Burtici fericite de septembrie-octombrie (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Multumesc, Bia

Tu asa reusesti sa fii atenta cu toata lumea si reusesti sa ne linistesti pe toate.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

eu inchid calculatorul asa ca va spun noapte buna!

Iulia mi se pare foarte plauzibila si varianta Monicai cu infectia urinara. Doamne ajuta sa fii bine. Abia astept sa ne dai vesti bune.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor. Am avut o zi infernala azi cu ffff multe probleme....profesionale si personale dar nu de sanatate. Sper sa le dau de capat zilele urmatoare ca altfel nu ma vad bine. Din cauza agitatiei mele am o stare de rau foarte urata, cu greata si voma, tot ce am mincat in seara asta am dat afara....plus ca ma inteapa in partea stanga jos de nu mai stiu ce sa fac, degeaba am luat 2 no spa.

Felicitari fetelor care au culori de carucioare....am citit citeva pagini din urma dar nu pe toate.

Noapte buna, aveti grija de voi!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelor!

MangagirlLa multi ani!!!Un an plin de bucurii iti doresc, un bebe sånåtos si så fii fericitå..

Ramsan felicitari pt .Are mama doi baietzi..

Eu abia am ajuns acasa ..Am fost in vizite..Si ma doare oleak burtica nu stiu am asa impresia ca sta sa plesneasca..nu stiu parca creste asa deodata ..

Vå pup ma duc sa mai citesc din urma ca am destul..

Iulika, cea mai fericitå 22+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Mai apar si eu sa dau un semn de viata, ca de maine iar dispar cateva zile.
Am fost week-end-ul trecut la Brasov, maine plec iar la munte, la Bran, boierie pe mine! Doar ca ma oftic de vreme, am dat o gramada de bani pe bilete si acum am aflat ca o sa ploua tot week-end-ul. Ce-oi face eu pe acolo nu stiu, zau! Andrei al meu mi-a facut numai boacane la lap-top si nu am mai putut scrie nimic. Ieri mi-a scos vreo 10 taste si le-ar fi scos pe toate daca nu imi dadeam eu seama ca e ceva in neregula, ca era prea cuminte. A trebuit sa-l astept pe sot sa mi le puna la loc. Azi dimineata mi-a rupt mufa de la cablul de alimentare si iar am ramas fara obiectul muncii. Iar am stat si am asteptat sotul sa repare boacanele!
Sunt prea obosita sa mai scriu acum, ma duc la somnic si sper sa mai vorbim maine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 20+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzam

salutare fetele
imi place de voi ca sunteti foarte active abia reusesc sa va citesc.
Am fost si eu luni la doctor , bebe este forte bine si se pare in proportie de 80% ca este baietel
Sunt super fericita si sotul la fel.
Din pacate am reusit sa racesc zdravan abia reusesc sa respir si mai si tusesc. Ce as putea sa iau pentru tuse ca doamna farmacista nu a vrut sa-mi dea nimik.

Pupici

18+

Buna!
Cred ca astea-s mai mult vanzatoare decat farmaciste desi e si asa mult spus ca se presuspune ca trebuie sa cunosti ce vinzi. Asa era sa ma cert eu cu sotul cand l-am trimis sa-mi cumpere paracetamol si septolete. Ca binenteles ca "farmacista" a tinut sa precizeze ca n-ai voie sa iei nimic in sarcina. Cam asta mi-a recomandat mie dr si mult ceai cu miere si lamaie.
Insanatosire grabnica!

Iulia 16+ cu "probabil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata fetele
capitol nou ?
dar scrieti nu gluma

eu aseara am fost la doctorita la eco de 22 de saptamani
din fericire nu am asteptat prea mult , doar 1 ora
bebe razvi e bine are 530 grame ( deci banui eu ca-i cel mai mar de pe aici , adica seamana cu mamica nu ? )
m-a certat iara din cauza kilogramelor
mi-a luat si tensiunea si e prea mare ( eu am avut probleme si la alexia tot din cauza kg si a tensiunii ) deci adio sare , muraturi si alte prostioare
in rest totul e bine

ma bag la citit si revin

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Iata ca am ajuns iar la munca si pana nu se aglomereaza foarte tare incerc sa citesc din urma.
Iuliapapusa, fuguta la doctor. Asta daca nu ai facut-o deja. E super periculos sa te simti rau si sa nu mergi la un consult urgent. Iti tin pumnii sa fie totul bine pt amandoi.

Cineva zicea de un remediu impotriva tusei. Stiu ca ai voi sa iei tantum verde sau faringosept sau hexorallete (cum s-o scrie ). In rest, stiu ca nu ai voie pastilute care sa iti opreasca tusea gen tusin. Vb cu dr ca el stie cel mai bine. Dar nu cel de familie pt ca mai dau gres unii. Depinde cata incredere ai tu in el.

Biaz, esti temelia pe care este cladita odiseea noastra. Esti mereu pe faza sa raspunzi tuturor. E de apreciat ceea ce faci.

tuturor si o zi excelenta.
weekend prelungit placut si vreme buna celor care pleaca undeva in excursie.

Monica 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

danielle09- aha, cred ca sunt si eu in situatia ta. mie mi-a iesit riscul la DT de 1:241, cand am inteles ca cut-offul este undeva la 1:250. Inca nu am vb cu dr. mea...sunt insa extrem de stresata de acest rezultat. Tie cum ti-a iesit? Esti linistita in privinta asta sau nu?? eu abia am aflat si nu ma prea pot linisti. SI la urma mi-e frica sa nu-mi iasa si TT rau... si apoi ce-am sa mai fac? Am obtinut sarcina asta atat de greu, orice ar fi, nu vreau sa renunt la ea... si sunt tentata sa ma autoincurajez si sa sar peste TT... sa fac doar morfofetala mai incolo.

Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

mie mi-a iesit risc de 1/225 si aveam 17 saptamani ( e de la triplu test )
am facut 3 ecografii la 3 medici diferiti si mi-au zis ca ecografic nu se vede nimic
in cazul tau daca ai 13 saptamani stiu ca era un test de prelevare celule de nu mai stiu cum care e mai simplu si mai lipsit de riscuri ca amniocenteza
nu ai vorbit cu doctoru tau de rezultat ?

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Bia, . Noi stam si asteptam. azi e a 9-a zi de la vizita respectiva. Pediatra mi-a spus ca f des varicela apare intre ziua 10 si a 14 de la contactul cu o persoana contagioasa. F rare sunt cazurile cand apare intre ziua 14 si 21.
Ma rog la Dzeu si sper sa nu o fi contactat. Am momente in care chiar reusesc sa uit de problema asta.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 20+

Sper din tot sufletul sa fie bine. Ai incercat sa iei ceva plante pentru intarirea sistemului imunitar? Ecchinaccea sau altceva similar... Asteptam cu nerabdare vesti bune de la voi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si19+

am citit in nu mai stiu ce revista de/cu bebelusi ( ca iau multe de cand am deja un copil ) ca ECHINACEEA E INTERZISA IN SARCINA PTR CA DA CONTRACTII SI RISC DE AVORT
nu stiu cat e de adevarat sau nu dar ma gandeam sa va spun

22+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput