile dupa ce am nascut. L-a sunat sotul pe dr. in seara aia,i-a povestit tot si dimineata la 8 ne astepta si spital (cu bagajul,dar bineinteles eu iar nu am stiut...sotul mi-a zis sa-l iau pt orice eventualitate)
Am ajuns acolo,m-a pun la eco, iar bb avea dubla circulara de cordon...mi-a luat tensiunea,dar iar nu mi-au zis cat era....raspunsul final a fost,internare si operatie cezariana de urgenta. In 45 de minute,bb deja era afara
Mie nu mi-a zis nimic sotul sa nu ma panichez...pana eu mi-am facut fisa de internare,dr. i-a povestit sotului tot si ca eram amandoi in pericol...tensiunea mea f mare se datora faptului ca bebele se chinuia in burtica cu cordonul in jurul gatului...acum ii sunt recunoscatoare pt tot ce a facut pt noi

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

gagici,

multumesc mult din tot sufletul de urari. A fost o zi calda, cu soare, cu un bebe innotator probal fluture. am muncit toata ziua iar seara m-a dus iubitul la un jazz club si pizza si am ascultat muzica frumoasa, gen Kenny G care m-a impresionat foarte mult. stiu ca acum bb aude si-mi aude inima, asa ca sper ca i-a placut.

Acum astept duminica sa zbor acasa si apoi week0endul viitor Atena, here I come. alt concediu pe anul asta nu cred ca mai apuc. El are scoala pana in august :(

Ma duc sa-mi cumpar ceva de mancare ca sunt lihnita.

pup

MangaGirl :-) 18+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

By the way,azi implinim 22 de sapt

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

mary_07 m-ai facut sa plang. Ce bine ca ai un sot atat de atent cu tine si a avut grija sa nu te panichezi. Nu pot sa ma plang Doamne fereste ca si sotul meu e atent cu mine. Oricum, induiosatoare povestioara. Din pacate, eu sunt in 15 sapt si chiar nu e cazul sa ma gandesc inca la asa ceva doar ca ma ingrijoreaza deja tensiunea asta. Speram ca totul sa fie bine pentru toate fetele.

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna si de la noi

Vad ca vb de tensiune, de cand sunt insarcinata s-a mai reglat, o aveam mica tare, acum e un pic mai ridicata, stau bine 10-11, ce ma deranjeaza sunt bataile neregulate pe care le am , am momente cand imi iese inima din piept chiar daca nu fac efort, ma dispera, e o senzatie aiurea tare, a sezisat si medicul la eco dar m-am luat cu bebele si am uitat sa intreb daca pot face ceva
Patiti si voi asa?

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salut si pe azi!!
Eu imi iau tensiunea acasa, mi-am luat tensiometru, dar nu de incheietura, il pui ca ala clasic. O singura data am avut 12 cu 6, dar cred ca si de la emotii, ca eram la control. In rest, 11 cu 7, 9 cu 6 ..prin jurul valorii de....
Mary, intr-adevar, mare noroc ai avut de toti cei implicati in poveste..bine ca bebe nu a patit nimic.
Eu am adaugat poze proaspete, sa vedeti ce burtica de fetita am (desi abia sapt viitoare aflu ce e )

Gianina 18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Gianina&year=2009&month=9&day=29&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Monikus, eu in locul tau as fi sarit din pat si m-as fi dus sa-i strang de gat pe ambii doctori, eventual cu cordonul ombilical al copilului. Urasc sa nu mi se spuna ce se intampla. In mod normal medicul trebuie sa stie cum sa spuna ceea ce are de spus in asa fel incat sa informeze corect pacientul/pacienta fara a o panica inutil. Stiu ca au avut cele mai bune intentii medicii care te-au tratat, dar ceea ce au facut e neetic si nedeontologic.
Desigur, sotul tau a fost exemplar ca si-a pastrat calmul si te-a ajutat cu tot ce a putut. Cunoscandu-ma, insa, sotul meu stie mai bine decat sa-mi ascunda ceva.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput