Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

demonizza .. cred ca am ratat datele tale tehnice .. te rog sa le trimiti din nou sa te trec pe listuta.

danielle esti pe lista!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata si o zi cat mai insorita!
Fetelor, va multumesc pentru aprecieri dar eu simt ca sunt cea mai castigata din discutiile de pe forum. Cand pot sa va scriu si sa va incurajez pe cate una, uit de problemele si stresurile mele si sunt mai bucuroasa.

Monica, si eu vreau sa stiu de chilotii de unica folosinta. Macar asa, pentru cultura mea generala.

La multi ani fetelor care isi sarbatoresc sau si-au sarbatorit ziua de nastere! Intotdeauna sunt in urma cu urarile.

Astazi iar ma lupt cu contractiile, dar sper sa o scot la capat. Mi-e mila de bebelus, saracul, ce presiune trebuie sa simta el acolo. Oricum, o sa incerc sa intru cat mai des sa va citesc.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

Mimika, mie mi-a explicat dr ca nu sunt contractii atata timp cat nu sutn dureroase....ca si eu i-am zis ca mi se intareste, dar a zis ca e normal....

Iulika si mie mi se pare ca in ultima saptamana creste bruta pe zi ce trece, se pare ca la varsta asta este "puseul" de crestere...de bine ce pana acum o sapt lumea imi zicea ca nu prea se vede burta, da cateva zile isi dau seama si cei care nu stiau ca sunt gravi

Monikus, nu stiu de restul, dar tantum verde am cump. eu si stiu sigur ca scria in prospect ori ca nu e recomandat in sarcina, ori ca nu s-au facut destule teste incat sa se stie riscul asupra gavidelor, ceva de genul, cert e ca eu nu l-am mai luat....

Monica, tinem pumnii sa treaca repede si usor controluld e azi, sa scapi de un stres

CRistina, distractie placuta! si noi plecam in Delta maine, si ma rog sa fie vreme frumoasa....

Fetelor, haideti sa va zic ca am comis-o si eu azi dimineatza am cazut rau de tot, direct pe coccis si m-am zdruncinat serios! trebuie s-o sun pe dr sa vad daca ma primeste azi sa fac un eco....bebelina cred ca e ok, ca misca, dar mi-e sa nu se fi desprins placenta, sau altceva.....oricum, better safe than soryy, nu? asta pt ca mergea totul prea bine pana acum

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

demonizza .. cred ca am ratat datele tale tehnice .. te rog sa le trimiti din nou sa te trec pe listuta.

danielle esti pe lista!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Pls, pls, pls.....imi puneti si mie caruciorul roz si DPN 02.10....pls, pls!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ca ma sprijiniti atat de mult.Ma emotionati foarte mult.Nu am fost la doctor aseara deoarece dupa ce am trimis ultimul mesaj m-am bagat in pat mi-a facut sotiorul un ceai si m-a masat pana am adormit.Si chiar am dormit bine.Azi nu mai am dureri mari doar putin pe jos si de spate insa urinez la fel de des, poate si la 10 minute.Nu inteleg de ce nu beau f multa apa insa urinez mult de fiecare data de unde atata?De aceea am sunat doctorul si azi ma chemat la un control de urgenta.De indata ce o sa vin va anunt pe toate ce mi-a spus.Va pe toate dulce si pe bebei.Doamne ce de caruciare au aparut.Abia astept data de 14 mai sa vad ce am si eu.

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

neata fetele va invit la un ceiut fierbinte
Azi voi sta acasa in pat cu ceaiul fierbinte langa mine si poate in sfarsit ma voi face bine.
Multumesc moni_iulia si monikus pentru sfaturi. Noroc ca am hexoraletten in geanta sa vadem poate ma va ajuta. Aceste pastilute mi le-a dat farmacista fara probleme.
Sincer in dc de fam am incrdere doar ca e un pic mai in varsta si sigur ma pune pe ceai cu lamaie.
Ellenuta ma abonez la o felie de placinta calda si daca vrei eu iti ofer o felie de chec facut aseara.
Ma bucur ca pe langa aceasta raceala bebele meu e f activ. Aseara ii spuneam sotului ca misca de zor si a pu mana ca poate simte ceva si bebe a dat repede un sut. A fost minunat si ca sa il multumeasca pe sot a mai lovit de doua ori. Aceste sentimente frumoase ma fac sa trec peste starea de rau.
Gata va pupacesc vad ca nu m mai opresc, se vede ca stau acasa.
toate burticile

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Selene, offff, imi pare rau ca ai cazutDar asa e...du-te si vezi ca totul e bine cu bebe!Sunt sigura ca e ok!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Iulia,bafta azi la control sa ne ti la curent!

KIKI 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen, tinem pumnii!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ancutzam, mie pt gat mi-a dat propolis cu vitamina C...ma gandesc ca astea n-au ce rau sa faca, si vitamina C te mai si pune pe picioare........

Kiki

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput