Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)
Raspunsuri - Pagina 7
adela2006 spune:
monica dicut ce chilotei de unica folosinta ? cum arata ? au marimi f mari ? sa-mi incapa si mie posteriorul ( mi imaginez cam ca pe pampersii lui fimea deci da-mi si mie mai multe explixatii te rog ) scuze daca ai mai zis dar ce analize faci ?
vad ca si tu esti ca mine cu risc de preenclapsie , iti faci determinare de albumine in urina ? stiu ca asta faceam la sarcina trecuta , acum inca nu mi-a dat sa fac
cristina ana chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris , mama dar ce nazdrava e andrei , nu prea apuci sa te plictisesti
manga girl pe unde umblii ? cum esti ? cum te mai simti ?
lutoniana imi lipsesc mesajele tale
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
22+ cu razvan andrei
POZELE NOASTRE
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor!!
Azi am schimbat semnatura18 weeks!
Cristinama bucur ca esti bine si tu si Andrei. Bine ca mai face el nazbatii asta e la ordinea zilei la fiecare copilas. Poate totusi nu va ploua in weekend si o sa aveti vreme buna asa ca Distractie faina!!!(uita-te pe yahoo la vereme, eu tot acolo ma uit si mi se pare ca au prognoza cea mai precisa).
Vik, imi pare rau ca ai avut o zi nasoala. Se mai intampla...de asta si eu din 4 mai imi iau medical sa mai stau pe acasa sa uit de probleme...Bafta si fi tare!Nu mai ai mult si o sa stai si tu acasa cu bebelul!
KIKI 18+ cu
alex25 spune:
Buna dimineata!
Felicitari tuturor pentru vestile bune!
Eu am fost pana la urma la extractie molar de minte, nu vreau sa va povestesc cum a fost, bine ca sunt relativ ok.....speram sa fie bine in continuare!
Inca nu mi-au sosit rezultatele la TT si stau ca pe ace, in rest s-au mai intensificat durerile de burtica, pp ca este ceva normal, cred ca isi face bb loc, nu? Voi aveti astfel de dureri in partea inferioara a abdomenului?
18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anadomnica Am vazut ca mai multe dintre voi se pregatesc pt. TT. Voiam sa va intreb daca ati facut inainte si DT sau nu v-a fost recomandat?? Daca valorile ies bune la DT se mai face si TT?? |
Mie personal nu mi-a fost recomandat DT. Mi-a sugerat ca TT este suficient...chiar daca nu mai sunt chiar "trufanda" De fapt, la noi in oras nici nu se prea face la centrele medicale acest DT.
Liliana, Andra-Maria & 15+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
kiki_cri spune:
Alex ma bucur ca ai trecut si peste extractia maselei.Si eu am un inceput de carie la o masea dar incerc sa o lungesc pana dupa nasteresper sa nu imi faca probleme...Oricum tu ai fost curajoasa!
Dureri in burtica mai am si eu dar asa ca intepaturile, si am inteles ca sunt ligamentele care se intind.
KIKI 18+ cu
Ellenuta spune:
neata burticutse,
poftiti la o
ralu felicitari pentru primul capitol facut! la cat mai multe!
kiki lasa, nu fii suparata ... si eu tot cam o luna mai am pana aflu sexul chiriasului ..
anadomnica se face ori DT ori TT .. nu ambele.
danielle bine ai venit. scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. sarcina usoara si bb sanatos!
ancutzam, demonizza felicitari pentru ei
iulia sper ca esti bine. da-ne si noua un semn.
adela am vazut eu ieri la carrefour chilotei de unica folosinta. in zona unde sunt biberoanele si jucarelele pentru baie. am avut si eu la prima sarcina si au fost exceptionali. ma gandeam daca nu ar merge niste chilotei din aia gen pampers .. de la seni .. cu aia sigur nu patezi nimic ..
gata placintica calda-calduta ...
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
santorini spune:
'Neata!
Monica imi pare rau ca iar ai atmosfera naspa la lucru. Nu poti sa iti mai iei un medical? Bafta la dr la Fundeni! Zi-ne si noua cum sunt chiloteii aia de unica folosinta si de unde putem sa cumparam!
Iulia si eu cred ca ar trebui sa te duci la doctor. sau poate ca deja ai fost! te simti mai bine azi?
Cristina Ana si eu plec azi la munte la Moeciu. Si la fel m-am ofticat si eu cand am vazut vremea! Poate avem totusi noroc si nu ploua! Ce baietel nazdravan ai!
Alex bine ca ai scapat de molar
ancutzam, demonizza felicitari pentru
20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
mary_07 spune:
Buna dimineata
Uff,ce fain de unele dintre voi ca plecati de 1 mai....sotul lucra
Chiloti din aceia de unica folosinta am vazut pe nush ce site cu kestii pe bebei,de fapt pe mai multe site-uri...incerc sa caut si pun adresele aici
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 21+, cu -Alexandra
crissa.81 spune:
buna.sunt si eu o viitoare mamica cu DPN pe 24 oct.2009 si as vrea sa ma alatur voua.citesc acest forum de cateva luni si imi place f. mult.
monikus spune:
Am vazut ca tot vorbiti de chiloteii de unica folosinta. Sincer, s-ar putea sa fie foarte utili chiar daca suna "al naibii de caraghios". O sa rada sotii de noi. Cel putin la mine sigur va face misto de mine daca ma vede cu asa ceva.
Monica 14+